ja imam curicu od 3 godine, a sada ovo nismo planirali, u biti iskreno nismo ni nju, al tada smo pričali o djeci pa onda ja to vodim kao da jesmo. Mi smo se malo opustili isto u 12 mjesecu jer nam je sve nekako sjelo na svoje, kćer nam krenila u vrtic, ja konacno na posao u struci, muz radi, kupili stan i sad je ovo bilo iznenađenje za kraj :)
Pozz...vidim da nas je sve vise i vise... supperrrr...dobrodosle sve nove trudnice...
Eto mi smo svoje planirali i nakon 7 mj pojavio se plusic... .. i sad s nestrpljenjem iscekujem drugi pregled za 5 dana... samo zelim cut da je sve ok.... pusa svima... i uzivajte curke...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Hej curke :) prvo zelim reci svima koje imaju hematomcice da se ne brinu jer eto ja sam tri tjedna umirala od brige a hematom je samo nestao i sve je ok :)
Nasa srecica nije bila planirana, planirali smo poceti raditi a bebi u lipnju 2015. ali nismo se cuvali, dakle u vrijeme plodnih dana smo "zavrsavali vani" a ostalo unutra. Ocito nije najpouzdanija metoda :). Saznali smo na prvu polugodišnjicu braka i presretni smo. I bolje je tako, bez pritiska. Sa veseljem očekujemo našu srecicu. Za tri tjedna ću imati 29 godina.
Lollipop - mislim da bi ti i ljubav i ja mogle dijeliti sobu u rodilištu hehehe tu smo sa datumima...meni je 13.09
aaaaaa kako bi to bilo divno
Mene danas oko 19h zvala sestra od ginekologice da dr. ima smrtni slučaj i pitala me koliko sam trudna i zadnji dan stvari i sve to i naručila me tek za 27.02. :/ Još je gledala dal je kasno zbog markera i zaključila da nije, al da je krajnji rok.. a booo, valjda će sve bit ok
značiiiii.. čekanje još tjedan dana.. izludit ću!!
Zna li netko možda točno kakvi su to markeri, za šta?
Ja sam ko s Marsa ravno na beton.
Pozdrav cure.
Zelim dobrodoslicu svim novim curama.
Ja zadnjih dana i nisam bas najbolje
Mucnine, povracanje i niski tlak od gojeg mi se vrti.
Pprvo dijete smo planirali i docekali ga dan prije 6 godisnjice braka (nakon vanmatericne i spontanog).
Ovo drugo nije planirano ali smo se malo opustili za moj rodjendan
I sad je sin presretan jer ce on dobiti bebu i bit ce najbolji stariji braco . Samo mu nije jasno kako ce beba izaci mami kroz usta
(mislim da je jos premali da mu se to objasnjava - 3,5 godine)
Jutrooo
Meni ovih dana sve više neki bljak osjećaj - mučnine, umor, slabost, ko neka stara baba sam. Tješim se da nema još puno do kraja ovog prvog tromjesečja, a da ću onda ipak živnuti.
joj ljubav netko je pisao na ovoj temi vec o tim markerima...ja to nisam radila pa ni ne znam...
anci da kroz usta odvalit ću
joj jučer sam saznala da u daljnjoj nekoj rodbinskoj vezi imamo mišićnu distrofiju pa me sad ulovila neka frka cijeli google sam obišla...kaže mama oni su živili u lošim uvjetima i imali 15 djece pa je taj jedan mali bio bolestan..al bilo je to dovoljno da me prestraši...
i ja imam problem po niskom tlaku i užasnim glavoboljama...
Jutro ekipa!
Bila sam jučer na prvom pregledu. Plod se još ne vidi, ali tu je gestacijska i žumanjčana vrećica.
Rekla sam doktoru da mislim da mi je ovulacija bila 17. dc, on je rekao da se to poklapa sa slikom, po njemu je sve ok, opet na pregled za 2 tjedna.
Izašla sam razočarana iz ordinacije, nisam očekivala da će mi beba mahnit, al bar sam točkicu očekivala. Ništa, ako on kaže da je sve ok, sve je ok
Sortiraj odgovore
Najstariji