Da, Branchi, pripremi obavezno i obuću da ne bi morala u papučama van jer je dragi zaboravio :)
Naanaa, da to sam cula da se najcesce desi hehhe. Ali mislim da cu u bolnicu ici u tenisicama pa ce mi one ostati za izlazak...iako, ko zna, mozda u toj panici odem bosa hehe
Blago vam se, stanete u tenisice, ja se svako jutro divim svojim nogama jer vidim i kosti i zile, jer cim se ustanem i do navecer su ko dvije buhtlice, ne mogu nis osim papuca obuti :(
Kod mene neće biti panike u tom smislu :) Zapravo me još nije nikakva panika jer sam sva u tome što sve još moram napraviti do utorka, pa mi to skreće misli. I sve mi se to još čini tako daleko.
Ma ja spakirala torbu za bolnicu prije 2 tjedna ,morat cu bacit oko da uopce vidim sta sam i di stavila hahha!!! Sam spakirat jos za bebicu i sebe kad idemo van! I kupit vodu neki sok i nes slatko ;))
Curke ja sam vam od petka u bolnici... Dosla na pregled, 3 prsta otvorena i plodna voda mlijecna. Dali mi po noci ricinus ali nista nije djelovalo i sad cekam. Nije me nitko od petka vaginalno pogledao pa ne znam otvaram li se, trudova nemam... Uglavnom strah me poroda al nadam se da ce brzo jer me sve boli od bolnickog kreveta i jako zelim kuci :(
Pupa drzi se!! Nadam se da ce se sve brzo pokrenuti i proci u najboljem redu! Sad ai dosla do kraja, i pitanje je trenutka kad cea dobiti svoje malo cudo u ruke, tako da se samo fokusiraj na to!!
Pupa, a nista ne govore kad bi moglo krenuti?
U kojoj si bolnici da su ti vec gledali plodnu vodu? Mislila sam da se to gleda kad se prenese....ne brini, bitno da te prate i da je sve pod kontrolom.
Pupa sretno i samo pozitivno! Uskoro ces drzat svoju bebicu u rukama...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Pupa samo hrabro! Jel smijes hodat.....gibaj se radi cucnjeve tarzi loptu....to potice otvaranje samo budi opistena..saljem puse!!
Sortiraj odgovore
Najstariji