Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silvia3
    20. Veljača 2015. 13:07

Bok cure
    Ljubav slažem se katastrofaaa..da bar imam novaca da odem u zg privatno roditi jer me ovi uzasavaju.sutra cu ici u polikliniku sunce vadit glukozu i to je to.na pregledu cu objasniti ginekologici sta je bilo pa valjda neće biti problema. Ma bitno da ides na wc :) 3-4 puta je meni neostvarivi san,znači da ti metabolizam radi ko urica :) 
    Kneginja suuuuper da je sve ok,baš mi je drago i neka tako i ostane.
    Evo ja se danas probudila normalna nadam se da ce tako i ostati do kraja dana. Moje mučnine su se smanjile ali jos uvijek se jave iako nije više onako strašno kao sto je bilo. Valjda kako tjedni odmicu je sve bolje.
    Cure izdržite biti će bolje...ma nema sta mi žene ne možemo izdržati 

Ryanne
    20. Veljača 2015. 13:27

Hellou

I ja moram priznati da je i meni sve bolje. Zadnjih par dana uopće nemam mučnine, a ako imam onda stvarno kratko traju. Apetit mi je zato straaašno porastao (makar imam averziju prema nakim vrstama hrane) pa sam u tjedan dana dobila kilu. Ali mi se zato probava još više usporila.
    I danas sam prvi puta popila kavu. I to onu iz aparata. Hehe. Za tursku još nemam želudac.

Sanjarica
    20. Veljača 2015. 13:33

Jutrooo cure...evo ja sam danas bome produzila spavanjeee...i to posteno... ufff... al to je zato jer sam se do 3 ujutro druzila s wc skoljkom..i onda nikako zaspat... ja sam trenutno kraj 8tt i imam osjecaj da se svakim danom sve gore osjecam sta se tice tih mucnina...pojave se u svakakvo doba dana.. lako je kad sam doma,ali kad sam na poslu..katastrofa...srecom pa danas imam slobodan dan... 

Inace Kneginja bas mi je drago da je sve u najboljem redu...i samo nek tako ostane... svima.. 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kosee
    20. Veljača 2015. 14:35

I ja sam nekako mislila da će biti sve bolje, ali na kraju mi je ovaj deveti tjedan najgori do sada, nadam se da će uskoro poboljšanje

Želim vam svima lijep i ugodan vikend

Lela29
    20. Veljača 2015. 14:59

Pozdrav ekipa! Kad vas čitam, sretna sam što sam (za sada) bez mučnina. Probava mi je koma, al pomažu litre vode koje ispijem dnevno, jer doslovno umirem od žeđi.  To je jedino što me muči 

dudecka
    20. Veljača 2015. 15:28

Pozdrav svima!
    Nadam se da su ovaj put uspjeli tickeri.
    Moje mučnine kako koji dan.

lilianaa
    20. Veljača 2015. 18:29

Nisam shvatila cure, kad su vam krenule mucnine? U kojem tjednu? Ja ih nemam nikako, neznam jel im jos nije vrijeme ili ih necu ni imat ili nesto ne valja... :/

lilianaa
    20. Veljača 2015. 18:39

Znaci renata, jos ih stignem docekati pa da, mislim da mi je ovulacija kasnila tjedan dana pa mozda bude i koji tjedan poslije me uhvatilo. Vidjet cemo.. Najvise mi bed sto sam mislila da ce me ginicka poslat za hcg hormon, a nije, samo za normalnu krvnu sliku i urin. Jel ima u vasim gradovima mogucnost da recimo dodete u laboratorij i sami trazite pretragu hcg hormona?

Sanjarica
    20. Veljača 2015. 18:41

Meni su nekako mucnine pocele vec polako u 5 tt... sad sam skoro 9tt i sve gore su... budi sretna jer ih nemas Lidija87... neke cure ih uopce nemaju pa nemoj da te to sekira...nego uzivaj! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.