Bas san se ismijala citajuci ovih zadnjih par str, vidim da nas sve hormoni pucaju, ja sam danas prostacila u autu na neke tupave vozace sto inace ne radim pa me mama blido gledala i zakljucila da kad mm dodje s broda da se odmorim od voznje ahahah! Sokirala san zenu jutros!
Dobra vijest- bris na ureplasmu-sterilan!!! Jutros skupila nalaze i nisan se nadala tome, samo san molila Boga da se razina nije povecala od 10 na 3.
Cure busice su vam prilipe
Cure, ja cijeli dan imam bolove kao menga i otisla sam svom gin na pregled koje je rekao da je "nesto krenulo", uloziva sam za vrsak prsta, ne znam sad tocno al rekao je da cu vjerojatno sutra roditi. Dao mi je normabel i knavon da smiri te "lazne" kontrakcije i da se naspavam, kaze da idem u bolnicu kad trudovi budu na 10 min... Ja sam sad bas u panici + je bebici opet pun mjehur (tako je bilo na skoro svakom pegledu) i pijelon desnoh bubrega prosiren... Ne znam sto to znaci al ne mozemo nista dok se ne rodi i ne mora biti nista i ocito beba piski kad ima dosta plodne vode ali ja se svejedno brinem! Sad se vec brinem za sve, porod, bebu, bas sam panicar. Nadam se da ce mi uskoro prodjelovat normabel pa da cu se smiriti!! Puse svima i drzite nam fige...
Pupa5 ne brini se ništa, bit će sve u redu, samo se opusti, pokušaj se odmorit! Držim fige da sve prođe brzo i bezbolno i da ti i beba budete dobro, čuvajte se ;)
Pupa sretno i nemoj se sekirat, bit ce sve super!! Negoo, ako nije problem, ti kao menstrualni bolovi, jesu bili jaki ili? Bolilo te samo ispred i dole u trbuhu ili? Ako mozes malo objasnit...
Jer evo mene od jucer svako toliko probode i zaboli u donjem dijelu trbuha... A posto nikad nisam imala bolove pred menstruaciju ja stvarno neznam kakvi su ti bolovi...DA sretnica sam bila sta se tice toga...
Pa ak mozes malo opisat...hvala...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Kneginja imas ti pravo za urinokulturu, mozda od tu neugodan miris..
Pupa sretno :)
Znate li mozda smije li se u zubara primit inekcija?
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji