Una cestitam!! :)
Kneginja sretno ;) samo hrabro..
Ja sam sinoc dobra tri sata imala trudove, i kad sam vec luda bila i odlucila da idemo ipak u bolnicu za svaki slucaj, istusirala se i smirilo se, al eto sad jutros opet me hvataju, ne znam uopce koja je razlika izmedju laznih i pravih, osim sto su ovi pravilniji...
Una cestitam
Ostale cure sretno i samo hrabro.
Sutra idem kampirati u TA u Petrovu. Jel ide koja od vas isto?
Jutro svima!
Una, ČESTITAM
Kneginja, držim fige. Javi novosti
kirs555, to što si se istuširala i presali su ti trudovi znak je da su lažni. To su nama na jednom tečaju govorili. Samo se treba utopliti (najbolje tako pod tušem) i ako stanu, lažni su. Ako nastave i dalje pravilnim razmacima, to je to... SRETNO I TEBI!
Joj, vi ste sve tako blizu. Ja imam osjećaj da me čeka još cijelo stoljeće do poroda. Samo da mi se moj mali miš okrene na pravu stranu pa smo spremni
Puse svima
Una, cestitam!!! Brzo ste vi to rijesili :))))
Kris, ja sam isto cula da ako stanu najon tusa da su lazni...a isto su bolni? Jer svi kazu da za prave ne mozes fulat...pa sad nemam pojma.
Anci, ja idem u srijedu. Pa javi kakva je bila situacija i guzva i sta su ti sve rekli :)
Ja vise ne znam dal cu bit u terminu ili prenjet, cini mi se i dalje da cu bar malo prenjet, iako sam sinoc sanjala sve nesto oko djece i da smo ubrzo cekali i curicu i onda se nismo mogli odluciti oko imena jer nam je to brzo doslo nakon deckica :)
Trudove nemam, ali mi je trbuh bas dole nisko, spreman za izbacivanje :)
Sretno svima koji idu na dogovorene i iznenadne posjete bolnici :))
Ma bolni su ti lazni, bar meni, i evo sad opet svakih 10 min, i sinoc proljev i jutros opet. Ni sama ne znam jesu pravi il ne, kao lazni prestanu promjenom polozaja, ali meni ne prodju..
Mislim da je i proljev znak da je krenulo, jer se kao tijelo samo cisti. Stuskaj se jos jednom pa prati ako krenu cesce. Uvijek mozes otici u bolnicu pa te oni vrate doma ako to nije to.
Una cestitke, curke sretno!! Drzim fige svima!!
Kriss, ako se vrijeme izmedju krene smanjivati, mozda da se ipak zaletis do bolnice ;)
Kako rece Branchi, uvijek te mogu vratit doma! Kako god sretno i javi razvoj situacije!!
Meni se doktorica koja mi inace vidi trudnocu u Petrovoj vraca sa strucnog usavrsavanja pet dana prije termina, tak da sam ja sebi zabrijala da cu je cekat :))
Pa da vidimo jel ce upalit!
E da, ja idem u Petrovu u petak! Tko vas gleda u TA? Ili uvijek naletite na nekog drugog?
Jutros u 7 i 59 rodio se moj mali miš, tezak 3060 kg, dug 48 cm!!!!
Sve je super proslo, odabrala sam spinalnu anesteziju i nisam se pokajala. Jos djeluje, ne osjecam donji dio tijela pa me jos nista ne boli. Misa malog nisam jos drzala, dat ce mi ga tek sutra, ali gledati muza kako razdragano i pazljivo drzi i gleda svog sina- neprocjenjivo!!!
una i nanana čestitam na vašim bebicama :D divnooooo...dabogda i vi meni sutra do podne čestitale hahahah
ja sam se ustala u deset...kao danas cu čistit..spremit definitivno sve...nema toga puno ali i ima....i fino se zavalila na kauč i fejsam...goooglam...ne da mi se nista...pere me neka čudna panika...mirna panika...nije uopće ugodan osjećaj..jedva čekam kad ce me proć
mislim da ce bit ovako cili dan ahha..pa cu nocas sve radit jer svakako encu spavat...a ujutro...kako budue
kako ste vas dvi sta ste rodile to lipo i jednostavno napisale..ko da ste otisle do ducana po bebu...una tvoj mi zvuci jako brz pporod :D
odo dalje čitat novine i nervirat se radi svetskih tem samo da ne mislim na svoje muke :D
Sortiraj odgovore
Najstariji