Jutro svima :)
Da,da.. lollipop, sve sam proučila.. :D To je za Downov sindrom..
Hvala Ljubav, ja sam jučer bila ljuta ko pas jer nisam vidila što sam očekivala. danas pozitivnije razmišljam, pojavit će se ta točkica....
Ma naravno, to je još rano za vidjet išta na uzv :) Vidjet ćeš kako će slika za dva tjedna bit jasnija :)
ja sam u ponedjeljak digla nalaze tih markera...ma glupost...kad sam vadila krv jedan nalaz je bio za markere. i citam...doakzano da nemam hepatits i tako te raznorazne bolešćurine....ma...debilizam..ko da to nisam znala i bez njih....i bez toga sto su mi koljena klecala od tog imenaMARKERi koji me podsjećaju na rak i tumore...
ja idem sutra na pregled...a nisam ni za sto. prehlada me je ubila..nemam više fibru..ali grloooo..ko da sam se stakla najela...to je prestrašno...toliko me šeče da sinoc nisam cilu noc spavala. sad sam uzela u apoteci propolis bez alkohola..i kad špricnem malo lakse bude. navodno se ne smije...ali čitala po forumima da ga žene masovno koriste..sve dok nema alkohola.
najradje bi sjela i plakala....tako me boli....zamisli...grlo!!! ni ovo nisam nikad dozivila ovako intezivno :(
odo se naljevat čajem
pusa svima...drzite se
kneginja, sad si me zbunila :D vadila sam i ja krv za sve te bolešture, al mislim da su markeri drugo.. ili ne?!
Puno puno naranči, kivija, grejpa i limuna :) i čaj! meni prošlo u jedan dan.. mislim da sam se čak i predozirala sa vitaminima zadnjih tjedana..
I stalno se važem hahaha.. kažu moji doma da će vagu bacit u smeće.. ujutro, popodne i navečer sam na vagi :D i nije da se brinem baš zbog kila nego me zanima kako variram..
Ljubav- znači vadila sam hrpu krvi odjednom...za tri nalaza...jedan je bio gotov isti dan i bio je šećer i valjda osnovna krvna slika...drugi nalaz sam dobila za par dana i to je bila krvna grupa....a treci sam dobila za 7 dana...na papiricu mi je bilo napisano...za 7 dana nalazi markera....I kad sam ga podizala pitam onu tetu u labaratoriju moze li mi ga pročitat..ova se nasmijala...kaze pa piše vam...nemate hepatitis i neke opake bolesti....to je to :D
e sad jedino ako nema jos kakvih nalaza markera za koje ja do sada ne znam...moze bit :D
Da, da.. to sam i ja sve obavila i sve je naravno ok..osim nekih bakterija u mokraći, al sad čekam opet drugi nalaz urina pa ću vidjet :)
a moguće da.. ja cijelo vrijeme mislim da su ti markeri probir za sindrom :D a ne znam.. vidjet ću idući petak..
ma ne to za sindrom se radi kasnije kako sam ja upoznata....i znat ćeš kad budes radila....tj bit ces upitana dal ga zeliš radit....
Sortiraj odgovore
Najstariji