Dan:) Kako preživljavate ovu južinu? :D
Uzimam folnu, a inače sam i prije trudnoće znala pit b kompleks, betu glukan i razne multivitamine.. s tim da se sad baš pokušavam kulirat sa prehranom koliko god mogu i trudim se što više toga unosit kroz hranu... jutros sam recimo iscjedila sok od grejpa i naranče, pojela krušku..nešto malo kasnije i pola banane.. pola suncokretovog peciva i sirni namaz i sad ručala teleće šnicle, pire i salatu :) bome kad razmislim možda čak i previše toga pojela :// a inače špinat, blitvu, jabuke, banane, naranče, grejp, kivi, kruške, salatu, kupus..to se baš trudim jest, a i inače sam više vege tip :D bez mesa mogu tjednima..
Nadam se da ste s mučninama pri kraju, a novim trudnicama želim da što kraće traju :) :*
kneginja evo nešto za tebe :)
Ovaj pripravak naziva se i prirodnom infuzijom, a piti se može u neograničenim količinama.
[justify]Za zdravlje se moguće pobrinuti i bez da često posjećujete liječnika. Jedan od savjeta za brigu o zdravlju je konzumacija hrane bogate vitaminima, ali sve to treba lijepo rasporediti. Ovaj pripravak naziva se i prirodnom infuzijom, a piti se može u neograničenim količinama.[/justify][justify]Potrebno vam je:[/justify][justify]- 1 kg cikle
- 1 kg mrkve
- 1 kg jabuka
- 500 gr meda[/justify][justify]Kako pripremiti ovaj napitak:[/justify][justify]Naribajte sve sastojke, sastavite ih u jednu posudu i dodajte med. Smjesu ostavite da odstoji 24 sata. Zatim istisnite sok i procijedite, možete preko cjediljke ali čak i preko medicinske gaze[/justify]
Eh i meni bi trebalo nest za energiju...nikako da se razbudim i dodjem k sebi... inace sam hiperaktivan tip osobe koja moze odeadit 10-12 sati u komadu i nakon toga jos ici po kuci radit sve sta treba,pa prosetat ili sta vec...al sad bome nemam volje bas za nista osim za izlezavanje...
Ljubav ovaj recept bi bio mozda i super kad bi bio bez cikle koju nikako nemogu smislit... morat cu pronac neki dr nacin...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
vidi stavrno..na ovo sam skroz zaboravila..to je stvarno jako zdravo..moja sestra je pila ovaj pripravak nakon kemoterapije.
vidicu...pričekat cu jos dan dva...mozda me ova prehlada jednostavno umorila..ako ne prođe ova nemoc..morat cu nesto poduzet
Jaoooo ovo vrijeme je bljaaak baš depresivno..neznam sta bi sama sa sobom...
Baš razmišljam da li će se u "jesenskim bebama" pojaviti koji blizančići
Moram priznat da sam s ja preporodila od kad pijem vitamine! Uopće nisam toliko krepana koliko sam bila kad sam pila samo folnu..dosla bi doma s posla i samo bi se srušila u krevet..sad imam puno vise energije i bolje sam volje, pa je i mužić sretniji, jer nisam stalno umorna i nadrkana, hehe
Evo našla sam link:
https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/vodic-kroz-vitamine-i-minerale-za-trudnice-755
Ja na kraju kupila prenatal...isla u ljekarnu nije bilo elvita ali su mi preporucili prenatal i jos je bio na -20% 100komada...
navodno da sadrzava sve potrebno sto treba pa sada neznam jesam pogrijesila...
pise da i pomaze za iscrpljenost,umor...
Ja jos nisam obavila prvi pregled ali ginicka mi poslala da dignem folacin u ljekarni i to sada pijem i odmah mi propisala i duphaston kao cuvara trudnoce radi preventive. Obavila sam vec sada krvne pretrage i pretragu urina, da joj dodem s gotovim nalazima
Sortiraj odgovore
Najstariji