Ja sam pripremla 56 brojeve! I body dugi i kratki,zavisi kak ce bit vrijeme te plisanu onu tutu dugih rukava,kapicu,tetra pelenu, dekicu!!
Za nosic sam kupila onu pumpicu kaj se rucno stisce,u mulleru,takvu sam i ja imala ko mala :)) to sa usisavacem mi je koma,imala je frendica je da
Izvuce super al brate ja kad sam samo to gledala kak ona radi ma uzas,to mi je maltretiranje djeteta jos cudo od usisavaca bruji dijete place!! Ja nisam
Za to a ko zeli nemam nista protiv ;)) heheh!!! Cure ako niste znale trudnice svakog utorka u Bubamari imaju 10%popusta!!
Ja sam od robice spremila po jedan body kratkih rukava i jedan s dugim, carapice, kapicu, majcu i hlacice... I to znaci u velicinama 56 i 62...pa koja bude bolja... I jednu tuticu onu jednodijelnu vel 62... Nek se nadje... I dekicu... To je to...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Curke mi smo na 3800 pa nosimo 56 i 62..bodici koji se skroz rastvaraju, kopcaju sa strane su najbolji, a za bolnicu definitivno preporucam Chicco uloške, najbolji su, mekani i dugački i dosta je staviti jedan, poslije potrošenog paketa(30kom je oko 50kn), onog velikog sada koristim Lola lady, mekani i udobni, Vir mi je nije bio dobar, preplastican..
Mi se malo uhodali pa je nakon početnog baby bluesa puno lakše..budimo se puno i učimo svaki dan :) i kad vam kažu naspavajte se, ne lažu :))
I ja sam kupila ručnu pumpicu, kao i Cvarak. Prvi susjed mi je pedijatar i rekao mi je da te pumpe na usisavač nikako nisu dobre za dijete zato što oštećuju sluznicu djetetovog nosa. A i meni su one odbojne. Kad se samo sjetim kako su se maloj nećakinji znale oči iskolačiti kad bi vidjela usisavač, a onda kad ga upale i počnu sa čišćenjem, a ona jadna onako mala se izvija, baca, dere se iz petnih žila i ostaje bez zraka od plakanja- brrrr...... Bit će nam dobra i ručna pumpica.
sad nakon svega ovog što ste napisale, dobro je da imam spremnu i ručnu pumpicu
Ma meni je to sa usisavacem koma,dijete kad cuje usisavac imat ce traume,i mislim da mu s tim sam nosnice sirim kad se gurne unutra! Ma uzas kad sam vidjela frendicu kak radi to uzasavala sam se neznam kak je mogla! Al dobro to sam ja....nekom je to normalno!
Ja sam isto uzela tu iz mullera ko cvarak i danas u ljekarni onu za 14kn. To se sa ustima usisava, zvuci ajme meni ali ne mozes progutat jer to ide u poseban spremnik. Pere se u toploj vodi...
Ovo sa usisavacem me ne privlaci, ali vidjet cemo s vremenom, to se ionako ne preporuca odma. U biti je najbolja fizioloska preventivno, pa kad bas se zacepi, nesto od ovoga.
Od robice cu isto onda 56 i 62 jer je procjena u 37.5 tjednu bila 3.5 kile pa ono heheh.
...i naravno dekica, pelena, tetra, kapica. Mozda ponjet u bolnicu one rukavice da se ne grebe? Ili to imaju u bolnici??
Branchi, mislim da imaju u bolnici te rukavice, ali ja sam kupila i pripremila da ponesem svoje, nek se nađe.
Spremila sam body kratkih rukava, vel. 56 (ne treba nam veći jer ćemo biti mala beba, sad smo imali 2700 na uzv prije 2 dana), tuticu dugih rukava, kapicu, jednokratne pelene, platnene, švedsku pelenu, stavila sam i dvije gaze za svaki slučaj. Dekica je spremna, to će nam tata donijeti kad budemo išli van. Za izlazak sam pripremila jaje, ali i jastuk za novorođenče u kojem je mama iznijela iz bolnice mene i sestru. Čula sam da neke bolnice inzistiraju na izlasku u jajetu. Ne znam kako moja bolnica stoji s tim, ali ako im je svejedno mi idemo van u jastučetu.
Pa da, tako sve i ja planiram ostaviti dragome da ponese, kao i stvari za mene :) cula sam da treba sve pripremiti jer muski cesto dodju zbunjeni pa zaborave par stvari hehe.
Kneginja, jedi ljuto! Za to sam cula da najbolje pokrece trudove :)
Sortiraj odgovore
Najstariji