Kneginja imas ti pravo za urinokulturu, mozda od tu neugodan miris..
Pupa sretno :)
Znate li mozda smije li se u zubara primit inekcija?
Ja sam negdje u 5 mj trudnoce isla kod zubara popravljat zub i uzasno me bolilo al je zubarica rekla da trudnicama nikad ne daje inekciju. Sad neznam jel to samo neko njeno pravilo ili ni jedan zubar ne daje inekcije ali sam i cini mi se procitala negdje da se trudnicama te inekcije ne daju.

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
ja sam tribala vadit zub u srid trudnoce..no nisam..ne jer nisam smila nego jer sam se da prostis ukakila :D ali dr mi je reka da se inekcija smi primit i u trudnoci i dok se doji..samo ne svaka...triba naglasit situaciju i onda se daje ta neka koja nema adrenalin u sebi..koliko sam dobro razumila...ali moze se u svakom slučaju...PA sestri su mi dali totalnu narkozu jer je na kraj trudnoce pala i polomila noogu i zavrsila na operaciji...i mali danas ko zmaj :D Al opet ti pitaj svog zubara...mi ode imamo sricu da imamo stavrno dva jaaaako dobra zubara...pa im sve virujem...

Sigurno se smije primiti inekcija kod zubara. To je anestetik koji djeluje samo lokalno i nema nikakve sanse da dodje do posteljice.
Ali da, naravno, savjetuj se sa svojim zubarom

Fluffy
Super, hvala vam! :)
Napokon sam i ja sanjala da sam rodila i sad razumijem zasto ushiceno pricate o tome. Moj porod u snu je prosao uz malo bola i dobila sam bebicu najmirniju na svijetu ahahaahha
Fluffy
Jutroooo :)
Meni od jucer opet mucno. Cijeli dan sam nesto spremala, slagala i popodne mi krenula mucnina, navecer se pojacala i sad isto se samo kravim i pijem vodu...
Nije me sad to mucilo neko vrijeme, a sad mi je bas tesko :( vama su prosle mucnine??

Joj mene zna nekad muka ulovit,kazu da je beba visoko pa pritisce zeludac! Cim osjetis olaksanje i lakse disanje beba se lagano spusta i priprema! Ja cim se dignem opet legnem na kauc ko kravica se izvalim nista mi se neda,a stan je ajmeeeer bomba!!!

jutro curke...jel ima sta nova...jel jos koji bebač zakmečao :D
ja fala bogu nisam imala mucnine vec u početku mozda jedan tjedan..i jednom povratila....ma to vas bebe šibaju nogicama po želucu..proce za koji dan kad se spuste :D
ja sinoc liiipo spavala...sad bi ka tribala skuvat rucak i kooonačnoooo počet čistit stan..ko prase sam samo se valjam s kreveta na kauč...s tv-a na laptop i tako u krug :D
mene i dalje pere nervoza od poroda...od svega brrr hahahha....iako jucersnji boravak i razgovor sa babicama u rodilistu me je malo scoolira....a sad cu ic svako 2-3 dana tamo i sa njima razgovarat...mozda me dovedu u stanje nirvane haha..pa odem na porod sa smješkom :D

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji