Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    megi16
    07. Rujan 2015. 12:49

Hey curke..
    Prvo cestitam novim mamicama,nadam se da je sve proslo brzo i da nemate ruzna sjecanja nego samo ljepa.. <3

Sve koje ste stavile slike,stvarno ste ljepe trudnice,ko da drzite liniju hehe :D

Napokon nam je zahladilo pa je lakse i spavati :)

Ja jucer bila na kontroli,ctg pokazao lagane trudove ali posto nisam otvorena poslali me kuci..A kad mi je sestra rekla da pokazuje trudove iako me malo panika ulovila bila sam sretna jer cu napokon vidit svog malca,a onda me dr razocarao.. :( Nadam se da ce uskoro pocet oni jaki trudovi i da ce sve krenut,nebi bas htjela danima imati lagane i da se nista ne dogada :(

Uzivajte u ovim zadnjim danima i u ovom zahladenju ;)

Oliva4
    07. Rujan 2015. 13:29

ej cure..ne znam jeste već pričale o tome, al našla sam neki zgodan članak za vježbe opuštanja i disanja koje su dobre za vrijeme trudova i izgona..jednostavne su, a sad kad sam disala i opuštala se mala se baš cijelo vrijeme micala, paše joj valjda odjednom tolika navala kisika

pa ako nekog zanima, evo link: http://www.e-beba.com/porod/vjezbe-disanja-i-opustanja.html

Branchi
    07. Rujan 2015. 13:42

Oliva, ovo je super opisano. Nama su tako nesto objasnjavali na tecaju, ali dobro je imati detaljan podsjetnik :))

kris555
    07. Rujan 2015. 13:43

Ej curke, mene jučer i danas valjda niski tlak muči, cijelo vrijeme imam osjećaj kao da mi se vrti i da gubim ravnotežu dok hodam.. Jel imao netko sličnih simptoma? :D Makar sam mjerila jučer tlak i bio je 110/80, što je okej...

megi16
    07. Rujan 2015. 15:05

Kris555 mozda ti naglo padne. Ali tlak ti je super.. Ja sa mojim muku mucim.. Inace mi nikad nije iznad 90/70 rijetko kad bude 100/70,a od kad sam trudna je oko 85/60,nedavno mi je cak pao na 70/40,kad mi naglo padne ako ne stignem sjest ili se cucnut se srusim.. Meni je dr rekla neka si popijem dec dva cole jer ona podize tlak,tako da kad idem di uzmem si nju,pa probaj mozda ti pomogne.. ;)

kris555
    07. Rujan 2015. 15:16

Ma probala sam i s crnom kavom i s colom ali ne prolazi. Inace na pregledima sam znala imat tlak 90/60 i osjecala bi se normalno, a sad mi je tlak zapravo ok i od jucer neka vrtoglavica i moram se pridrzavat za stvari jer kao da mi ravnoteza nije na mjestu.. A krv sam vadila prije 2 tjedna i gin kaze da vec dvije godine nije vidjela trudnicu s tak dobrim zeljezom 

Cvarak
    07. Rujan 2015. 16:10

Ma ja sam dns isto neka sva nikakva!!! Glava me rastura! A gle sad smo pred kraj i trudnoca jako umara i iscrpljuje! Em hormoni,em tlak,em bebica se rita,pa krv kola zilama sto na sat! Sam treba odmorit malo !

plavojka
    07. Rujan 2015. 17:04

Cure, kad padne tlak udarite po cipsu!! Saka, dvije cipsa ce  pomoc!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.