Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Naanaa2
    12. Rujan 2015. 21:46

Da, Branchi, pripremi obavezno i obuću da ne bi morala u papučama van jer je dragi zaboravio :)

Branchi
    12. Rujan 2015. 22:01

Naanaa, da to sam cula da se najcesce desi hehhe. Ali mislim da cu u bolnicu ici u tenisicama pa ce mi one ostati za izlazak...iako, ko zna, mozda u toj panici odem bosa hehe

Pomalo
    12. Rujan 2015. 22:10

Blago vam se, stanete u tenisice, ja se svako jutro divim svojim nogama jer vidim i kosti i zile, jer cim se ustanem i do navecer su ko dvije buhtlice, ne mogu nis osim papuca obuti :(

Naanaa2
    12. Rujan 2015. 22:24

Kod mene neće biti panike u tom smislu :) Zapravo me još nije nikakva panika jer sam sva u tome što sve još moram napraviti do utorka, pa mi to skreće misli. I sve mi se to još čini tako daleko.

Cvarak
    12. Rujan 2015. 23:33

Ma ja spakirala torbu za bolnicu prije 2 tjedna ,morat cu bacit oko da uopce vidim sta sam i di stavila hahha!!! Sam spakirat jos za bebicu i sebe kad idemo van! I kupit vodu neki sok i nes slatko ;))

Pupa5
    13. Rujan 2015. 08:29

Curke ja sam vam od petka u bolnici... Dosla na pregled, 3 prsta otvorena i plodna voda mlijecna. Dali mi po noci ricinus ali nista nije djelovalo i sad cekam. Nije me nitko od petka vaginalno pogledao pa ne znam otvaram li se, trudova nemam... Uglavnom strah me poroda al nadam se da ce brzo jer me sve boli od bolnickog kreveta i jako zelim kuci :(

plavojka
    13. Rujan 2015. 08:56

Pupa drzi se!! Nadam se da ce se sve brzo pokrenuti i proci u najboljem redu! Sad ai dosla do kraja, i pitanje je trenutka kad cea dobiti svoje malo cudo u ruke, tako da se samo fokusiraj na to!!

Branchi
    13. Rujan 2015. 09:19

Pupa, a nista ne govore kad bi moglo krenuti?
    U kojoj si bolnici da su ti vec gledali plodnu vodu? Mislila sam da se to gleda kad se prenese....ne brini, bitno da te prate i da je sve pod kontrolom.

Sanjarica
    13. Rujan 2015. 10:25

Pupa sretno i samo pozitivno! Uskoro ces drzat svoju bebicu u rukama... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    13. Rujan 2015. 10:40

Pupa samo hrabro! Jel smijes hodat.....gibaj se radi cucnjeve tarzi loptu....to potice otvaranje samo budi opistena..saljem puse!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.