Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    20. Rujan 2015. 12:31

Kuzim ovo za spremanje, ja se isto volim okupirat s necim, ne mogu samo lezat. Evo bas radimo generalku u stanu pomalo opet :)))

Ryanne, hvala na savjetima, uvijek je dobro cut sve iz prve ruke :))) super je cut i da je sa svakim danom sve lakse i uhodanije

Naanaa2
    20. Rujan 2015. 14:57

Cure, hvala vam na lijepim riječima i željama.

Ja za dva sata put bolnice. Jutros sam se probudila sva nervozna i baš uplašena, puna straha, onda me muž odveo na kavu pa došla frendica puna nekih strašnih priča i samo još više pojačala moje strahove. Onda ručak kod svekrve i kod nje sam se baš smirila, jer smo baš lijepo pričale. Nije bilo nikakvih strašnih priča, već samo lijepe stvari kako se raduje unučetu, što ćemo i kako ćemo sutra, kad će ga doći vidjeti, treba li mi ovo ili ono, jesam li sve spremila za bolnicu i sl. Baš me opustilo i mogu reći da sam sada smirena. 

Torbu sam provjerila već 15 puta, malac mi je jutros bio miran što inače nema običaj, ali već sat vremena divlja da samo valove imam po trbuhu. I on je uzbuđen što će uskoro van :)

Pratit ću vas iz bolnice, preko moba. Pokušat ću vam se i javiti, ali ništa ne obećajem jer vam inače ne pišem s moba. 

Pozdravljam vas sve, sretno svima i želim vam sretne porode i da što prije ugledate svoje male bebolince! 

Branchi
    20. Rujan 2015. 15:24

Naanaa, super da su te dragi i svejrva smirili, ne kuzim ljude koji samo dijele strasne price, ko da ti to sad treba.
    Samo misli na to kako ces ubrzo drzat svoju malu strucu.
    Sretno i javi se kad uspijes :)))

MegiM
    20. Rujan 2015. 20:55

Evo mene da se malo izjadam, danas san imala baš strašno iskustvo, pala san niz stepenice.... Imamo ful strme stepenice s kata, još izmasiran dragog da ugradi rukohvat i glupača silazin danas i nosin bocu vode i čačkan po mobitelu...naravno, ne držeći se za rukohvat. Profulala skalu i strmeknila se, fala Bogu pri dnu san već bila i pala san na dupe i livi bok. Umrla od straha, pošteno san nabila trticu i zglob na nozi, ali zasad me ne boli ništa drugo, mala se i dalje miče, nema krvarenja... Još san u šoku, sutra popodne iden na CTG pa ću pitati dr da me i pregleda, neću inaće imati mira.

Jeste i vi nekako smotanije kako se bliži porod, ili san to samo ja? U zadnjih par dana konstantno zapinjem za tapete, skale, sama sebe, ispadaju mi stvari...

Naanaa2 i kneginja sretno! Još malo i bebači su u rukama

Fluffy2
    20. Rujan 2015. 21:02

Naanaa i kneginja sretno zenice jos malo pa gotovo 

Fluffy

Una4
    21. Rujan 2015. 01:26

Evo i mene nakon dugo vremena da se malo pohvalim :)
    Danas sam rodila zdravog dečkića, dan prije sluzbenog termina. Doktor bio uvjeren da cu prenijeti jer sam jos u cetvrtak bila skroz zatvorena, a kad evo jutros trudova :). U rađaoni bila 3 i pol sata i uz MM- ovu pomoć rodila svoje duuuuuugo iščekivano dijete. Želim čestitati svim mamama koje su rodile i pozeljeti sto manje bolne porode onima u isčekivanju.
    Lijepi pozdrav!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.