treba vas sve poloviti sada...previse nas ima...:-)
u prvom mjesecu bila recesija u novcaniku pa smo umjesto po ducanima bili vise ativniji u krevetu...:-)
sto se tice ovo za ultrazvuk...nebi ja bas rekla da je to istina jedino ako ginic drzi i privatno pa zeli izvuc koje parice...
u svakoj trudnoci sam imala oko 4 uktrazvuka nikada nije bilo spomena o placanju...
Cure, hvala vam na dobrodošlici, predrage ste sve !
Ja sam sve tri trudnoće normalno radila uzv ali u bolnici sam pratila sve tri trudnoće. Ništa nisam plaćala.
2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
sanjarica-tocno znam kako se osjecas tako i ja samo spavam...idem s kokosima lec i nikada dosta spavanja...
danas je iznimka...jer cekam pizzu nije bas za pohvalit se ali ona mi cijeli dan na pameti od sveg drugog mi se zeludac digne...ufff
cure pijete li vi kakve vitamine?
meni ginic nista nije reko/preporucio.
Ooo da i meni ne prođe više noć da neidem barem jednom piškiti a pred jutro još jednom.spavam jakooo puno i inače sam jedna od onih koja bi se prodala za krevet..biti će svega kad se bebica rodi hehehe...
Od vitamina ja pijem sve tako da...a moja ginekologica mi nije ništa niti spominjala čak niti za folnu.
Brojim dane do drugog pregleda.tad ću biti 12tt pa se nadam da cu više saznati.tada ju planiram pitati za te dodatne preglede za sve te bolesti.isla bi to napraviti čisto da mi srce bude na mjestu iako nisam u rizičnoj skupini.
Ja se danas osjećam baš ono TRUDNO ne zove se bezveze drugo stanje..s obzirom da mi je prva trudnoća sve mi je nešto cudno i novo...imam osjećaj kao da sam balon i da cu se svaki tren raspuknuti uuuf...ko zna sta me još čeka
jutro curke.
na kraju mi nije nikako sjela ta pizza...cijelu noc nisam spavala a ono sto sam spavala su mi se zaredali neki ruzni snovi....ufff...
za sada me ne pere mucnina...nadam se da ce me danas bar malo zaobic da se najedm kako treba.....ufff...
vi koji pijete folnu?..to se kupi nesto odredeno u ljekarni ili...eto trece mi dijete a s ni jednomm nisam pila to...pa uopce neznam bi li uopce pocela i piti...kasnije sam pocela piti mislim da se zvao pregnetal (crvena kutijica bila)...
kako ste vi spavali?
jutro
ja sam nocas spavala ko klada...nakon jučerašnjeg poharanja ikee i outlet vilage-a nije ni čudo
inače ja sam počela piti folnu čim sam pišnula test i to pijem od Solgara, držim d su oni najkvalitetniji..
mislim da nakon toga neću piti nikakve vitamine...raznoliko se hranim pa mislim da mi ne treba ali konzultirati ću se sa ginekologicom
Sortiraj odgovore
Najstariji