Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa5
    08. Rujan 2015. 21:00

Sad sam si bas razmisljala zasto nekima rade rektalno a nekima vaginalno i jedino mi je locigno da buduci da se streptokok pojavi u debelom crijevu i pd tamo moze "odsetati" u rodnicu, da neki hinekolozi ne zele puno cacakati po rodnici pa eliminiraju to rektalno... Ne znam zasto bi inace to nekima radili a nekima ne...

Fluffy2
    08. Rujan 2015. 21:06

Ma nebi to uopce bilo bolno da nema hemeroida ne brinite se! Hahaha ubit cete me :)

Fluffy

kneginja
    08. Rujan 2015. 21:12

Fluffy đavle iz pakla hahahhahahah

ma ja mislim da je to ovisno o dr...a da se trudinicama u biti triba radit samovaginalno....piše na netu...dobije dr štapić sa dva vrha s vaticama..ja gledam svoj...moj ima samo jedan...A rizik je da beba ne dobije neku zarazu putem porodjajnog kanala..nema sanse da dobije drugačije..jedino ako se ne očistite prije..al onda je svakako velika šansa za svakojake zaraze

Btw  čitam i da svi iammo streptokok u sebi...kao normalnu stvar koja ne steti,jednako kao i uraplasmu..ali kad je u večoj koncentraciji onda pravi pizdarije

ja ujutro u 9 idem na taj bris..jebe se vama ahhaha prva sam na nišanu aaaaaaaaa
    e takne li mi dupe ...uzat cu majke mi i ja njoj bris bez upozorenja i to nogom ahhahahah ajme Fluffy Fluffy vraže jedan ahahha

Pomalo
    08. Rujan 2015. 21:15

Cure ja cu popizdit, isla sam sad po lupocet u grad i pala sam. Sjebala ljevi zglob, iderala desno koljeno, al nisam na trbuh pala, sad ne znam dal da idem na hitnu za svaki slucaj ili ako me pocne sta boliti...dajte mi neki savjet, toliko sam ljuta na sebe, da me jebale tablete mogla sam bez njih!

Pupa5
    08. Rujan 2015. 21:22

Najbolje da nazoves svog ginekologa i pitas za savjet! Ja ne bi isla na hitnu ako me nista ne boli, jos ces tamo pokupit nesto i namucit se za bezveze. Idi ako ti natice zglob.
    Ako nisi pala na trbuh nece nista biti bebici, a ne bi bilo i da si pala, zasticene su one unutra, bez brige! Drzi se!

Cvarak
    08. Rujan 2015. 22:28

WJoj zvjezdice ma nista nije bebi ako nisi bas jako tresnula i na trbuh!! Samo nogu ledi i polako,bez panike! Ah sad su nam ligamenti slabi ja se sto put u slapama popiknem!!! 

Jojjj vi i taj bris,,ma koliko znam to se uzima vaginalno obo za rektalno 1 glas!!! Ma nista to nije strasno sam stapicem malo zagrebe i bok!!! A sad da mi gura u guzu pa valjda bi rekli,jebala ih guza! Kneginja tebi ak gurne u guzu ti prdni ;)))

megi16
    08. Rujan 2015. 22:44

Meni je termin iducu srijedu,isto idem u Pulu rodit,i nitko mi nije uzimao briseve o kojma pricate.. Valjda sve ovisi o dr..

Zvjezdice ako nisi udarila trbuhom nemoj se brinut,pokusaj bit sto mirnija jer beba osijeti sve. Moj muz i ja smo imali sredinom 4mj prometnu,dva puta smo se okrenuli autom,isto me bilo strah da je pojas nastetio bebi ali nisam krvarila pa nisam isla kod dr. Nakon par dana smo imali pregled i sve je bilo u najboljem redu,ali do pregleda sam tako rec bila ko na iglama. Ako se ne mozes umirit odi makar kod svoje gin da te pogleda da budes mirna,ali vjerujem da je sve super sa bebicom i da nema razloga za brigu :)

kneginja
    08. Rujan 2015. 22:52

zvjezdice ako nisi bubnula stomakom....ma ne brini...moja sister je slomila nogu pred kraj trudnoce tolko zajebano da je zavrsila na hitnoj operaciji..a bubnila cilom tezinom tjela....
    samo se pazi jos malkice .D i prati ako te nesto zaboli...onda se javi an hitnu...prije ne idi...opustiiiii se :D

Sanjarica
    08. Rujan 2015. 23:11

Kneginja posto si ti sutra prva na redu za taj bris obavezno se odmah javi! Stvarno se nadam da nam nece cackat po guzi... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.