Iva cestitke na frajeru, baš je pravi
Dada samo hrabro!! čim sam pročitala tvoj post sam išla istraživati sve o tome, i uglavnom su svi ishodi pozitivni tako da se drži, želim ti što brži oporavak, te da tvoja princeza čim prije bude dobro i dođe k tebi, drži se
Ashley, u Zadru nema Chicco ducan, ali u Supernova centru u ducanima: Bubamara i Magic Baby
imaš njihovih proizvoda. U Bubamare je 10 % popusta utorkom na sve artikle koje kupe trudnice, tako da ako možeš čekati do utorka i onda kupiti više stvarčica tamo bilo bi super. Jesi ti već kupila većinu u Zg ili ćeš sve u Zd? I da, ako se smije znati jesi 24 km sjevernije ili južnije od Zd?
Sova vidim da si se baš potrudila istraživati oko izdajalica, svaka čast!
moje poznanice su kupovale Aventovu, i sestra ju je imala, ali je posudila nekom i nikad joj nije vraćena tako da se se sad mislim hoću li je odmah kupovati ili ce mm morati trcati po ducanima kad ga pošaljem ahhaha, a ko zna što bi on kupia
Što se tiče hrane stvarno jedem super, pitam se di mi sve to ide, ljudi kometiraju da mi trbuh uopce nije velik itd, ali meni je najbitnije da je babač dobro i da super papamo i da iskreno ne
pazim na kalorije nego jedem što mi se jede, trudim se da pojedem sto zdravija 3 glavna obroka, ali između se nađe zbilja svašta, evo sad se bacam na napolitanke
Cure, uživajte mi!
Ashley, u Zadru nema Chicco ducan, ali u Supernova centru u ducanima: Bubamara i Magic Baby
imaš njihovih proizvoda. U Bubamare je 10 % popusta utorkom na sve artikle koje kupe trudnice, tako da ako možeš čekati do utorka i onda kupiti više stvarčica tamo bilo bi super. Jesi ti već kupila većinu u Zg ili ćeš sve u Zd? I da, ako se smije znati jesi 24 km sjevernije ili južnije od Zd?Zara, uopće mi nije jasno kako sam predvidjela tvoj post.
Vjeraojatno s toga jer tamo gdje sam bila, 24 km sjeverno tj. Ražanac, internet je toliko slab i veza je pucala. Hvala na savjetu. Ništa nisam obavila i ležim od subote popodne u Zadru jer su me depirtirali iz Ražanac na eto već pet dana. Možda bi si mnogi mislili pa bolje ti je u Zadru, ali iskreno, radije bi da sam u Ražancu. Sutra tako i tako ujutro idem u Mandre na Pag, pa popodne u Zagreb.

Nove mame cestitam i dada ma drzi se samo hrabro!!
Ja mislim da sam do sada dobila oko 11-12 kg al svaka vaga drugacije pokazuje,bas me zanima sta ce vaga u bolnici rec kad krenem na preglede!? Ja si nisam izdajalicu kupovala i uopce neznam hocu li ili ne,ako zatreba posaljem muza u muller da kupi ;) moram kupit pelene i one stvari za pupak i jos neke sitnice!!

Nove mamice, cestitaaaam!!! I dada, drzi se, molimo za tebe i malenu!
Ja bila jutros u Petrovoj, bebica je super 2600grama je maleni sada! Cerviks mi je skracen i smeksan, uloziv za jagodicu prsta, a kaze dr da je to za sad super!
A apetit, meni je jedan dan ooogroman i onda jedem pa mi je super muka, a drugi dan mi se nis ne jede.. Al dobro, da se :)

Hvala vam curke.. Za sad jos cekamo.. Trudovi svake 3min ali traju samo 5sec,a trebaju najmanje 30 tako da cekamo.. Sestra kaze da se sprema i da bi moglo biti preko noci nesto.. Ja se nadam da hoce i da cu napokon imati malog u rukama ;)
javim ako dode do promjene :)
I sve najbolje novoj mamici! :*
Megi drzim fige da prodje bezbolno i brzo! Jos malo..
Dada drzi se, bebica ce uskoro bit s tobom i sve ovo ce bit iza vas, najvaznije da se oni za nju dobro pobrinu ;)
Ni ja nisam izdajalicu kupovala, vjerojatno cu posudit od sogorice al ju necu pakirat sa sobom, lako ju muz donese ak ce trebat.. Kao i sve ostalo, bitno da sam si ja musli cokoladice spakirala, jednom sam ostala u vinogradskoj preko noci i umrla od gladi :D

E da dobro si me sjetila moram kupit vodu i te mussli i spakirat u torbu! Cula sam da je dobro onaj grozduani secer uzet sa sobom jel se kao to moze pocuclat poslije poroda!!

Jutro zenskice!!! Ee eto ja od 5ujutro pa ni sama neznam do kad skoro 7,nebi zaspala namjestila se,budna budna....vrtim se po krevetu ko razanj! Pa nebi zaspala pa sam pocela bit nervozna! I eto malo nesto sam od 7do sada ubila oko,jedva gledam! Neznam vise kako da spavam!

Hahahha cvarak ja sam bila nocas do pol 4 na svadbi, i evo od pol 9 vec budna i nema sanse zaspat vise.. Ajde mozda je i bolje da se pripremamo na taj ritam ;)

Ma uzas e smeta mi sve....nepomaze vise ni jastuk ni nista,,,mozda da imam neki bazencic da plutam hehheh

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji