Ljubav to si i ti radila..svim trudnicama rade..ti si bila prije mene na mlaki pa su tada očito imali..ne spadam u rizičnu skupinu i dosad mi je uvijek glukoza bila ok sto ne znači da je i sad.svako tijelo reagira drugačije tako da ono...ma poludila sam pa čovječe nemaju glukoze do daljnjega!!! Sad pijem kamilicu i nadam se da će se žgaravica bar malo smiriti pa da mogu zaspati...
Papaj grožđice pa ćeš možda krenut :) i pij mg mivelu..a ja više neznam jesam li naduta ili je ovo trudnicki trbuscic..prije nego sto sam ih "trebala" dobiti sam se tako jako napuhala i tako mi je i ostalo..
Jutro! Ja evo iščekujem taj svoj drugi pregled idući tjedan ko ozebli sunce... 😄 u meduvremenu bi samo jela i jela, a onda mi sve nekako teško pada na želudac.. Simptoma nemam niš posebno, osim što mi je trbuh napuhan... Evo danas u Zg opet lijepo vrijeme, bas se svemu veselim😄
Jutro
Meni jutros užasno muka, a šef mi već u 7.30h upao u ured s nekim idejama
Sreća pa je petak.
E da, još jedan simptom koji imam otpočetka - pijem tisuće litara tekućine dnevno, baš sam užasno žedna stalno
Čekam izvještaje s pregleda
jutro
uuu kosee petak 20.datum kada sjedaju komplikacije...i lijep dan...mislim da ce biti dobar
meni za zatvor pomaže mlaka limunada...a za žgaravicu klasični bademi...pa eto možda još kome pomogne
isčekujemo novosti s pregleda...CSI jesenske bebe...
sretno cure
Jutro cure :)
Silvia, da ja sam očito obavila sve prije nestašice.. koja smo mi banana od države, prestrašno!! Prošle godine kad sam išla vadit krajnike sam prije operacije išla vadit koagulogram na transfuziju na Sušaku.. epruveta nisu imali to jutro dovoljno i poslali su me doma, isto sam bila u šoku i mislim si ajme majko šta će bit na operaciji.. sva sreća sve prošlo ok.. osim čaja kojeg sam morala čekat do 8 ujutro (a u sobu nakon operacije došla oko 16h dan prije) šalicu čaja sam štedila cijeli taj dan i noć pa mi mama nosila od doma čaj, a morala sam lagano pijuckat :D
Nije da baš nemam probavu, jednom je na dan i to ujutro.. ali prije trudnoće sam bila na wcu po 3,4 puta na dan i baš mi fali.. osjećam se ko balon.. i da, trbiščić je i meni malo zaobljen više ga ne mogu ni uvuć :D
Sretno cure s pregledima i nek te žgaravice svima prođu čim prije
jutro žene :)
ja se upravo vratila sa pregleda, datum ostaje isti 8.9, beba je 3, 9 cm i već se lijepo vidi. Svi protoci uredni, s obzirom da me vagala sad sam sigurna da sam vec dobila 0,5 kg , nadam se da nece dalje se baš lijepit.
ja od svih nalaza sam vadila krv (kks), određivanje krvne grupe, pa onda ono što je neko već spomenio za hepatitis, hiv i mislim da je jos nesto uz to, i evo danas mi je uzela briseve za mikrobiološki.
i mogu vam reći da se meni svi simptomi smiruju, valjda zbog tog sto polako ulazim u taj 12 tjedan.
Bok sretne trudnice :)
Ja malo pišem, ali zato vas puuuno čitam :)
Uglavnom, obavila sam drugi pregled i sve je super. Od prvog dana mirujem zbog spontanog prošlog kolovoza. Sad smo 9+5 tt i baš se lijepo slažemo, ja svaki drugi dan grlim wc školjku, glava me boli sve češće, od svih mliječnih proizvoda (koje sam do prošlog tjedna obožavala) mi je zlo, o probavi da i ne govorim... sve u svemu- prava trudnica i prava beba :).
Nego, jučer me cijeli dan toliko boljelo u donjem dijelu trbuha da sam se sva isprepadala. Počelo ujutro na sredini, a zatim se bol premjestila oko lijevog jajnika i tako sve dok navečer nisam zaspala. Jutros ništa, hvala Bogu. Znam da su bolovi normalni i da se sve to skupa širi, ali ovo je bilo drugačije od onih uobičajenih. Svako malo sam trčala u wc da slučajno ne krvarim, ali onda si opet mislim- pa nije to neka neizdrživa bol, to si moja beba radi mjesta i tako se pokušavam smiriti. Obzirom da danas imam sve uobičajene simptome i da ništa ne boli (osim grudi i želuca tu i tamo), nadam se da je sve u najboljem redu. Za dva i pol tjedna imamo idući uzv,a do onda ću se probati maksimalno opustiti :)
E da, kakav vam je tlak kad dođete na kontrolu? Meni kod liječnika toliko podivlja da mi prijeti da će me poslat u bolnicu na čuvanje trudnoće, a doma mi je savršen.
Una, meni uvijek isto kod doktora bude viši tlak ali ja sam niskotlakaš pa to nije problem, evo jutros mi je izmjerila 95/67 a inace bude i nizi
bok cure :)
evo ja sa pregleda..i fala dragom Bogu sve je u redu :D srculence kuca ko sat :) a bebač je velik ponosnih 18 mm :D
dr zadovoljna...jos samo enke pretrage da obavim..štitnjaču i opet šećer,,,,pa cemo vidit dal je i tu sve ok :D
meni je takav teret pao s ledja...tako olaksanje osjećam....da je to čudo :D
sretna sretna i presretna :)
termin je po dr 30.9...ja znam da je 3 dana kasnije...ali nema veze :D tu je negdje :D
e da i meni je tlak inače nizak..a jutros prije pregleda podivlja da se ova prepala...i nakon pregleda ponovili....tlak ko bonbončić :D
eto... :)
Super da je sve u redu
Meni danas muka cijeli dan, obično me prođe kako prođu jutarnji sati ali danas ništa, užas
Jedva čekam ići doma s posla, a još moramo kod svekrve na ručak
Sortiraj odgovore
Najstariji