Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    20. Veljača 2015. 18:43

Kod nas u Zaprešiću ima, ima kao testiranje za otkrivanje trudnoće, mislim da se plača. Najbolje ti je nazvati dom zdravlja u kojem živiš i pitati. Ali ako je sve ok, ona ti vidi i iz ovih pretraga da li je sve u redu pa i nema potrebe, evo ja tu pretragu nisam radila samo ove klasične i bilo sve ok kad sam joj odnijela te nalaze.

lilianaa
    20. Veljača 2015. 18:45

hvala Sanjarica, a covjek uvijek nade nesto da se sekira, bar ja   a ne mogu nikako docekat prvi pregled da cujem sta ce ginicka reci

lilianaa
    20. Veljača 2015. 18:49

da renata, super, pitat cu. Mislim da nije skupa pretraga, netko je rekao da je platio 30ak kn i da bude brzo gotovo

rencix
    20. Veljača 2015. 19:57

Za početak veliki pozdrav svim budućim mamama :)) Nova sam ovdje i kako su mi inače stvari neredovite tek sam se nakon 20 dana kašnjenja odlučila kupit test. Uglavnom prvi test je bio pozitivan i kako nisam imala nikakvih simptoma ponovila sam test ponovo i rezultat je bio isti.  Termin po klokanici mi je 8.10 a ginekolog me naručio tek 5.3. na prvi pregled, probala sam je nagovorit ranije ali nije išlo. Sad sam u iščekivanju pregleda i toga dali će sve biti uredu a do onda ću se malo družit sa vama .

Sanjarica
    20. Veljača 2015. 22:55

Rencix dobrodosla.... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lollipop
    21. Veljača 2015. 00:08

jao još novih jesenskih bebica...dobrodošla 
    nego cure da vas pitam...osim utz i vađenja krvi šta vam je još gin.radio?
    mene vagali nisu, tlak mi ne mjere, nikakve briseve, pape ni sl.nisam radila

kneginja
    21. Veljača 2015. 11:57

eto meni je jučer bio prvi sluzbeni pregled pa me je prvo vagala...onda sam morala pišnut u čašicu,tu sestra s nekim testnim štapićim provjerava neke proteine i potvrdi da je sa bubrezima sve ok...to se sad radi na svakom pregledu!.Zatim tlak...šta je totalna greska jer mi bio previsok...naravno radi straha...a ankon pregleda bio super :D I klasični pregled...UZ vaginalno..doduse ja sam jucer odmah i odradila briseve na sve bakterije,jer sam imala spontani prije 7 miseci....za vsaki slučaj...papu neki dr isto rade..al meni je radjen nedavno pa ne treba. i to je to od pregleda :D

sad jos moram izvadit krv na štitnjaču..i jos jednom malo provjerit šećer...i mislim da sam onda napravila sve...
    Interesantno mi je da moja giekologica ne otvara trudičku knjizicu prije 10 tjedna trudnoce! tako da cu je dobit tek iduci put...

mama3x2
    21. Veljača 2015. 13:17

Dobar dan!

Registrirala sam se jucer pa sam odlucila i napisati koju o sebi ...
    Zasto bas na ovaj topic?...saznat ce te putem...

Mama sam vec dvije curice jedna ima skoro 10god.druga ima 4.5god...

Kao sto ste mogli pretpostaviti trudna sam opet... ...dogodilo se ovaj put neplanirano ali srecom da je jer sumnjam da bi se usudila vise imati djece...
    Imala sam problema sa zadnjim porodom pa sam sada prilicno uplasena...predhodna trudnoca mi je bila uredna sve do samog poroda tj.37tj.dok mi se nije desila abrupcija posteljice ...jedva smo beba i ja izvukle zivu glavu...srecom bez ikakvih posljedica...

Sada sam prilicno u strahu iako mi ginekolog tvrdi da nema razloga za brigu ali i dalje ju tu onaj tracak straha...

bila sam vec na pregledu ,slabo se jos vidi no ginekolog potvrdio da srceko vec pomalo kuca...ponovno sam narucena 6.3 pa cemo vidjeti...

Mucnine su vec pocele...cas mi se nesto zarko jede a cas mi od istog tog ide na povracanje...do danas nisam povracala samo su me mucnine pratile...no jutros me prvi put bas uhvatilo...tjesim se da ce to skoro proc...

jedno pitance...jednostavno se nemogu sjetiti jer sam do sada uvjek tako racunala (bar mislim) ...trudnoca se racuna od zadnjeg dana posljednje menstruacije ili prvog dana?

Toliko za sada od mene ,nadam se da cemo se puno druziti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.