Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    09. Rujan 2015. 14:37

Sretno lollipop… 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    09. Rujan 2015. 15:01

dan ženice :D
    vidim grinta se i reži na veliko hahahhaha ajmeee koma smo sve :D

ja jutros sa pregleda...radila mi onaj bris...samo vaginalno..i to bez stavljanja onog gvožđa bpžeprosti...samo malo uvukla i brisnula...i nije mi dirala dupe ahhaha...doduse sinoc sam se smirila kad sam vidila da je samo jedan štapić u kompletu za bris :D

nakon pregleda otisla u bolnicu jer mi je dala odmah onu trajnu uputnicu za CTG...od danas pa do kraja svaka 2-3 dana idem na CTG ..dobila sam odmah i uputnicu za rodiliste ako me ugvati raniej...šta je rekla da cisto sumnja jer sam zatvorena ali ono tooootalno..i da mi je sve to nesto jos uvijek jako visoko i tvrdo...i uopće nije u stanju pripravnosti :D
    meni paše...sto kasnije to bolje hihihi

pa su mi u bolnici opet radili onaj mrak UZ...sve je super...beba aktivna čudesa(jedva sam ctg napravila jer je stalno gurala di bi stavila onu plastiku)...procjena moje dr jutros je da je sad beab 3300...ali sam kuzila da je fakat opširno hvatala mjere...a dr u bonici na super UZ kaze da misli da je oko 32oo ali mozda i mrvicu manje...jer je sve zaokruzivao na vecu stavku....pa ajde...strah da ce biti preevelika je nestao :D
     dobila sam i upitnik za ispunit za rodiliste...sta zelim sta ne zelim...moram to ispuniti i predati tamo...fora je...

Glede epiduralne...ja sam nekad mislila na to..al kod nasje i nema...jer se sve vrti oko toga da se izvede najprirodniji moguvi porod...takav tip rodilista....jedino je daju u neeeekim slucajevima...ne zelim bit medju njima :D
    al ono sta me je definitivno odbilo od te pomisli je frendica koje je radjala u njemackoj i kojoj su dali u krivo mjesto...pa se oduzela od struka na gore...(umirala sam od smjeha kad mi je ovo pričala) i kaze horor trip..mora tiskat a ne moze skupit snagu...sva se raspada a ne moze se napregnut da beba izidje..i nista....čekali da beba doslovce sama izmigolji....a onda bila jos par sati paralizirana do vrata...kaze nikad uzasnije iskustvo...srića bez psoljedica
    Mislim ne mora to nista znacit...ima svega svagdi..al mene strah :D
    isto me strag faking dripa jer je mojoj rodjenoj sestri ,sestra u splitu u rodilistu zabila drip u misic i skoro joj eksplodirala rika..bila je veličine HUlka....ma ono....da je rodit negdi u prirodi ahhahahahah...daleko od svih modernih cudesa :D

Lidija nadam se da ce bot sve okidoki..slike stomaka su vam fora..ja svog nikako da uslikam...a i ne stane vise u kadar hahahhaah :D
    Ashley drzi se..proce i baustela i nervoza..razumin te skroz ;)

Fluffy2
    09. Rujan 2015. 15:14

Branchi pupa je bas slatka a krevetac također! 
    Da da i meni je super to za pospremanje kuce, kao ionako nista ne radim osim toga...

A zaboravila sam kako izgledam bez stomaka, kao da ga imam oduvijek! 
    Jutros sam pitala svoju ginekologicu jel normalo da se iscjedak puno cuje, kao dosta neugodan miris ima zadnjih dana na sto mi je ona odgovorila bezobrazno da ionako dajem tolike pare privatniku pa neka pitam njega jer da mi ona ne vodi trudnocu! Koja glupaca bas me iznervirala. Na kraju mi je ipak dala Plymicol vaginalete i kremu međutim meni je zao to koristit zbog bebe, sta mislite jel imalo stetno ili mogu slobodno, jer me nista ne svrbi samo ima neugodniji miris?

Fluffy

Fluffy2
    09. Rujan 2015. 15:32

Lidija bas mi te zao, od pocetka stalno nesto, ne mogu vjerovat da si prvo otvorena pa nisi.. sta je njima? Pa da trudove osjetila nisi?? Svasta..

Knjeginja guzicarko izvukla si se ovaj put hahaha

Lolipop sretno!! :)

Cvarak sve razumijem, meni je tako gdje god da dođem, dobila sam 11 kg i sve je otislo u stomak i jos me i ljubomorno gledaju i nema sanse da se netko ustane kao isto racunaju da sam mlada, ja stvarno izgledam mlađe za svoje godine ali to nema nikakve veze!! Ja sam se znala u autobusu dignut bilo kome tko je samo nekoliko godina stariji a pogotovo trudnicama! Nedavno bas na policiji sam cekala red i nitko se ne dize nema sanse. A ja lijepo ponosno stojim i ne dam im gusta da mi je tesko. Gamad!!!

Fluffy

Cvarak
    09. Rujan 2015. 15:52

Ma stoka bezobrazna !!! Ja isto izgledam mladje za svoje god i nisam debela trudnica sve u granicama,al tak da su ljudi neodgojeni ma mrs!!! Nema sanse da se ja ubuduce dizem nekom sam cu obrusit!!! Ja se uvijek dignem starcima i trudnicama,ma i kad su sa malom djecom!!! Stoka!!! I one ovce na velebitu su pristojnije!!! 

Ahhh....ugl da vas pitam jel kojoj na krvnoj slici bilo povecano TIBC i UIBC a zeljezo ok?! Te su mi i leukociti poviseni?!

dudecka
    09. Rujan 2015. 17:24

kneginja
    09. Rujan 2015. 17:37

Fluffy manitašice jedna ahhahaha lipo si me išokirala ..jedvasan se jutros od stra uspela na oni stol hahahha

glede tog mirisa..aj ti napravi urinokulturicu nabrzake ako triba privatno..uglavnom se mokrača jače čuje ako je upala u djiru....
    meni se "doli" jače čuje samo nakon pregleda kod dr....moramčim dodjem doma pod tus...bas neki čudan miris..ma nije ni smrad..vec nesto prečudno.....
    to kako ti je dr odgovorila...ufff.....hahahha šta bi joj ja rekla sve ooooo

Mene je danas moja dr pohavlaila da odavno nije imala nezahtjevniju trudnicu..i ka (jer se vjerovatno encemo vidit do poroda) pozdravila se sa menom..zagrlila me...bas me nako lipo iznenadila...sestra isto...samo mi rekla...bili ste nam krasni...da su bar svi takvi :D
    sad jesu li fakat tako dobrice ..ili mi se cini da su se počele rastapat od kad su skontale da imam apartmane na moru...ne znam ahahhahahhahhah
    groooozna sam :D

Cvarak
    09. Rujan 2015. 17:45

Dudecka bas si slatka sami trbuscic,,,,, ja neznam stavit sliku ;((

Branchi
    09. Rujan 2015. 18:51

Cvarak, odes na link  zaslike i tamo uploadas fotku. Onda kopiras link za forume i tu pasteas...onda se objavi slika :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.