krvnu grupu partnera uglavnom pitaju ukoliko je mama minus...radi one kompatibilnosti....u biti..onda se malo više obrati pozornost na to da ne dodje do doticaja mamina i bebina krv...šta je vrlo mala šansa :)
Aha...hvala ti...znaci mene ce pitat...posto sam ja minus...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ako imas negativni rh onda u 6 mjesecu trudnoce opet moras vadit krvnu grupu. Ako ce bebac biti pozitivan rh onda ces dobiti injekciju i sve OK.
Mene sad malo brine sto ja nisam isla na te sve testove, markeri itd. Ja sam isla samo vaditi krv i dati urin za standard - secer, zeljezo, bakterije u urinu..nis posebno. To mi je sve ok. Treci pregled mi je za tri tjedna tad cu bit vec skoro 13 tjedana...
Spominjao mi je ginić da bi mogla ići na kombinirani probir ali odlucila sam da necu.
Meni tako sporo prolaze dani... Prvi pregled mi je tek za tjedan i pol dana. Imam osjecaj kao da su u pitanju godine a ne dani. Samo zelim znati jel sve u redu, a nikako docekati. Tri pozitivna testa a skoro pa nikakvih simptoma. Danas mi je 6tt 1/7 dana. Kako se vi osjecate? Kakvi su bili vasi simptomi ako ste ih imali? I da, radila sam pretragu krvi i urina, sve divno jedino stanice plocastog epitela u urinu povisene. Trebaju biti 0-1, a meni 12. Jel se netko razumije u to? Drzite mi se
ne znam sta su ti te stanice..ali znam kako je meni bilo dok dr nije potvrdio na prvom pregledu...luda! pa mi se cini da imam neke simptome..pa nemam..pa ovako pa onako...samo se opusti....dočekat ces sve :) Evi i ja cvrčim tu vec dva tjedna da nec nikad dočekat a pregled ujutro :) Nadam se da će bit sve ok :D
dakle sutra s novim informacijama :D
Bok cure
Da li možete vjerovati da u rijeci nema glukoze??? Znači prosli tjedan sam bila vasit krv i rekli su mi da nemaju glukoze tako da mi nemogu napraviti glukozu u krvi i da zovem drugi tjedan.ja danas zvala jer nikoga vec danima nisam mogla dobiti i teta iz laboratorija mi kaže :znam da vam to treba ali naši šefovi su očito odlučili da će glukoze biti kad se pojavi,žao mi je.
Dakle prestrasno..di mi živimo.bila sam jako fina na telefon jer jadna teta nije kriva ali kad sam poklopila popičkarala sam sve sta sam stigla..nije problem ići privatno i platiti jer se radi o zdravlju bebe ali haloooo..radim u zdravstvu i znam kakva je situacija ali ovo me šokiralo..sta možemo dalje očekivati čisto me strah..
Moj dan je danas grozan,žgaravica, loše raspoloženje,vrtoglavica...
Držim fige za vaše preglede
hej cure..ja uopće sada više ne znam kakvi markeri...
ugl ja sam vadila kks, i još hormone štitnjače, TORCH di su svi ti hepatitisi, citomegalovirusi i hiv i krvnu grupu...valjda je to to..
kombinirani necu raditi ako u petak nesto ne bude ok s tim nuhalnim naborom tj bude predebel onda cu otići ili na bolji UTZ ili na konbinirani...
rađe odem kasnije na 4D...
a danas mi je dan blj...počeo je super, isla fino uzet veš mašinu, popila kavu na terasi na suncu a popodne sam bila čangrizava babetina...
Ej Silvia.. O ŽIVOTE!!! Prestrašno...
Šta spadaš u rizičnu skupinu pa tako rano ideš vadit glukozu ili sam i ja to radila, a da ni ne znam :D meni nitko ništa nije rekao o tome..
Normalno sam na Mlaku išla izvadit krv i predala urin i još krv za one bolešture.. I rh na transfuziji..
Nadam se da ti je bolje :) Miruj i odmaraj..
Mene opet nadutost zeza :// napuhana, a probava nikakva.. :(
Sortiraj odgovore
Najstariji