Jutro curke
Draga dada34, jako mi je žao zbog takvog razvoja događaja. Najbitnije je da su oni sada tvoju princezu odveli tamo gdje će se najbolje moći pobrinuti o njoj. Ne mogu ni zamisliti koliko ti je teško što sada nisi uz nju. No, sada se fokusiraj na svoj što brži oporavak tako da kada se sretnete budeš posvećena isključivo svojoj maloj princezi.
Megi, sretno, brzo i što bezbolnije
Iva74, ČESTITAM
Zara, baš sam neki dan proučavala izdajalice. Ja si moram kupiti, nema mi tko posudit Proučavajući hrpu foruma i članaka došla sam do zaključka da je najbolja Tommee Tippee iz Müllera. Kao, najnježnija je za bradavice i nema neki štetan otrovni spoj u plastici (neki BPA ako se ne varam ili nešto tako) tako da mi je to već dovoljno dobar razlog da ju uzmem. Cijena joj je normalna, oko 300kn koliko sam vidjela. Pokušat ću s njom i nadam se da će mi poslužiti svrsi
Curke, trbuščići su divni. Ja sam mala, pa moj izgleda duplo veći od vaših... zbilja. A valjda je to zato što sam mala, hahaaha Kad zamislim da mi netko produži noge, izgledao bi on malo manje
Uživajte mi u današnjem danu
Jutro svima!
Cestitke na novim bebicama, sve zvuci tako lagano kad sad citam :)
Dada, drzimo fige da sve bude kako treba, a i biti ce, oni su brzo reagirali i odveli je da se to brzo rijesi. Samo ti sebe zaljeci i odmori pa ces ubrzo uzivati sa bebicom.
Ja sad na pregledu u petrovoj, tlak super, smrsavila 1kg kak mi je par dana bilo jako mucno, sad sam na +13.
Ctg prvo nije isao jer je jan spavao pa smo ga budili i onda sve super. Od trudova ni t hhehe.
Jos cekam pregled iako mislim da nisam ni malo otvorena.
Pozdrav svima :)

Iva cestitam!!!!
Dada jako mi je zao zbog tvoje situacije ali vjerujem da ces ubrzo drzat svoju bebicu u rukama i da ce sve bit u najboljem redu... Ti se sad probaj odmorit i naspavat...
Pupa i Megi sretno!!!

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
dada samo izdrzi dok ti je vrate...i vjeruj bit ce sve ok..nije to nesto jako neuobičajeno..dogadja se :D Čuvaj mlijeko ako mozes i brz oporavak zelim ..uskoro ces ti sa svojim zlatom bit skupa
iva ĆESTITAM NA BEBICI!!!!!!!!
Sve ostale koje ste tu negdje...budite nam hrabre i dobre....uh....kad se sjetim da cu i ja za dva tri tjedna...aaaa panikaaaa nevjerovatna panika....a vi ste mi svi super utjeha...Kontam zene se jave...rodila..sve ok...tako cu i ja ako Bog da :D
Glede apetita zadnji mjesec dana..ja ne znam kako nisam dobila 40 kila...samo jedem...jucer sam išla radit i kolač jer je guza zinula za slatkim..i do veceri pojela pola tepsije...jutros doruckovala kolač....ma ono..prasica....malo žešća

Iva47 čestitam na dečkiću. Pravi mali frajer
Dada, biti će sve u redu. Takve se stvari događaju. U svakom slučaju ti čestitam na princezi.
Megi, sretno i čestitam ako si u međuvremenu rodila.
Stigla sam jučer na more, u muževu vikendicu, blizu Zadra. Tu sam do sljedećeg petka.
Ok, odavde sam udaljena samo 24 km od bolnice.
Cure iz Zadra, ima li Chicco dućan u Zd jer sutra obavljam šoping u SuperNovoj.
Btw, niti imam signala, internet je puževog koraka...izležavam ispod brajde grožđa....
Jedem ko luda, slatko najviše. Dnevno u prosjeku kutiju nekih keksa plus ostali obroci. Ovdje nema vage, a u Zg se nisam sjetila pogledati koliko sam dobila u tjedan dana dok sam bila u Mandrama...tamo sam također mlatila 2- 3 kutije jaffa keksiju dnevno....bili na popusti, nisam mogla odoljeti

Cestitke svim curama koje su rodile
Dada drzi se da se sto prije oporavis i da se onda mozes brinuti za svoju princezu
One koje su rodile u Zg (posebno Petrova) ajde napisite da li se smije piti u radjaoni, da li moramo nositi svoje pelene, da li su bebice stalno s nama ili ih navecer odnesu ...

Anci, koliko sam cula za petrovu (ja cu isto tamo), vodu nosi pa ce ovisno o tome koliko dugo sve traje ti ili dati da pijes malo ili ne..ali bolje je imati, pogotovo poslje za sobu.
pelene se ne nose (ako je netko cuo nesto drugo neka ispravi), za prvu vecer obicno pitaju i predloze da odnesu bebicu da se mama odmori, a to ih se moze i inace traziti, kao sve se da dogovoriti.

Thks Branchi.
Rodila sam ja vec u Petrovoj ali prije 4 godine.
Onda se smjelo piti u radjaoni koliko hoces ali oni svi svako malo mjenjaju pravila pa vise ne znam sta se smije a sta ne

Iva čestitam!
dada baš mi je žao zbog svega što se izdogađalo..nadam se da će se bebica brzo vratiti u tvoje ruke pa ćete se maziti i paziti..drži se
ja sam danas bila na pregledu, otvorena prst, sve ok, ctg uredan i za 2 dana na pregled u rađaonu..bojim se da će to sad tako trajat, svaka dva dana gore dole čini mi se da se mojoj ne žuri...

Oliva, ti si prenjela, jel? jel onda radis i pregled plodne vode ili kad to ide?
a zapravo nisam prenjela..jer su mi novi termin stavili 13.9, po ultrazvuku s početka trudnoće..po zadnjoj menstruaciji mi je trebao biti 6.9., ali mi je doktorica rekla da ipak više vjeruju ultrazvuku, jer su meni ciklusi duži (30 do 35 dana).. sad u nedjelju sam na pregledu baš na termin (pravi nadam se ovaj put ) pa ću vidjet kakav će pregled bit..javim..
inače mi je do sad samo uvz-om gledala količinu plodne vode..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji