ja sam nakon danasnje nervoze zaspala i odćorila nekoliko sati ahhahha
Ashley kuzim ja da su neki dr strucni i paze na neke stvari al ovo kako mi je ovaj danas donio viejst..ono,...eto tako struka preporuča i amne...jebo te struka pa ako mi je trudnoca 1/1 savrsena od prvog dana..secer granicni..ni vrijedan spomena...sve ok...čemu sad taj masakr na kraju da mi radi...uf...ma...dobro mi je muz reka...reci odbijam i amen
Glede toga za nosić---ja imam onu ručnu pimpicu i elektronsku(ne na usisivač )...valjda ce koja osluzit..iako boga molim da mi nikad ne zatrebaju ;)
eto tu elektronsku mi je sestra prosljedila...stara je 5 godina i nikad koristena jer nejnoj maloj nije nikad zatrebala :D
Eto i oliva ce nam brzo doc s lijepim novostima... Hehe...
Ja sam spremila da robicu za izlazak iz bolnice... Ali... Spremila sam 2 kombinacije tj velicine... 56 i 62... Sad neznam hoce li mi to bit veliko za bebicu? Koje ste velicine vi spremile?
Jucer sam bila u posjeti kolrgici koja je rodila prije skoro 3 mj... I malena je tako sitna...bomboncic mali... I ja kazem Kako je malena, a ona meni kaze da je mala skoro pa dupla od kako se rodila, da ima sad skoro 6 kg a rodila se sa 3... I zato sad mislim da ce mi sva robica te velicine 56 i 62 bit prevelika za bebicu za izlazak... Najradije bi isla i kupila neki kompletic br 50...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
nemoj 50 je za nedonoščad...bit ce ti ok ti brojevi...dok doje pelenica i svasta nesto...robica bude taman :) ja sam isto dvi kombinacije ka i ti u ta dva broja ;D pa cemo vidit sta ce bit lipše
Ja sam pripremila 50 i 56, nekako mislim da nece trebat vece od toga, mali su oni :) sestra rodila malog od 48 cm u 39 tj., a sestrica prenjela i rodila malu od 2800 i 47 cm, tako da sumnjam da ce trebat 62 :)
Al 50 je bas minijaturno :))
screenshot tool
Za ovo na usisavac sam cula i dobra i losa iskustva- super izvuce ali djeca se cesto krenu plakat vec na samo paljenje usisavaca i tako svasta nesto...ja se isto nadam da mi nece to nista trebati :)
Za izlazak isto mislim 50,56, iako je vjerojatno veca beba pa ni sama ne znam :)
Znaci pelena, tetra, donji tanki bodi, gornji malo deblji, kapica i naravno autosjedalica?
jooj, nadam se da i hoću brzo..možda me sutra na pregledu ostave u rodilištu
i ja pripremila 50 i 56..valjda će bit dobro..
e baš sam bila pomislila da bi mogao zvuk usisavača plašit bebu..al se nadam da će moja bit neka hrabra
Prvo, cestitam svim novim mamama
Ja sam pripremila 62, ocekuje se da ce bit oko 3600 tezak i neka jos koji put to obuce.
Vise se ne zalim na piskenje po noci jer sam nocas povracala da je to bilo strasno i na kraju se rasplakala, stvarno ne mogu vise toliko sam gladna i iscrpljena.
Fluffy
Fluffy terminušo moja i ti kukas zadnje dane :D
valjda ce nam proc ove muke ježeve već jednom hahahha...a ti ako povraćaš...baci se na dvopek i perece i štapiće...mlaki čaj...malo dovedi želudac u ravnotežu...jbmu di te sad prid kraj to ćapalo
Ja još nisam pripremila ali mislim da ću isto tako 50, 56, bebe su stvarno minijaturne, al u svakom slučaju bolje da im je veća robica nego da je mala ;)
Ja koliko sam čula uglavnom svi plaču kad im se usisava nos, al to je zbog zvuka usisavača a ne da to boli i sl.. znači ako imate neki tiši usisavač možda i dobro prođe :D
Ja još nisam pripremila robu za izlazak iz rodilišta, dobila sam od sestrične preslatku malu trenirku u kojoj je njezin mali išao doma pa sam čak to mislila, osim bodija i kapice u kaj vi planirate obuć bebače?
Sortiraj odgovore
Najstariji