Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    12. Rujan 2015. 16:32

ja sam nakon danasnje nervoze zaspala i odćorila nekoliko sati ahhahha

Ashley kuzim ja da su neki dr strucni i paze na neke stvari al ovo kako mi je ovaj danas donio viejst..ono,...eto tako struka preporuča i amne...jebo te struka pa ako mi je trudnoca 1/1 savrsena od prvog dana..secer granicni..ni vrijedan spomena...sve ok...čemu sad taj masakr na kraju da mi radi...uf...ma...dobro mi je muz reka...reci odbijam i amen

Glede toga za nosić---ja imam onu ručnu pimpicu i elektronsku(ne na usisivač )...valjda ce koja osluzit..iako boga molim da mi nikad ne zatrebaju ;)
    eto tu elektronsku mi je sestra prosljedila...stara je 5 godina i nikad koristena jer nejnoj maloj nije nikad zatrebala :D

Sanjarica
    12. Rujan 2015. 16:33

Eto i oliva ce nam brzo doc s lijepim novostima... Hehe... 

Ja sam spremila da robicu za izlazak iz bolnice... Ali... Spremila sam 2 kombinacije tj velicine... 56 i 62... Sad neznam hoce li mi to bit veliko za bebicu? Koje ste velicine vi spremile?
    Jucer sam bila u posjeti kolrgici koja je rodila prije skoro 3 mj... I malena je tako sitna...bomboncic mali... I ja kazem Kako je malena, a ona meni kaze da je mala skoro pa dupla od kako se rodila, da ima sad skoro 6 kg a rodila se sa 3... I zato sad mislim da ce mi sva robica te velicine 56 i 62 bit prevelika za bebicu za izlazak... Najradije bi isla i kupila neki kompletic br 50... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    12. Rujan 2015. 16:51

nemoj 50 je za nedonoščad...bit ce ti ok ti brojevi...dok doje pelenica i svasta nesto...robica bude taman :) ja sam isto dvi kombinacije ka i ti u ta dva broja ;D pa cemo vidit sta ce bit lipše

Pomalo
    12. Rujan 2015. 17:02

Ja sam pripremila 50 i 56, nekako mislim da nece trebat vece od toga, mali su oni :) sestra rodila malog od 48 cm u 39 tj., a sestrica prenjela i rodila malu od 2800 i 47 cm, tako da sumnjam da ce trebat 62 :) 

Al 50 je bas minijaturno :))

screenshot tool

Branchi
    12. Rujan 2015. 17:25

Za ovo na usisavac sam cula i dobra i losa iskustva- super izvuce ali djeca se cesto krenu plakat vec na samo paljenje usisavaca i tako svasta nesto...ja se isto nadam da mi nece to nista trebati :)

Za izlazak isto mislim 50,56, iako je vjerojatno veca beba pa ni sama ne znam :)
    Znaci pelena, tetra, donji tanki bodi, gornji malo deblji, kapica i naravno autosjedalica?

Oliva4
    12. Rujan 2015. 17:47

jooj, nadam se da i hoću brzo..možda me sutra na pregledu ostave u rodilištu

i ja pripremila 50 i 56..valjda će bit dobro..

e baš sam bila pomislila da bi mogao zvuk usisavača plašit bebu..al se nadam da će moja bit neka hrabra

Fluffy2
    12. Rujan 2015. 17:55

Prvo, cestitam svim novim mamama 

Ja sam pripremila 62, ocekuje se da ce bit oko 3600 tezak i neka jos koji put to obuce.

Vise se ne zalim na piskenje po noci jer sam nocas povracala da je to bilo strasno i na kraju se rasplakala, stvarno ne mogu vise toliko sam gladna i iscrpljena.

Fluffy

kneginja
    12. Rujan 2015. 18:17

Fluffy terminušo moja   i ti kukas zadnje dane :D
    valjda ce nam proc ove muke ježeve već jednom hahahha...a ti ako povraćaš...baci se na dvopek i perece i štapiće...mlaki čaj...malo dovedi želudac u ravnotežu...jbmu di te sad prid kraj to ćapalo

kris555
    12. Rujan 2015. 19:26

Ja još nisam pripremila ali mislim da ću isto tako 50, 56, bebe su stvarno minijaturne, al u svakom slučaju bolje da im je veća robica nego da je mala ;) 

Ja koliko sam čula uglavnom svi plaču kad im se usisava nos, al to je zbog zvuka usisavača a ne da to boli i sl.. znači ako imate neki tiši usisavač možda i dobro prođe :D

Ja još nisam pripremila robu za izlazak iz rodilišta, dobila sam od sestrične preslatku malu trenirku u kojoj je njezin mali išao doma pa sam čak to mislila, osim bodija i kapice u kaj vi planirate obuć bebače?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.