Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sova5
    10. Rujan 2015. 10:51

Haaaaaj!

Imam sve simptome kao i vi! Nisam jela kruh 100 godina. I tako mi je došlo da ujutro pojedem neki fini sendvič. Sad mi je toliko žao. Muka mi je odvratno i kiselina mi se diže. Isuse, poludit ću!! A što se lijenosti tiče- tu sam. Stalno kukam kak ne znam šta da radim sa sobom, a ne da mi se podići i pokrenuti se... Baš čudno neko razdoblje 

Branchi
    10. Rujan 2015. 11:05

citam da je normalna mucnina, cak i proljev pred kraj...da se tijelo cisti.bas zgodno :D

ide netko sutra na rodinu skolicu dojenja?

Naanaa2
    10. Rujan 2015. 11:38

Moj bebo stiže za tjedan dana, 17.9. Idemo na dogovoreni carski.

Cvarak
    10. Rujan 2015. 11:43

Juhuu naanaa jos malo!!! 

Branchi Ja sam vec bila na tom tecaju ☺️ Zanimljivo je!!

Pupa5
    10. Rujan 2015. 11:58

Kod mene nista novo. Cak me ni ne boli vise... Sutra idem u TA pa cemo vidjeti sto oni kazu i hoce li me ostaviti tamo...
    Nocas me bolilo isto kao i jucer ali sad nista... Mooozda nesto malo, uopce vise ne mogu odrediti. Umorna sam od iscekivanja....
    Puse svima i drzite fige da uskoro ljubim svoju bebicu 

Cvarak
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:12

Evo moje velike buše :-)) 

Oliva4
    10. Rujan 2015. 13:37

Naanaa2 sretno!

Cvarak super izgledaš!

curke, htjela sam vas pitat je li neka od vas razmišljala o darivanju krvi iz pupkovine? Ja već neko vrijeme razmišljam o tome, ali nailazim na neka oprečna stajališta..neki kažu da je ta krv namjenjena djetetu i da vjerojatno šteti ako se uzme radi darivanja (uzima se dok pupkovina još pulsira), neki kažu da ne, a čula sam i da to u bolnicama često nestručno rade pa krv završi u smeću.. pa se sad baš razmišljam, ne želim da uzimanje krvi našteti bebi, a opet ne znam je li to točno..jeste vi čule možda nešto više o tome?

kneginja
    10. Rujan 2015. 14:15

Oliva4

Naanaa2 sretno! Cvarak super izgledaš!

curke, htjela sam vas pitat je li neka od vas razmišljala o darivanju krvi iz pupkovine? Ja već neko vrijeme razmišljam o tome, ali nailazim na neka oprečna stajališta..neki kažu da je ta krv namjenjena djetetu i da vjerojatno šteti ako se uzme radi darivanja (uzima se dok pupkovina još pulsira), neki kažu da ne, a čula sam i da to u bolnicama često nestručno rade pa krv završi u smeću.. pa se sad baš razmišljam, ne želim da uzimanje krvi našteti bebi, a opet ne znam je li to točno..jeste vi čule možda nešto više o tome?

ja sam bas jučer raspravila tu temu do kraja sa dva dr i dvi babice...jer me je isto zbunilo kojekakvo pametovanje po netu...kao djete ne dobije sve bla bla bla...
    ovako..rečeno mi i vjerovat cu ...Kazu oni mnei da se pupčana vrpca svakako ne ostavlja da otpulsira do kraja...i da je to toliko mala kolicina krvi i da je totalno nebitna mom ditetu. Jedino ukoliko trudnica inzistira da se ostavi di kraja. Razlog zasto se to jedno vrijeme ostavljalo do kraja da ode krv iz pupkovine je bio jer se smatralo da nakon toga posteljica bezbolnije i lakse iziđe iz žene. Očito su dokazali da to nema velike veze s ničim. 
    JA sam bas jučer potpisala da cu donirat...U prilog ovom svemu ide i mojih 17 nećaka kojima je pupčana vrpca sječena odmah po porodu (jbga na zalos nije bilo tada zaklade ana rukavina)..i svi su danas zivi zdravi veseli i pametni. tih par kapi krvi ih nije osakatilo ;)
    a nekom drugom će mozda spasit dite..mater..oca..ma nebitno...samo nek spasi ;)

plavojka
    10. Rujan 2015. 15:20

Cvarak krasna ti je busicaaaa!! Bas je neka prcasta ;)

A krv iz pupkovine, da, ja sam se isto puno raspitivala i sve ide u prilog tome da ne steti bebi.. Tako da se nadam da cu donirati.. Razmisljala sam i o pohrani za vlastite svrhe ali mi je to jednostavno preskupo.. :(

A prijateljici prije mjesec dana u petrovoj nakon carskog nisu uspjeli uzeti krv za Zakladu, postoji neooliko uvijeta, ali eto nije zadovoljavala..

Oliva4
    10. Rujan 2015. 15:29

kneginja hvala na odgovoru..muž i ja smo pričali više puta o tome i najviše smo za to da doniramo..ovo što kažeš zvuči logično, još ću sutra na pregledu s doktoricom vidjet kakva je politika u bolnici i njezino mišljenje pa se definitivno odlučimo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI