Dobrodosle nove cure.
Cestitam svima koje ste bile na pregledu i bas mi je drago da je sve OK.
mama3x trudnoca se racuna od prvog dana zadnje menge.
Meni su na prvom pregledu radoli briseve, dobila uputnicu za krvnu sliku, urin, secer, hormone stitnjace i urinokultura. Papu nije radila jer imam nalaz iz 11 mjeseca.
Napravila sam sve i sad moram docekati slijedeci pregled a to je tek 11.03.
Sretno svima koje idete uskoro na pregled.
A bože bože šta nas ima :D svakim danom sve više i više.....Dobrodošle nove rodilice :D
Bome je prvi misec bio plodan :) a prašilo izgleda se na sve strane ljepe naše ahhahha :D
Što nas više to bolje :D
Nove trudnice dobrodošle i čestitam :)
Čestitke curama na uspješnim pregledima i nek tako ostane do kraja :)
Ja sam danas ok, kao i obično nemam nikakvih simptoma samo šta mi se spava za poludiiit :D Jedva sam se probudila jutros, nakon ručka opet ubila oko na sat vremena i sve si mislim da ću opet u horizontalu :)
Uživajte u vikendu :*
Lijep pozdrav i velika pusa svim mamicama čekalicama, i nama stiže jesenska bebica 28.10. to nam je četvrto djetešce
2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
Aaaaaaaaa hvaaaalaaaaa od srca i zaista me možete pitati sve što vas zanima, mislim da puno toga znam, od problematičnih trudnoća do ranih simptoma spola bebe. Naime imam tri dečkića i zaista ne postoje simptomi koji bi upućivali na spol bebe . Još samo da uspijem svoj ticker postaviti
.
Moje sve tri trudnoće završile su carskim rezom, heparinska sam trudnica, u posljednjoj trudnoći imala sam hematome a imam i problema sa štitnjačom pa ako koga zanima što u vezi toga slobodno neka pita.
2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
Baš nas ima puno, ovaj mjesec je puno mojih prijateljica ugledalo plusić . Ja sam nova ovdje i za razliku od ostalih foruma izuzetno ste mi drage već na prvi pogled i jako sam sretna što vas toliko ima
2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
Draga mama3x, trudnoća se računa od prvog dana posljednje menstruacije
2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
Sortiraj odgovore
Najstariji