Lanči, nisam sigurna ali misli da ako je vidio gestacijsku unutar maternice da onda ovog puta sigurno neće biti vanmaterična trudnoća
Svima koje ovih dana idu na preglede držim najveće fige I svakako se javite!

ja imam curicu od 3 godine, a sada ovo nismo planirali, u biti iskreno nismo ni nju, al tada smo pričali o djeci pa onda ja to vodim kao da jesmo. Mi smo se malo opustili isto u 12 mjesecu jer nam je sve nekako sjelo na svoje, kćer nam krenila u vrtic, ja konacno na posao u struci, muz radi, kupili stan i sad je ovo bilo iznenađenje za kraj :)

Pozz...vidim da nas je sve vise i vise... supperrrr...dobrodosle sve nove trudnice...
Eto mi smo svoje planirali i nakon 7 mj pojavio se plusic... .. i sad s nestrpljenjem iscekujem drugi pregled za 5 dana... samo zelim cut da je sve ok.... pusa svima... i uzivajte curke...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Hej curke :) prvo zelim reci svima koje imaju hematomcice da se ne brinu jer eto ja sam tri tjedna umirala od brige a hematom je samo nestao i sve je ok :)
Nasa srecica nije bila planirana, planirali smo poceti raditi a bebi u lipnju 2015. ali nismo se cuvali, dakle u vrijeme plodnih dana smo "zavrsavali vani" a ostalo unutra. Ocito nije najpouzdanija metoda :). Saznali smo na prvu polugodišnjicu braka i presretni smo. I bolje je tako, bez pritiska. Sa veseljem očekujemo našu srecicu. Za tri tjedna ću imati 29 godina.

Lollipop - mislim da bi ti i ljubav i ja mogle dijeliti sobu u rodilištu hehehe tu smo sa datumima...meni je 13.09

aaaaaa kako bi to bilo divno
Mene danas oko 19h zvala sestra od ginekologice da dr. ima smrtni slučaj i pitala me koliko sam trudna i zadnji dan stvari i sve to i naručila me tek za 27.02. :/ Još je gledala dal je kasno zbog markera i zaključila da nije, al da je krajnji rok.. a booo, valjda će sve bit ok
značiiiii.. čekanje još tjedan dana.. izludit ću!!
Zna li netko možda točno kakvi su to markeri, za šta?
Ja sam ko s Marsa ravno na beton.
Pozdrav cure.
Zelim dobrodoslicu svim novim curama.
Ja zadnjih dana i nisam bas najbolje
Mucnine, povracanje i niski tlak od gojeg mi se vrti.
Pprvo dijete smo planirali i docekali ga dan prije 6 godisnjice braka (nakon vanmatericne i spontanog).
Ovo drugo nije planirano ali smo se malo opustili za moj rodjendan
I sad je sin presretan jer ce on dobiti bebu i bit ce najbolji stariji braco . Samo mu nije jasno kako ce beba izaci mami kroz usta
(mislim da je jos premali da mu se to objasnjava - 3,5 godine)

Jutrooo
Meni ovih dana sve više neki bljak osjećaj - mučnine, umor, slabost, ko neka stara baba sam. Tješim se da nema još puno do kraja ovog prvog tromjesečja, a da ću onda ipak živnuti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji