Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oliva4
    10. Rujan 2015. 15:45

da..ako doniraš ne mora se ništa plaćati, ako ćeš za sebe onda se plaća oko 15 000 kn i u nekim rodilištima još oko 1000 kn samo uzimanje krvi..

evo link za članak koji sam sad našla i objašnjeno je sve o postupku uzimanja i čuvanja krvi iz pupkovine:
    http://www.zaklada-ana-rukavina.hr/content/hr/banka_krvi/cesta_pitanja.aspx

kris555
    10. Rujan 2015. 19:15

Evo i slike moje buše..

A što se zubara tiče, ja sam popravljala nekoliko zuba u trudnoći i normalno sam dobila injekciju..

Fluffy2
    10. Rujan 2015. 19:20

Da da dobila sam normalno inekciju i to neku konjsku dozu bila sam utrnjena nekih 4 sata haha

A zubar me pitao jesam to u 20-om tjednu hahaahahah, ja kazem ne u 38-om, a on odmah panika da necu valjda rodit tu :)

Preslatki su vam drobici :)

Fluffy

kris555
    10. Rujan 2015. 19:39

Mislim da danas to više nije tak strašno ko prije i da su razvili te stvari da ne šteti :D Mene je danas cura neka pitala jel sam u 6. mj trudnoće, kad je mali trbuh :D

plavojka
    10. Rujan 2015. 20:08

Ahahah, a mene svi pitaju jel nosim blizance, toliki mi je trbuh :))))

Cure, jel se vama sad pred kraj promijenio apetit? 
    Kako dobivate kile?

Cvarak
    10. Rujan 2015. 20:25

Kriss lijepa mala busica ;) 

Plavojka ja nemam vise tak veliki apetit al me ujutro jedino ulovi glad,i nis posebno mi se ne jede,onak tek toliko da utazim glad! Joj nisam se vagala uopce neznam koliko sam kg od zadnjeg puta dobila a i svaka vaga mi drugacije pokazuje hehhe

kris555
    10. Rujan 2015. 20:36

Meni se nekak više jede slatko, i predvečer i navečer me počela žgaravica mučit, ne znam jel netko imao s tim problema i kak ih je riješio osim Donat mg :D 
    Baš sam se vagala, kao 2 kg dobila od prošlog tjedna :D

megi16
    10. Rujan 2015. 21:54

Hey curke.. Evo da se javim..
    Trudovi od 15h na svakih 20min,stavili me u predradaonu al kad je dr vidio da sam zatvorena poslao me na promatranje na odjel.. Sad trudovi jos cesci ali ja jos u sobi.. Nadam se da ce uskoro bit promjene.. :)

Fluffy2
    10. Rujan 2015. 22:21

Aaaa megi javi nam se sto prije i izdrzi jos malo!! :)

Ja sam dobivala po 1 kg mjesecno i sad u zadnju 2 kg u jedan mjesec i onda u dva tjedna 1 kg, znaci malo sam ubrzala. Sve skupa 11 kg i osjecam se kao puz tj kornjaca. Ne zelim znat kako bi bilo da sam dobila vise.. A mucnine imam svakodnevno i zgaravicu pa malo pazim da laganije jedem ali naravno bude tu svega..
    Bas mislim da malcu fali mjesta jer je veliki pritisak i na mjehur i na zeludac i na pluca.

Fluffy

Sanjarica
    10. Rujan 2015. 22:48

O megi pa sretno, jos malo pa ces drzat svoju malu srecicu u rukama... 

A sta je s pupom?? Mozda se i kod nje nesto pokrenulo... 

Ja sam do sada dobila sve skupa 12 kg, s time da sam u zadnjim mjesec dana dobila 3!! Lijepo me strah kako se to pocelo tako brzo sakupljat...hehe... Ali iskreno zderem slatko ko luda i stalno copam neke pastine ili nesto tako...ali sta ces...beba pita!! Hhehe... 
    Zgaravice imam i ja svaku vecer pogotovo kad legnem spavat i onda mi jedino pomogne gastal... Njega pocuclam i odmah prestane! 

Saljem puse svima i drzite se... 😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.