Fluffy2 nije ni mene nitko još ništa za epi. pitao..mislim da se možeš odlučit na dan poroda,a i tijekom ako nije prekasno i ako ima doktora koji ti je mogu dati.. ja si razmišljam općenito šta ću napravit kad dođe dan D
dada34 I ja mislim da ništa prije sljedećeg tjedna..i naadam se i ja prirodnom porodu..bez epi. i dripa..al budem vidila
Bokić svima,
Zara, ma nije mi baš svejedno sad na svoju ruku nešto početi, ali malo kružiti na pilates lopti i istezati ramena, trup i zdjelicu, onako lagano koliko ide, mislim da neće škodit. Onako, bez pretjerivanja. Osjećam se totalno kruto i bojim se da ću bit ko komad daske kad budem trebala ići rađati. Ovako ću si svakako olakšati (barem pokušati olakšati).
Fluffy, totalno te razumijem za osjećaj beskorisnosti. Moj je najveći domet skuhati i pospremati po stanu. Neš' ti posla... Planiram početkom listopada početi detaljno spremati stan, pa se tome radujem. Zamisli ćemu se ja radujem... Nisam baš navikla biti ovako besposlena.
Danas idem na predavanje o epiduralnoj, pa kad me prosvijetli zašto se ranije moramo odlučiti, javim ti
Zvjezdice, sretno.
Ja sanjala ove noći porod. Ležala sam i gledala u taj svoj ogroman trbuh i rekla sam doktoru da me ne boli, ali neka on meni svejedno da injekciju da ne bi počelo boljeti. Pa mi je u trbuh pikao te igle i bilo mi je baš super. Bože svašta!! Mene tog poroda valjda nije strah jer mi djeluje još uvijek tako daleko i nestvarno. Kao da će se to nekom drugom događati, a ne meni.
Pusek svima
Dan, cure :) da vam se i ja malo javim...
Evo meni danas termin.. bila na pregledu... 3 cm otvorena, ctg uredan, bebač i mama aktivni, plodna voda dobra.. sad samo mogu čekat :)
Čuvajte se i javim se s novostima.. nadam se čim prije
fluffy sad si me uplašila odakle ti je uzimala bris za gospu blaženu?? ja sam do sad dva put radila briseve na ureu i one sve neke moguce bolesti...i uvik mi je jzimala normalni vaginalni bris...Di je ovaj zadnji??? odgovaraj odma..ja sam ujutro na njemu hahahhaha jadna ti sam
daj nemoj me jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj......sad čitam da je to rektalni bris????? reci mi da sam nesto krivo shvatila pliiiz
Ma kakav rektalni bris???! Od kud vam to?? Ja sam radila taj bris i uzela mi ga je sa nekim kao dugim stapicem vaginalno...nit osjetila nisam nista... Ne kuzim sad sta Fluffy prica...? Daj nam malo pojasni...
Ljubav sretno!!!! Brzo ce to...
Sta se tice epiduralne to mozes rec dal zelis na dan poroda tj kad te pripremaju... Ako zelis ili ne... Ali za slucaj da su trudovi vec jaki i cesti tada da je kasno za nju...tako su meni objasnili...
Ja cu bit iskrena, zasto vec kad postoji nesto sta nam moze olaksat i smanjit bol nebi iskoristili? Tako da nisam protiv nje...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
ajme ne znam živa sam se sad iztraumatizirala ahhahah...Fluffi reče šta već je...ja proguglalal i našla ovo
http://www.roditelji.hr/trudnoca-po-tjednima/3-tromjesecje/2047-36-tjedan-trudnoce/
Oo kakav rektalni.... Ma to meni nike radila niti nece! Sam obican bris malo je sam neudogno onak pecka boli jel ti stapicem struze i to je to a traje par sekundi!!! Daj se smirite :p nemojte nas plasit hehheheeh
a nasla sam an par mista na netu da je i rektalno iv aginalno...a opet na forumima zene pisu da im je samo vaginalno uzimao....Šta mi ima i logike jer je u biti caka da se onemoguci zaraza bebe kad prolazi kroz porodjajno kanal....necu je kroz debelo vrivo rodit...šta su se sad da prostite šupka sitili..al nisam imala dosta stresova cilu trudnocu pa mi ovo triba prid kraj....ajmeee
fluffy manitašice jedna jesi mi začinila dan ahahhaha e da si mi zeru bliže hahahhahahha
Sortiraj odgovore
Najstariji