Pupa5, na pojašnjenju...ah taj htc i njegovo prepoznavanje riječi , ispam kao debilček
Ashley, znaci ti si radila u 33 tjednu, onda bi i ovaj moj 32.5 tjedan valjda bio ok...mislim nisu nista komentirali u petrovoj...
a za ogtt su te opet slali jer?? to isto ne kuzim jer moja beba je sad vec veca i to su isto komentirali, ali nisu nista rekli da bi trebala dodatno obaviti...ne znam jesu bili povrsni ili je to sve ok. zbunjuju me :)
Ashley joj znam kako ti je, neispavana, nervozna radi radnika, pa još taj ogtt!! al nemoj se samo nervirati misli ti na sebe i svoju bebicu! i danas odmosri, naspavaj se pa onda idi na more. nemoj vozit takva umorna i nervozna. Javi kakvi će ti bit nalazi ogtt-a, držim fige! heheh i ne brini radi tipfelera ma i meni se desi pogotovo kad sa moba pišem pa pol slova izostavim ili ode poruka a nisam do kraja napisala, al sve razumijemo šta si htjela reći :-))
Ja sam radila bris krajem 34TT, čekam još nalaze, bit će ovaj tjedan, nadam se da je sve ok.
Kak ste počele sa tim snovima, brisevima...ajme sva sreća pa sam bris napravila pa se ne zamaram hehehe...a što se tiče snova, ahh sad sam ja počela da mi je beba još mala i da neću tako skoro rodit da moram jest ...ma jojj...i počeo mi je nos nešto curit užas, jučer sam se ujutro vani smrzla.
Branchi baš ti je lijepa bušica i uopće nije velika, a krevetac presladak :-)))
Drž te se moje trudnice!!
Hahhah, a smišne ste mi, ubrzo ćemo sve na porod, a ode se panika stvara oko brisa... Ja san radila taj bris prošli tjedan, vaginalno i rektalno, al fakat nije strašno, uzme vateni štapić ko oni ic CSI i s njim malo pobriše na svakom otvoru (posebni je štapić za vaginu, posebni za rektum, naravno). I to je sve, niš ne boli, odnese se u mikrobiološki lab na analizu. Sad, ja san kod privatnika, neman pojma je li tako funkcionira inaće. Stvarno je dosta bitno to obaviti, streptokok može sepsu izazvati pri porodu ako nije tretiran....
Mene pubo više od brisa muče divljački bolovi u križima, trbuh mi se spustio, mala je očito već spremna i samo se nadan da neće požuriti za cili misec....
Pupa5- poslje idem kod dr pa cu je bas pitat..
sta se tice epi,ja sam rekla muzu da necu i ako u bili kojem trenu zatrazim neka ne dozvoli. Daje se u kicmu i neka mm fulaju moze bit svasta. Nazalost i znam za jedan takav slucaj. Curi su se pomakli kraljesci i umjesto da uziva sa svojom bebicom ona je morala na operaciju kicme i ponovo ucit hodat.. Ne zelim vas plasit niti se mjesat u vase odluke,svaka odlucuje sama za sebe,ali nekad su zene radale u polju bez dr i babica,taki da mislim da mozemo i mi bez epi...
ako nekoga zanima, ja cu ici sigurno :)
92. besplatni pregled autosjedalica u Zagrebu, nedjelja 13.09.2015.
Udruga RODA organizira besplatno pregledavanje autosjedalica u Zagrebu koje će obaviti Rodine savjetnice i savjetnici za autosjedalice.
Pregled će se održati u nedjelju, 13.09.2015. u Zagrebu od 10- 12 sati, na parkiralištu ispred zgrade MUP-a u Heinzelovoj 98 (križanje Heinzelove i autoputa).
Pregled prvenstveno služi da bi roditelji mogli provjeriti jesu li pravilno postavili autosjedalicu u svoje vozilo i smještaju li pravilno svoje dijete u nju. Naime, autosjedalice smanjuju rizik pogibije djeteta u sudaru za do 70%, a rizik ozbiljne ozljede za do više od 90%, no samo ako se pravilno koriste.
Međutim, u Hrvatskoj se broj pravilno korištenih autosjedalica kreće između 10% i 20%, a to je brojka koju volonteri i volonterke RODE ovakvim pregledima nastoje povećati
Ukoliko je to moguće, molimo da donesete sa sobom upute proizvođača sjedalice, te da dovedete i Vaše dijete.
Roditelji, na vama je odgovornost!
Čekamo Vas bez obzira na vremenske (ne)prilike
Ashley, ti ces onda doc mozda do moje kilaze, moj je u 37.5 tjednu imao kakti 3.5 kg heheh :) iako vjerujem da su nesto malo i fulali je su sve ove mjere koje i ti spominjes tocno odgovarajuce za tjedan u kojem je bio UZV.
meni su u 12 tjednu rekli da je 99% decko i poslje samo potvrdjivali :)
ma kako bude, biti ce, bitno da je sve ok.
ja sve vise razmisljam da uopce ne trazim epiduralnu, ako me uopce i pitaju, imam neku odbojnost prema tome, be znekog posebnog razloga.
ma daj stavite slike, meni su preslatke nase buse, a ubrzo ce biti u drugom obliku :D
super su mi muski sa tim komentarima :D moj me od milja zove ''cudo moje debelo'', a tu i tamo izvali da super da sam spremila stan jer on radi cijeli dan pa je preumoran za to...to mi je bas isto super hahhaha.
Sortiraj odgovore
Najstariji