Juhuu naanaa jos malo!!!
Branchi Ja sam vec bila na tom tecaju ☺️ Zanimljivo je!!
Kod mene nista novo. Cak me ni ne boli vise... Sutra idem u TA pa cemo vidjeti sto oni kazu i hoce li me ostaviti tamo...
Nocas me bolilo isto kao i jucer ali sad nista... Mooozda nesto malo, uopce vise ne mogu odrediti. Umorna sam od iscekivanja....
Puse svima i drzite fige da uskoro ljubim svoju bebicu
Naanaa2 sretno!
Cvarak super izgledaš!
curke, htjela sam vas pitat je li neka od vas razmišljala o darivanju krvi iz pupkovine? Ja već neko vrijeme razmišljam o tome, ali nailazim na neka oprečna stajališta..neki kažu da je ta krv namjenjena djetetu i da vjerojatno šteti ako se uzme radi darivanja (uzima se dok pupkovina još pulsira), neki kažu da ne, a čula sam i da to u bolnicama često nestručno rade pa krv završi u smeću.. pa se sad baš razmišljam, ne želim da uzimanje krvi našteti bebi, a opet ne znam je li to točno..jeste vi čule možda nešto više o tome?
Cvarak krasna ti je busicaaaa!! Bas je neka prcasta ;)
A krv iz pupkovine, da, ja sam se isto puno raspitivala i sve ide u prilog tome da ne steti bebi.. Tako da se nadam da cu donirati.. Razmisljala sam i o pohrani za vlastite svrhe ali mi je to jednostavno preskupo.. :(
A prijateljici prije mjesec dana u petrovoj nakon carskog nisu uspjeli uzeti krv za Zakladu, postoji neooliko uvijeta, ali eto nije zadovoljavala..
kneginja hvala na odgovoru..muž i ja smo pričali više puta o tome i najviše smo za to da doniramo..ovo što kažeš zvuči logično, još ću sutra na pregledu s doktoricom vidjet kakva je politika u bolnici i njezino mišljenje pa se definitivno odlučimo
Plavojka da ide mi buša skroz prema napred, špicoka :-)) hheheh
hvala curke :-))
Ja nisam baš ništa o toj pupkovini čitala al mi je to glupo ako hoćeš za sebe da se plaća.....ma...ako ćeš darovat onda ništa! nemam pojma kak ide ta procedura?!
Sortiraj odgovore
Najstariji