Znaci smije se gastal u trudnoci uzimat? Odlicno, vazno da pomaze :) Ja sam dobila 2 kg u tjedan dana, ne znam jel se sestra zeznula ma vaganju prosli tjedan il mi se to cini puno ..
Megi javi novosti :D jos malo i to je to :))
Megi samo hrabro i javi se kad stignes
Cure busice su vam pre pre Cvarak meni se cini da ce moj drobic biti sve slicniji tvom, prcasti na spic hehe.
Bila sam veceras na trudnickom tecaju, tema epiduralna- da bi na kraju zakljucili da se u Zd ne moze dobiti jer nema dostupnog aneateziologa, nema je tko dati trudnicama.
Zene jeste vec kupovale izdajalicu? Mozda sam vas vec i pitala ali sto cu, zaboravila san
Ma ja sam dosla u ljekarnu i pitala da mi daju nesto protuv zgaravice a da trudnice smiju..i dala mi je gastal... Pa ... Super mi je jer mi stvarno odmah pomogne...
A sta se tice izdajalice ja sam je dobila na poklon pa sam je evo spremila u torbu za bolnicu...ako slucajno zatreba da je odmah imam...
Mene opet nesanica lovi...weeee...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Bok cure, evo javljam sa kod mene jos nista... Sinoc ne opet bolilo kao mensturalna bol aki je prestalo... Idem sad ujutro u TA na pregled pa cemo vidjeti ocitava li ctg kakve trudice... Drzite fige :)
Megi, sretno! Drzi se :)
hej zene.
Evo samo da vam se pohvalim.jucer u 13:52 na svijet je dosao moj mali frajer od 3530 i 52 cm .
Evo, da se I ja javim s mojom pricom..
U noci sa utorka na srijedu me uhvatila migrena I u 3 sam dosla u trudnicku ambulantu, stavili me na ctg, dali infuzije I u pola 8 poslali doma..i doma sve u redu do negdje pola noci kad mene uhvate lagani bolovi u donjem dijelu trbuha I to slabo I rijetko, a kasnije od 1 malo cesce, skoro svakih 4-5 min..i trpim ja do 3 opet I budim muza drugu noc zaredom nek me vozi, da je to to..i dodem ja opet tamo, stave na ctg, otvorena 4 cm, dan ranije 2 I veli doktor ostajete..i lezim ja na Tom ctg-u do 7..i dodje doktor, veli malo su otkucaji Pali, sporo se otvaram, tek na 6, a trudovi cesti pa mi ide prokine vodenjak..i veli da je plodova voda mekonijska I idemo na hitni carski..a ranje mi nitko nije gledao plodovu vodu, samo ctg..a mogli su jer sam bila otvorena 2 cm vec nekoliko dana..da su pogledali bar jednom, vidjeli bi..odmah dosao anesteziolog sa pitanjima 3 sestre koje su me pripremale..i za 10 min evo mene u operacijskoj..dobila spinalnu iz 3.pokusaja jer su me trudovi jos sorali, a ova nije mogla naci mjesto bez edema..kad je uspjela, 10.9.u 7:52 dosla je na svijet moja curka od 3150 I 50cm..zaplakala, prodisala, ali je udahnula mekonijsku vodu pa su mi je samo pokazali I odnijeli na pranje I u inkubator.. apgar 7.. kasnije mi vele da pluca nisu najbolje zbog te vode I da ce dobiti antibiotik I kisik da lakse dise..za par sati vele da bolje da je voze za svaki slucaju u ZG na rebro jer oni Tu u CK nemaju bas neku opremu za to..i u pola je moja beba otisla u zg sa jednom pedijatar-neonatolog I jdnom med.sestrom..I sad ja lezim u bolovima u ck I ne mogu se okretat, a beba u zg..zvali smi jucer I vele da su je zaprimili, Dali antibiotik i stavili na respirator da joj pomogne izbacit Tu vodu..i sad cekam da mi doktorice vele kako je..a muz danas ide tamo..
Ispricavam se na poduzem postu, ali kad ne mogu spavat cijelu noc od boli I pokraj svih tih beba kad moje nema..
Evo, da se I ja javim s mojom pricom..
U noci sa utorka na srijedu me uhvatila migrena I u 3 sam dosla u trudnicku ambulantu, stavili me na ctg, dali infuzije I u pola 8 poslali doma..i doma sve u redu do negdje pola noci kad mene uhvate lagani bolovi u donjem dijelu trbuha I to slabo I rijetko, a kasnije od 1 malo cesce, skoro svakih 4-5 min..i trpim ja do 3 opet I budim muza drugu noc zaredom nek me vozi, da je to to..i dodem ja opet tamo, stave na ctg, otvorena 4 cm, dan ranije 2 I veli doktor ostajete..i lezim ja na Tom ctg-u do 7..i dodje doktor, veli malo su otkucaji Pali, sporo se otvaram, tek na 6, a trudovi cesti pa mi ide prokine vodenjak..i veli da je plodova voda mekonijska I idemo na hitni carski..a ranje mi nitko nije gledao plodovu vodu, samo ctg..a mogli su jer sam bila otvorena 2 cm vec nekoliko dana..da su pogledali bar jednom, vidjeli bi..odmah dosao anesteziolog sa pitanjima 3 sestre koje su me pripremale..i za 10 min evo mene u operacijskoj..dobila spinalnu iz 3.pokusaja jer su me trudovi jos sorali, a ova nije mogla naci mjesto bez edema..kad je uspjela, 10.9.u 7:52 dosla je na svijet moja curka od 3150 I 50cm..zaplakala, prodisala, ali je udahnula mekonijsku vodu pa su mi je samo pokazali I odnijeli na pranje I u inkubator.. apgar 7.. kasnije mi vele da pluca nisu najbolje zbog te vode I da ce dobiti antibiotik I kisik da lakse dise..za par sati vele da bolje da je voze za svaki slucaju u ZG na rebro jer oni Tu u CK nemaju bas neku opremu za to..i u pola je moja beba otisla u zg sa jednom pedijatar-neonatolog I jdnom med.sestrom..I sad ja lezim u bolovima u ck I ne mogu se okretat, a beba u zg..zvali smi jucer I vele da su je zaprimili, Dali antibiotik i stavili na respirator da joj pomogne izbacit Tu vodu..i sad cekam da mi doktorice vele kako je..a muz danas ide tamo..
Ispricavam se na poduzem postu, ali kad ne mogu spavat cijelu noc od boli I pokraj svih tih beba kad moje nema..
Dada jako mi je zao zbog svega sto se izdesavalo tvojoj bebici, al ne brini, da te utjesim malo, prije 21 godinu isto se i meni dogodilo i rodena sam sa upalom pluca, isto se napila plodne vode i sve je dobro proslo, samo misli pozitivno :* to je nesta sto nije nazalost toliko ne uobicajno, znam za dosta slucaja i svi su super prosli. Najbitnije je da se ti odmoris i oporavis jer za cas ces vec letati oko curice svoje. Samo probaj si sacuvati mlijeko da ga ne izgubis :)
Iva cestitam na malom frajeru :)
Jutro curke
Draga dada34, jako mi je žao zbog takvog razvoja događaja. Najbitnije je da su oni sada tvoju princezu odveli tamo gdje će se najbolje moći pobrinuti o njoj. Ne mogu ni zamisliti koliko ti je teško što sada nisi uz nju. No, sada se fokusiraj na svoj što brži oporavak tako da kada se sretnete budeš posvećena isključivo svojoj maloj princezi.
Megi, sretno, brzo i što bezbolnije
Iva74, ČESTITAM
Zara, baš sam neki dan proučavala izdajalice. Ja si moram kupiti, nema mi tko posudit Proučavajući hrpu foruma i članaka došla sam do zaključka da je najbolja Tommee Tippee iz Müllera. Kao, najnježnija je za bradavice i nema neki štetan otrovni spoj u plastici (neki BPA ako se ne varam ili nešto tako) tako da mi je to već dovoljno dobar razlog da ju uzmem. Cijena joj je normalna, oko 300kn koliko sam vidjela. Pokušat ću s njom i nadam se da će mi poslužiti svrsi
Curke, trbuščići su divni. Ja sam mala, pa moj izgleda duplo veći od vaših... zbilja. A valjda je to zato što sam mala, hahaaha Kad zamislim da mi netko produži noge, izgledao bi on malo manje
Uživajte mi u današnjem danu
Jutro svima!
Cestitke na novim bebicama, sve zvuci tako lagano kad sad citam :)
Dada, drzimo fige da sve bude kako treba, a i biti ce, oni su brzo reagirali i odveli je da se to brzo rijesi. Samo ti sebe zaljeci i odmori pa ces ubrzo uzivati sa bebicom.
Ja sad na pregledu u petrovoj, tlak super, smrsavila 1kg kak mi je par dana bilo jako mucno, sad sam na +13.
Ctg prvo nije isao jer je jan spavao pa smo ga budili i onda sve super. Od trudova ni t hhehe.
Jos cekam pregled iako mislim da nisam ni malo otvorena.
Pozdrav svima :)
Sortiraj odgovore
Najstariji