Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silvia3
    18. Veljača 2015. 10:08

Iva moja trudnoća je bila planirana. Temperatura 40 kostobolja ma sve,a nema stvari. Bila sam uvjerena da mi kasne zbog temperature,ma koje malo biće može preživjeti takvu temperaturu.kad ono test pokaže plusić. Moram priznati da sam bila par dana u šoku jer sam bila uvjerena da nisam,iznenadilo me hehehehe..nešto malo žilavo raste u meni 

Silvia3
    18. Veljača 2015. 10:20

Nenana suuuuper neka je sve ok...neka su svi prstici na broju hihihihi jooooj kako slatkoooo  i mala slatka stopala...lijepo se provedi u kinu i sve kokice im pojedi hahahaha sad ti nesmiju ništa reći

kosee
    18. Veljača 2015. 10:54

nenana, super, sad se još više veselim svom pregledu iako je tek za 3 tjedna.

I naša trudnoća je bila planirana, trebalo nam je 5 mjeseci da ugledamo plusić. Ja ove godine u listopadu punim 30 (a termin mi je 29.9.) pa se zezam da ću eto ipak roditi prije 30-te

Lela29
    18. Veljača 2015. 11:13

Hvala cure!! Iskreno, mislim da je prerano za prvi pregled, ali eto... dr. me tako naručio, ne očukujem srčeko, očekujem točkicu

Lanči, ti i ja se pratimo u stopu po tickeru
    Kosee ja ću bit prava tridesetogodišnja rodilja, u 4. mjescu punim 30.

lollipop
    18. Veljača 2015. 11:42

dobrodošle nove cure i sretno 
    mm i ja smo planirali i intenzivno radili na bebici, zbog mojih problema prije (hormonalnih i pcos) bila sam pacijent u KBC-u tako da smo imali rok 6 mj prije humane...mrva stigla nakon 3 mj 

i eto termin je 9.9., 10.godišnjica nam je 2.9. a krajem 10.mj punim 28.god 

Lela29
    18. Veljača 2015. 11:55

Lollipop, imam i ja dugu povijest bolesti, nama je nakon HSG-a bio rok 3 mjeseca, pa u postupak. U drugom ciklusu sam ostala trudna.
    Lanči, jesi ti bila na prvom pregledu?

kneginja
    18. Veljača 2015. 11:59

wow koliko vas je više...a samo me nije bilo dva dana :D i neka...što nas više to bolje :D

Dobrodošle sve nove.....sve amme koje su bile na pregledima i sve u redu,čestitam,blago vam se..mene čeka za dva dana...sve sam luđa i luđa :D

Tena žao mi je zbog tvog iskustva...razumjem te skroz...biće opet...nema predaje :D

Ne znam više šta sam pročitala sve...ali upalo mi je u oko da je netko napisao da se do 20-og tjedna ne bi smjelo dobit nista na kilaži. To nije dobro niakko..pa posteljica raste skupa s bebom...ako nista...tu će se bar kilo dobit...ma svi su ti savjeti vrlo relativni. Mislim da je enakko najbolje radit po osjećaju..i jest..i spavat..i šetat..i veselit se i tugovat...ama bas sve onako kako nam tjelo samo govori da mu paše..i onda ce sve bit ok :D

ja sam vec dva dana totalno prehladjena u biti iamm upalu grla jaku....dr mi rekla da si kupim lupocet....pomogao bar sto se fibre tiče...jos samo da me grlo prestane bolit...jedva čekam da prodje ovo ludo vrime prehlada.

držite se sve :) budite sretne i zadovoljne...ja se javim u petak sa novostima..nadam se dobrim :D najboljim na svijetu

• Lanči3
    18. Veljača 2015. 12:03

Lela jesam u prošli petak sam bila prvi put, i vidio je gestacijsku i malo krvarenje kraj gestacijske, hematom, dao mi duphostan tablete i rekao vidimo se za 10 dana. Znaci u ponedjeljak bi trebala imati drugi pregled i onda bi se trebao vidjeti i plod. S obzirom da sam ja imala vanmaternicnu, postoji mogucnost da je opet imam a i ne mora značiti pa zato ne mogu dočekati taj idući tjedan...

kosee
    18. Veljača 2015. 12:46

Lanči, nisam sigurna ali misli da ako je vidio gestacijsku unutar maternice da onda ovog puta sigurno neće biti vanmaterična trudnoća

Svima koje ovih dana idu na preglede držim najveće fige  I svakako se javite!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.