Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    08. Rujan 2015. 19:31

Pitala ja bas sestru dal su njoj radili taj bris bilo kada...kaze da nisu... , takoder je bila u puli u bolnici kamo cu i ja ic... Ona je rodila prije 13 mjeseci... Tako da se nadam da ga ni meni nece radit... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Naanaa2
    08. Rujan 2015. 19:38

Pozdrav cure, da vam se i ja javim....
    Prvo, Ryanne, čestitam! 

Ja bila jutros na pregledu, i dalje otvorena prst,nije ništa napredovalo, kaže doktorica da nije to još zrelo za porod, pa ako ćemo o "prirodnom" porodu neću još. U četvrtak na uzv; ako je malac još na zadak dogovaramo datum za hospitalizaciju, odnosno dogovaramo carski, a ako se okrenuo onda samo čekamo. 

Znate li možda, iz iskustva svojih prijateljica ili rodbine, ako se ide na dogovoreni carski koliko prije termina se ide u bolnicu, ako je sve u redu s bebom, plodnom vodom i dr.? Pretpostavljam da će me hospitalizirati dan ili dva prije zahvata radi dodatnih pretraga zbog anestezije, ali ne znam koliko prije termina. Iako mi je doktorica rekla da ne brinem, da me neće u četvrtak ostaviti u bolnici ukoliko je malac još na zadak.

Cvarak
    08. Rujan 2015. 19:51

Hahahha kak smo se sve ukakile rektalnog ;))) ma ja nikad cula da to nekom rade!!! Hahah kneginja kak si me nasmijala ;)) bas si secer sad znam zasto imas kao povisen secer hahahahah!!!! Joj da samo znatr kad su mene ulovili bolovi kad nisam mogla kakit .... Ja muzu ajmeee mislila sam da mi beba izlazi kroz guzu ....bhuaaaa ajme svasta.....mintrudnice smo bas show,da nas je stavit sve u jednu sobu!!!

Zara6
    08. Rujan 2015. 20:50

Zvjezdice sretno i samo hrabro, u biti moram ti priznati da si vec itekako hrabra i samo tako nastavi i naravno javi se 

Ok cure sad ste i mene s tim brisom zabrinule ahahahah, ja idem 2.10., vec sam ujutro tila zvati gin kako on to misli uzimati.

Tribalo bi nas sve staviti jwdan dan zajedno u prostoriju i snimati ahahah 

Sova5
    08. Rujan 2015. 20:54

Evo mene s predavanja o epiduralnoj. Znači, moraš ranije reći želiš li ju ili ne radi toga što ti moraju vaditi krv i napraviti neke nalaze da vide nemaš li možda neke kontraindikacije. Daje se kada je žena otvorena 4-5cm- to je idealno. Na 6cm će još dati, a dalje više ne. Jer kasnije ona više ne pomaže, nego odmaže. Naime, ona skraćuje prvu fazu poroda, fazu otvaranja, a produžuje drugu fazu- fazu izgona. Tako da bi samo produžila porod kad je žena jako otvorena. Ja nakon ovoga što sam čula, ipak sam više za to da ju ne uzimam. Naravno, odlučit ću tamo kada se to sve bude događalo. Sada mogu samo nagađati. Ali da idem na inducirani porod, ono da nisam ni 1 prst otvorena, pa da mi stavljaju gel i drip, bez razmišljanja bih ju uzela. Ako sve ide prirodno, onda sam ipak za ne...

Fluffy2
    08. Rujan 2015. 20:56

Hahahahaahahah kako san se nasmijala dobro!!! Ja sam cula za taj bris prije poroda i naravno da mi je bilo logicno da se radi vaginalno jer tuda beba izlazi jel. I jutros na pregledu on lijepo izvadio stapic i objasnjava mi zasto se to radi i odjednom hmm ga stavi rektalno ja sam sok dozivjela! Muz mi se poslije smijao kako su mi oci iskocile. Pored svih hemeroida jos i to!
    Sad mi uopce nije jasno zasto se to radi!
    Ginekolog se nasmija i reka da mi namjerno nije tia rec! Nije mi bas nesto draga ta taktika, uvijek se volim pripremit psihicki!

Ja sam isto za bilo koje sredstvo ublazavanja boli hahaha

Evo prvi put da se ne osjecam bas super nakon pregleda, totalno me boli i nelagodan osjecaj cijeli dan.

Jos jednom sretno svima koje ste za rodit svaki tren :)

Fluffy

Sova5
    08. Rujan 2015. 20:59

Zbilja rektalno?! Wtf?!  Ja to isto nisam znala. Sad sam van sebe! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.