Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    07. Rujan 2015. 16:10

Ma ja sam dns isto neka sva nikakva!!! Glava me rastura! A gle sad smo pred kraj i trudnoca jako umara i iscrpljuje! Em hormoni,em tlak,em bebica se rita,pa krv kola zilama sto na sat! Sam treba odmorit malo !

plavojka
    07. Rujan 2015. 17:04

Cure, kad padne tlak udarite po cipsu!! Saka, dvije cipsa ce  pomoc!

kris555
    07. Rujan 2015. 17:23

Morat cu isprobat sa slanim onda, to jos nisam, a glupo mi je bilo zvat odma gin da ne ispadne da panicarim bezveze :D A treba odmarat a taman mi je ovj tjedan jos ispit i bas sam ulovi 

Zara6
    07. Rujan 2015. 23:20

Cure moje, bejbi i ja se zahvaljujemo na lipim komentarima 

Fluffy meni je od pocetka trbuh malo niže, i ja imam osjecaj da mu je glavica na mom mjehuru i onda me baš lipo može nožicama mlatiti, ali neka - volim ja kad se on igra 

Cure koje vježbate - svaka vam čast, ja sam prestala kad san saznala da sam trudna, i htjela sam opet početi, ali onda sam imala hematom i morala odmarati tako da sad jedino šetam, kuham, čistim i obilazim dućane u potrazi za baby stvarima. 

Sova misliš da nam ne bi bilo loše sad malo istezanje na pilates lopti iako već duže nismo ništa "trenirale"? mene strah dok ne uđem u 9 mj,, ne znam ni sama više. 

Kriss ja sam do nedavno imala problema s niskim tlakom, slabina me stalno hvatala, mantalo  mi se, jedino rješenje je bilo malo slanije jesti, voda i odmoriti kad mi dođe loše, hvala Bogu pa mi je uvik kući dolazilo loše, a ne vani. Sad kad su vrucine malo stale je bolje, a i šalica kave ujutro mi je znala pomoci dok su harale nenormalne vrucine.

Ja se danas osjećam nekako "šunjavo", nervozna san ko pas + hormoni + jedva čekam da mm dođe s broda što je za tjedan dana, ali teško mi je već sve nekako....i još sam danas išla ormare detaljno sređivati, brisati itd pa me malo probadalo posli i od onda odmaram. 

Zvjezdica nadam se da si se uspila naspavati nekako, ja navečer zaspem od umora, a  ujutro sam često već u 7 ipo budna ( a htjela bi do 10 spavati dok mogu) i nema šanse da opet zaspem 

Oliva  idem sad ove tehnike disanja isprobati da se umirim i ušuškam pred spavanje 

Laku noć cure, ljubimo vas nas dvoje 

Pomalo
    08. Rujan 2015. 07:20

Zara koliko god umorna da legnem ima period po noci gdje cu kao zombi hodati po stanu, al cim prode taj period vracam se spavanju :)))

Moram se danas spakirati za bolnicu, a ne znam ni sta ni gdje, potpuno sam smusena, ne znam koliko cu ostati ni sta ce mi trebati...ja cu vj imati kofer i jednu torbu rucnu :) ako uspijem sve stavit unutra :/
    Imate kakav savjet, odlazem to pakiranje, a u cet ujutro vec trebam biti na SD 

Nadam se da ste odmorne :))

Sta je sa Didi ne javlja se, dal je jos koja cura sad blizu sa terminom?

Cvarak
    08. Rujan 2015. 07:37

Ej pa sve smo sad tu negdje al ima dosta onih kjima je termin u 9mj, meni je u 10;)) pa cemo vidjet! Ja se vec spakirala!

Pomalo
    08. Rujan 2015. 07:47

Cvarak ja to nekako odgadam i odgadam, doma je sve spremno, al valjda strah koji nikako da priznam sama sebi, pokusavam biti pozitivna i sve, al u ovakvim stvarima vidim na sebi koliko sam u strahu od svega sto me ceka :(

Nadam se da ce i to proci i da ce malac trebat samo jednu operaciju i da moze doma :)

kneginja
    08. Rujan 2015. 10:34

Zvjezdica6

Cvarak ja to nekako odgadam i odgadam, doma je sve spremno, al valjda strah koji nikako da priznam sama sebi, pokusavam biti pozitivna i sve, al u ovakvim stvarima vidim na sebi koliko sam u strahu od svega sto me ceka :(

Nadam se da ce i to proci i da ce malac trebat samo jednu operaciju i da moze doma :)

sve umiremo od straha samo neke nece da priznaju ahhaha...a tvoj strah je uduplan radi problema..al gledaj to ovako...do tu si stigla...a moglo je bit drugačije...dakle ima razlog za sve...ti i mali cete bit super...ne vozi brigu. Moj muz kad se rodio..rodio se sa bolesnim nogama..i do 5 godine zivota je ima maaaasu operacija...a vidi ga danas...čovik i po :D Samo stoj pozitivna...bit ce sve ok

kris555
    08. Rujan 2015. 10:18

Zara6 jedem slano i pijem kavu al ne pomaže, tak mi bude cijeli dan, al nemam kaj drugo, odmor i što slanije jest.. Ja sam sretna što nema vrućina jer mi noge ne naotiču tak jako :)

Zvjezdica ja sam se isto već spakirala, a termin mi je 8.10. Al da budem mirna da je to sve spremno ;) Ja nosim samo jednu torbu, šogorica je nedavno rodila u Vinogradskoj i ja ću tamo i rekla je da u rađaonu ionako ne smijem ništa nositi, jedino što mi treba je spavaćica i šlape od predrađaone do rađaone :) i dokumentacija naravno..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI