Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mirell
    21. Veljača 2015. 18:02

Baš nas ima puno, ovaj mjesec je puno mojih prijateljica ugledalo plusić . Ja sam nova ovdje i za razliku od ostalih foruma izuzetno ste mi drage već na prvi pogled i jako sam sretna što vas toliko ima 

renata6
    21. Veljača 2015. 19:17

mirell

Baš nas ima puno, ovaj mjesec je puno mojih prijateljica ugledalo plusić . Ja sam nova ovdje i za razliku od ostalih foruma izuzetno ste mi drage već na prvi pogled i jako sam sretna što vas toliko ima 

Dobrodošla!

2002.Gabriel
    2007.Luka
    2011.Jakov

mirell
    21. Veljača 2015. 18:08

Draga mama3x, trudnoća se računa od prvog dana posljednje menstruacije 

2002.Gabriel
    2007.Luka
    2011.Jakov

mama3x2
    21. Veljača 2015. 19:30

treba vas sve poloviti sada...previse nas ima...:-)

u prvom mjesecu bila recesija u novcaniku pa smo umjesto po ducanima bili vise ativniji u krevetu...:-)

sto se tice ovo za ultrazvuk...nebi ja bas rekla da je to istina jedino ako ginic drzi i privatno pa zeli izvuc koje parice...

u svakoj trudnoci sam imala oko 4 uktrazvuka nikada nije bilo spomena o placanju...

mirell
    21. Veljača 2015. 20:09

Cure, hvala vam na dobrodošlici, predrage ste sve
    Ja sam sve tri trudnoće normalno radila uzv ali u bolnici sam pratila sve tri trudnoće. Ništa nisam plaćala.

2002.Gabriel
    2007.Luka
    2011.Jakov

mama3x2
    21. Veljača 2015. 21:12

sanjarica-tocno znam kako se osjecas tako i ja samo spavam...idem s kokosima lec i nikada dosta spavanja...

danas je iznimka...jer cekam pizzu nije bas za pohvalit se ali ona mi cijeli dan na pameti od sveg drugog mi se zeludac digne...ufff

cure pijete li vi kakve vitamine?

meni ginic nista nije reko/preporucio.

Sanjarica
    21. Veljača 2015. 21:23

mama3x

sanjarica-tocno znam kako se osjecas tako i ja samo spavam…idem s kokosima lec i nikada dosta spavanja…

danas je iznimka…jer cekam pizzu nije bas za pohvalit se ali ona mi cijeli dan na pameti od sveg drugog mi se zeludac digne…ufff

cure pijete li vi kakve vitamine?

meni ginic nista nije reko/preporucio.

Ma uzivaj u pizzi...sta te briga... dobar tek!  
    Sta se tice vitamina ja pijem samo Folic+ i to na svoju ruku jer je ta folna kiselina jako potrebna valjda do 12tt.. u pon cu pitat gin sta bi mi on preporucio pa cu vidjet sta cu pit...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Silvia3
    22. Veljača 2015. 00:10

Ooo da i meni ne prođe više noć da neidem barem jednom piškiti a pred jutro još jednom.spavam jakooo puno i inače sam jedna od onih koja bi se prodala za krevet..biti će svega kad se bebica rodi hehehe...
    Od vitamina ja pijem sve tako da...a moja ginekologica mi nije ništa niti spominjala čak niti za folnu.
    Brojim dane do drugog pregleda.tad ću biti 12tt pa se nadam da cu više saznati.tada ju planiram pitati za te dodatne preglede za sve te bolesti.isla bi to napraviti čisto da mi srce bude na mjestu iako nisam u rizičnoj skupini.
    Ja se danas osjećam baš ono TRUDNO ne zove se bezveze drugo stanje..s obzirom da mi je prva trudnoća sve mi je nešto cudno i novo...imam osjećaj kao da sam balon i da cu se svaki tren raspuknuti uuuf...ko zna sta me još čeka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI