Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    11. Rujan 2015. 15:12

Nove mame cestitam i dada ma drzi se samo hrabro!! 

Ja mislim da sam do sada dobila oko 11-12 kg al svaka vaga drugacije pokazuje,bas me zanima sta ce vaga u bolnici rec kad krenem na preglede!? Ja si nisam izdajalicu kupovala i uopce neznam hocu li ili ne,ako zatreba posaljem muza u muller da kupi ;) moram kupit pelene i one stvari za pupak i jos neke sitnice!!

plavojka
    11. Rujan 2015. 16:04

Nove mamice, cestitaaaam!!! I dada, drzi se, molimo za tebe i malenu!

Ja bila jutros u Petrovoj, bebica je super 2600grama je maleni sada! Cerviks mi je skracen i smeksan, uloziv za jagodicu prsta, a kaze dr da je to za sad super!

A apetit, meni je jedan dan ooogroman i onda jedem pa mi je super muka, a drugi dan mi se nis ne jede.. Al dobro, da se :)

megi16
    11. Rujan 2015. 16:33

Hvala vam curke.. Za sad jos cekamo.. Trudovi svake 3min ali traju samo 5sec,a trebaju najmanje 30 tako da cekamo.. Sestra kaze da se sprema i da bi moglo biti preko noci nesto.. Ja se nadam da hoce i da cu napokon imati malog u rukama ;)
    javim ako dode do promjene :)

I sve najbolje novoj mamici! :*

kris555
    11. Rujan 2015. 20:13

Megi drzim fige da prodje bezbolno i brzo! Jos malo.. 

Dada drzi se, bebica ce uskoro bit s tobom i sve ovo ce bit iza vas, najvaznije da se oni za nju dobro pobrinu ;) 

Ni ja nisam izdajalicu kupovala, vjerojatno cu posudit od sogorice al ju necu pakirat sa sobom, lako ju muz donese ak ce trebat.. Kao i sve ostalo, bitno da sam si ja musli cokoladice spakirala, jednom sam ostala u vinogradskoj preko noci i umrla od gladi :D

Cvarak
    11. Rujan 2015. 20:34

E da dobro si me sjetila moram kupit vodu i te mussli i spakirat u torbu! Cula sam da je dobro onaj grozduani secer uzet sa sobom jel se kao to moze pocuclat poslije poroda!!

Cvarak
    12. Rujan 2015. 09:14

Jutro zenskice!!! Ee eto ja od 5ujutro pa ni sama neznam do kad skoro 7,nebi zaspala namjestila se,budna budna....vrtim se po krevetu ko razanj! Pa nebi zaspala pa sam pocela bit nervozna! I eto malo nesto sam od 7do sada ubila oko,jedva gledam! Neznam vise kako da spavam!

plavojka
    12. Rujan 2015. 09:19

Hahahha cvarak ja sam bila nocas do pol 4 na svadbi, i evo od pol 9 vec budna i nema sanse zaspat vise.. Ajde mozda je i bolje da se pripremamo na taj ritam ;)

Cvarak
    12. Rujan 2015. 10:12

Ma uzas e smeta mi sve....nepomaze vise ni jastuk ni nista,,,mozda da imam neki bazencic da plutam hehheh

Ashley
    12. Rujan 2015. 11:38

Ah, plutanje...tj.plivanje. Kako je to lijepo u ovom stanju. 

Cvarak, znam kako ti je. Strašna je nesanica.

Plavojka, svaka čast i na svadbi si bila.

Lovi me želja da bih otišla na koncert 19.09, ali se bojim da me tko ne lupi ili gurne.

Cvarak
    12. Rujan 2015. 11:48

Ashley e to ti je meni najgore da me neko ne lupi il gurne jel ljudi uopce namaju obzira! Vidim kad se vozim u tram ili busu ma niko te ne sljivi niti malo! Uzas,ljudi su da moram rec stoka,ma vise se zivotinje brine,uzas! Zato treba pazit kad se ide u guzvu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.