Super, hvala vam! :)
Napokon sam i ja sanjala da sam rodila i sad razumijem zasto ushiceno pricate o tome. Moj porod u snu je prosao uz malo bola i dobila sam bebicu najmirniju na svijetu ahahaahha
Fluffy
Jutroooo :)
Meni od jucer opet mucno. Cijeli dan sam nesto spremala, slagala i popodne mi krenula mucnina, navecer se pojacala i sad isto se samo kravim i pijem vodu...
Nije me sad to mucilo neko vrijeme, a sad mi je bas tesko :( vama su prosle mucnine??
Joj mene zna nekad muka ulovit,kazu da je beba visoko pa pritisce zeludac! Cim osjetis olaksanje i lakse disanje beba se lagano spusta i priprema! Ja cim se dignem opet legnem na kauc ko kravica se izvalim nista mi se neda,a stan je ajmeeeer bomba!!!
jutro curke...jel ima sta nova...jel jos koji bebač zakmečao :D
ja fala bogu nisam imala mucnine vec u početku mozda jedan tjedan..i jednom povratila....ma to vas bebe šibaju nogicama po želucu..proce za koji dan kad se spuste :D
ja sinoc liiipo spavala...sad bi ka tribala skuvat rucak i kooonačnoooo počet čistit stan..ko prase sam samo se valjam s kreveta na kauč...s tv-a na laptop i tako u krug :D
mene i dalje pere nervoza od poroda...od svega brrr hahahha....iako jucersnji boravak i razgovor sa babicama u rodilistu me je malo scoolira....a sad cu ic svako 2-3 dana tamo i sa njima razgovarat...mozda me dovedu u stanje nirvane haha..pa odem na porod sa smješkom :D
Haaaaaj!
Imam sve simptome kao i vi! Nisam jela kruh 100 godina. I tako mi je došlo da ujutro pojedem neki fini sendvič. Sad mi je toliko žao. Muka mi je odvratno i kiselina mi se diže. Isuse, poludit ću!! A što se lijenosti tiče- tu sam. Stalno kukam kak ne znam šta da radim sa sobom, a ne da mi se podići i pokrenuti se... Baš čudno neko razdoblje
citam da je normalna mucnina, cak i proljev pred kraj...da se tijelo cisti.bas zgodno :D
ide netko sutra na rodinu skolicu dojenja?
Sortiraj odgovore
Najstariji