Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    20. Rujan 2015. 07:43

Cure, citam vas i smijemr se jer je isto tako bilo i meni sa spremanjem u rodiliste. 
    Srecom da sam vecer prije oprala kosu. Preko noci me uhvatili trudovi, ujutro sam se jos lijepo otusirala, stavila malo bb kreme i waterproof maskare (nije se razmazala nimalo. Hhhhh) i put pod noge, 
    Ne mogu reci da nisam zavrsila rascupana i znojna, ali sam jos uvijek pristojno izgledala kad sam upoznala svoju strucu. 

Inace, sad bih dala sve za dobar spavanac. Koja ironija da sam imala nesanicu (kao i vi) kad sam imala vremena spavati. Sad mi je ti luksuz i glavni izvor stresa. 

plavojka
    20. Rujan 2015. 08:04

Ajme da, kada bi barem mogli negdje pohraniti san u naprijed, pa da napravimo zalihe za dolazak nasih struca :)

Ahaha a mene je muz neki dan gledao ko ludjakinju kad sam gurala maskaru u torbu za bolnicu :))

Ryanne daj nam reci koliko ti je trebalo spavacica, ulozaka, gaca..

plavojka
    20. Rujan 2015. 08:16

E cure, jos jedno blesavo pitanje! Di ste stavile kinderbet??
    Mi ga danas sklapamo i sas ne znam jel sa ga stavimo na pored podnozja naseg kreveta, ili uz moju stranu kreveta? Jel imate ideju, sto je prakticnije?

kris555
    20. Rujan 2015. 08:47

Pupa vjerujem da te svi zivi gnjave, a jos ako se slucajno ne javis onda je jos gora panika! :D 

Ja cak nemam problem s nesanicom al me cijelu noc bolilo ko kad imam mengu, tj ne boli stalno nego zaboli pa malo popusti i evo sad opet, valjda je to normalno.. 

Plavojka ak planiras da bebica spava u kindacu onda je prakticnije sa je s tvoje strane da se ne moras ustajat po noci. Mi nemamo toliko mjesta tak da ce bit u podnozju naseg kreveta.

Zara6
    20. Rujan 2015. 10:17

Jutro cure, bas super da smo sve u istom raspolozenju ahahah   
    Mene  nerviraju svi koji govore da super izgledam, ali da sam u biti mrsava trudnica i da jesam li se ista udebljala?? Kao da me pitaju jedem li ja ista, a tovim se hranom. Da nisam vidjela slikice vasih busica tu vec bi se zabrinula  a da  vam ne pricam da su moji sad samnom dok mm ne dodje i da mi toliko hrane pripremaju da iman osjecaj da cu sve ispovracati, ali ajde ti objasni mojoj majki da ja nisam mrsava.

Znaci i vi mislite da je ok imati sminku u torbi za rodiliste? Ja sam iskreno ubacila mali nesseser sa sminkom pa ako.mi se bude dalo. A mislite li nositi sampon i fen?

Fluffy2
    20. Rujan 2015. 10:21

Ryanne vec je proslo 16 dana?! Aaaaaaa joooooj :)
    I ja se planiram mrvicu nasminkat ahaha

Nocas sam naravno opet povracala i osjecam se kao riba na suhom, kao micala bi se al nemam snage. Bar sam se malo naspavala iza toga.

Mi smo sklopili krevetic pored moje glave je.

Fluffy

Pupa5
    20. Rujan 2015. 10:41

Moje iskustvo iz bolnice - iako nisam tad rodila - imam masnu kosu koju sam inace prala svaki dan, a sad svaka dva i trebao mi je fen, mama mi je donijela. Osjecala sam se ocajno onak u spavacici i nenasminkana i s prljavom kosom, morala sam bar nju oprat. Falilo mi je malo sminke cisti zbog mene ali mislim da je potpuno drugacije kad imas bebicu pokraj sebe. Takodjer, za vinogradsku bar - meni je mama nakon jednog dana donijela sredstvo za ciscenje kupaone, spuzvu i rukavice. To je sad obavezno u torbi A rodiliste jer se lavabo u sobi ne cisti svaki dan i iskrenoeni je bljak bilo na njemu prati zube i cak natociti casu vode dok ga nisam oprala. Uzimite sve sa rezervom jer sam bila bez bebice pa sam imala vremena razmisljati o kosi i prljavom lavabou. 
    Sto sr tice izludjivanja pitanjima - sad mi je zao sto sam ljudima rekla tocan termin i jos vise sto sam prije 10ak dana kad su me inducirali svima rastrubila da ja sad idem rodit - bila sam uzbudjena, al to je bila pogreska! Najsmjesnija mi je moja mama koja mi recimo danas posalje sms u kojem nas zove na rucak i pita kad, ja odgovorim u 2, ona me zove jel imam trudove. Da, zapravo sam u radjaoni, radjam al daj spremi rucak za 2! :)
    Sto se tice kindaca - stavili smo ga kraj mene. Imamo dosta visoki krevet tako da ce bebica biti u ravnini sa mnom da ju mogu staaaalno gledati :)

Branchi
    20. Rujan 2015. 10:42

Jutrooooo :) 
    Ja evo legla oko 3, pa se vrtila, isla piskit par puta i digla se odmorna oko 9 :)

Nama je kinderbet s moje strane, okomito na moju glavu, tak da mu nozice budu prema mojoj glavi, a da mogu iz kreveta vidjeti prema licu :) morat cu se dic da ga uzmem, ali imam pregled na sve iz kreveta.

Kosu planiram prat danas pa onda opet u utorak i tak hehe, sva sreca da sam se osisala pa je posusim za 3min. Nisam spremala sampon i fen jer mi svi kazu da je pranje kose zadnje na pameti- lako javim da mi donesu ako bas bude prilika. Puder i maskaru cu staviti, da mogu natrackat bar za izlazak hehe, za tamo mislim da necu pomisljat na to :)

Imam spremno jednu spavacicu za radjanje i 2 za kasnije + 1 obicne i jednokratne gacice za radjanje (rekli su da je dobro uzet ako tamo setkas nakon pripreme) i 4 jednokratnih i obicnih za kasnije - zvuci puno, ali nek se nadju, zauzimaju malo prostora :)

Ryanne, znaci ti si vec skroz ufurana :) jel spavas kad i mala struca ili kako nadoknadjujes? Patronazna dolazi? Javi kad stignes :)))

kneginja
    20. Rujan 2015. 10:45

jutro curke

ja bila u dr jutros...samo mi ctg napravio..ja msilila da ce me pregledat..al nix
    kaze dodjite u utorak u 8 i ponesite stvari...nema se sto čekat..beba je bila 3200 prije dva tjedna...da ne bude prevelika..malo je vrtio glavom i reka...onda cemo mi to rjesit utorak-srijedu

baaaaaaaaaaaa
    panični napadaj sam dobila a stojim mirno i smješkam se hahahha dobro se nisam srušila

tjesi me jedino da cu stvaaaaarno napokon upoznat svoje dite :D iako mi sve to zvuči ko naučna fantastika...nemam pojma...ja nikako nisam spremna

Glede pitanaj za krevetić..moj je pored uzglavlja i tako je najbolje ko ima mista...najpraktičnije

Netko je pitao za fen i šampon za kosu...ja bi preporučila ne prati kosu barem desetak dana...jedino doma kad se dodje raditi suho pranje...ima sto preparata...To fakat nisu bapske priče...moze jako naštetit ženi....jako je bitno čuvat krvne žiule vratne a i ruke sta manje da se bućkaju...pogotovo sad nagla promjena vremena...NAkon sta sam sestričnu vidila,kad je dobila neki uzas nakon poroda...cila faca joj se iskrivila...ko da je šlagiralo,al nije nego kombinacija mokre kose...krvarenja...hladnog vremena i tako tih pizdarija. J cu svakako nabavit šampone za suho pranje...

i tako...
    osjećam se ko janjac pred klanje hahahah
    odlucila sam danas uzivat totalno..radit samo sta me volje...odmarat...lezat....jest...gustat...A sutra na red dolazi peglanje i čišćenje stana...zadnje pripreme....A prekosutra BOga u pomoć pa kako bude :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.