Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    11. Rujan 2015. 09:39

Iva cestitam!!!! 

Dada jako mi je zao zbog tvoje situacije ali vjerujem da ces ubrzo drzat svoju bebicu u rukama i da ce sve bit u najboljem redu... Ti se sad probaj odmorit i naspavat... 

Pupa i Megi sretno!!!

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    11. Rujan 2015. 09:49

dada samo izdrzi dok ti je vrate...i vjeruj bit ce sve ok..nije to nesto jako neuobičajeno..dogadja se :D Čuvaj mlijeko ako mozes i brz oporavak zelim ..uskoro ces ti sa svojim zlatom bit skupa

iva ĆESTITAM NA BEBICI!!!!!!!!

Sve ostale koje ste tu negdje...budite nam hrabre i dobre....uh....kad se sjetim da cu i ja za dva tri tjedna...aaaa panikaaaa nevjerovatna panika....a vi ste mi svi super utjeha...Kontam zene se jave...rodila..sve ok...tako cu i ja ako Bog da :D

Glede apetita zadnji mjesec dana..ja ne znam kako nisam dobila 40 kila...samo jedem...jucer sam išla radit i kolač jer je guza zinula za slatkim..i do veceri pojela pola tepsije...jutros doruckovala kolač....ma ono..prasica....malo žešća

Ashley
    11. Rujan 2015. 09:55

Iva47 čestitam na dečkiću. Pravi mali frajer
    Dada, biti će sve u redu. Takve se stvari događaju. U svakom slučaju ti čestitam na princezi.
    Megi, sretno i čestitam ako si u međuvremenu rodila.

Stigla sam jučer na more, u muževu vikendicu, blizu Zadra. Tu sam do sljedećeg  petka. 
    Ok, odavde sam udaljena samo 24 km od bolnice.
    Cure iz Zadra, ima li Chicco dućan u Zd jer sutra obavljam šoping u SuperNovoj.

Btw, niti imam signala, internet je puževog koraka...izležavam ispod brajde grožđa....
    Jedem ko luda, slatko najviše. Dnevno u prosjeku kutiju nekih keksa plus ostali obroci. Ovdje nema vage, a u Zg se nisam sjetila pogledati koliko sam dobila u tjedan dana dok sam bila u Mandrama...tamo sam također mlatila 2- 3 kutije jaffa keksiju dnevno....bili na popusti, nisam mogla odoljeti

Anci2225
    11. Rujan 2015. 10:04

Cestitke svim curama koje su rodile 

Dada drzi se da se sto prije oporavis i da se onda mozes brinuti za svoju princezu 

One koje su rodile u Zg (posebno Petrova) ajde napisite da li se smije piti u radjaoni, da li moramo nositi svoje pelene, da li su bebice stalno s nama ili ih navecer odnesu ...

Branchi
    11. Rujan 2015. 11:38

Anci, koliko sam cula za petrovu (ja cu isto tamo), vodu nosi pa ce ovisno o tome koliko dugo sve traje ti ili dati da pijes malo ili ne..ali bolje je imati, pogotovo poslje za sobu.
    pelene se ne nose (ako je netko cuo nesto drugo neka ispravi), za prvu vecer obicno pitaju i predloze da odnesu bebicu da se mama odmori, a to ih se moze i inace traziti, kao sve se da dogovoriti.

Anci2225
    11. Rujan 2015. 12:56

Thks Branchi.

Rodila sam ja vec u Petrovoj ali prije 4 godine.
    Onda se smjelo piti u radjaoni koliko hoces ali oni svi svako malo mjenjaju pravila pa vise ne znam sta se smije a sta ne 

Oliva4
    11. Rujan 2015. 13:11

Iva čestitam!

dada baš mi je žao zbog svega što se izdogađalo..nadam se da će se bebica brzo vratiti u tvoje ruke pa ćete se maziti i paziti..drži se

ja sam danas bila na pregledu, otvorena prst, sve ok, ctg uredan i za 2 dana na pregled u rađaonu..bojim se da će to sad tako trajat, svaka dva dana gore dole čini mi se da se mojoj ne žuri...

Branchi
    11. Rujan 2015. 13:51

Oliva, ti si prenjela, jel? jel onda radis i pregled plodne vode ili kad to ide?

Zara6
    11. Rujan 2015. 14:24

Iva cestitke na frajeru, baš je pravi 

Dada samo hrabro!! čim sam pročitala tvoj post sam išla istraživati sve o tome, i uglavnom su svi ishodi pozitivni tako da se drži, želim ti što brži oporavak, te da tvoja princeza čim prije bude dobro i dođe k tebi, drži se 

Ashley, u Zadru nema Chicco ducan, ali u Supernova centru u ducanima: Bubamara i Magic Baby 
    imaš njihovih proizvoda. U Bubamare je 10 % popusta utorkom na sve artikle koje kupe trudnice, tako da ako možeš čekati do utorka i onda kupiti više stvarčica tamo bilo bi super. Jesi ti već kupila većinu u Zg ili ćeš sve u Zd? I da, ako se smije znati jesi 24 km  sjevernije ili južnije od Zd? 

Sova vidim da si se baš potrudila istraživati oko izdajalica, svaka čast! 
     moje poznanice su kupovale Aventovu, i sestra ju je imala, ali je posudila nekom i nikad joj nije vraćena tako da se se sad mislim hoću li je odmah kupovati ili ce mm morati trcati po ducanima kad ga pošaljem ahhaha, a ko zna što bi on kupia 

Što se tiče hrane stvarno jedem super, pitam  se di mi sve to ide, ljudi kometiraju da mi trbuh uopce nije velik itd, ali meni je najbitnije da je babač dobro i da super papamo i da iskreno ne
    pazim na kalorije nego jedem što mi se jede, trudim se da pojedem sto zdravija 3 glavna obroka, ali između se nađe zbilja svašta, evo sad se bacam na napolitanke 
    Cure, uživajte mi!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.