Morat cu isprobat sa slanim onda, to jos nisam, a glupo mi je bilo zvat odma gin da ne ispadne da panicarim bezveze :D A treba odmarat a taman mi je ovj tjedan jos ispit i bas sam ulovi
Cure moje, bejbi i ja se zahvaljujemo na lipim komentarima
Fluffy meni je od pocetka trbuh malo niže, i ja imam osjecaj da mu je glavica na mom mjehuru i onda me baš lipo može nožicama mlatiti, ali neka - volim ja kad se on igra
Cure koje vježbate - svaka vam čast, ja sam prestala kad san saznala da sam trudna, i htjela sam opet početi, ali onda sam imala hematom i morala odmarati tako da sad jedino šetam, kuham, čistim i obilazim dućane u potrazi za baby stvarima.
Sova misliš da nam ne bi bilo loše sad malo istezanje na pilates lopti iako već duže nismo ništa "trenirale"? mene strah dok ne uđem u 9 mj,, ne znam ni sama više.
Kriss ja sam do nedavno imala problema s niskim tlakom, slabina me stalno hvatala, mantalo mi se, jedino rješenje je bilo malo slanije jesti, voda i odmoriti kad mi dođe loše, hvala Bogu pa mi je uvik kući dolazilo loše, a ne vani. Sad kad su vrucine malo stale je bolje, a i šalica kave ujutro mi je znala pomoci dok su harale nenormalne vrucine.
Ja se danas osjećam nekako "šunjavo", nervozna san ko pas + hormoni + jedva čekam da mm dođe s broda što je za tjedan dana, ali teško mi je već sve nekako....i još sam danas išla ormare detaljno sređivati, brisati itd pa me malo probadalo posli i od onda odmaram.
Zvjezdica nadam se da si se uspila naspavati nekako, ja navečer zaspem od umora, a ujutro sam često već u 7 ipo budna ( a htjela bi do 10 spavati dok mogu) i nema šanse da opet zaspem
Oliva idem sad ove tehnike disanja isprobati da se umirim i ušuškam pred spavanje
Laku noć cure, ljubimo vas nas dvoje
Zara koliko god umorna da legnem ima period po noci gdje cu kao zombi hodati po stanu, al cim prode taj period vracam se spavanju :)))
Moram se danas spakirati za bolnicu, a ne znam ni sta ni gdje, potpuno sam smusena, ne znam koliko cu ostati ni sta ce mi trebati...ja cu vj imati kofer i jednu torbu rucnu :) ako uspijem sve stavit unutra :/
Imate kakav savjet, odlazem to pakiranje, a u cet ujutro vec trebam biti na SD
Nadam se da ste odmorne :))
Sta je sa Didi ne javlja se, dal je jos koja cura sad blizu sa terminom?
Ej pa sve smo sad tu negdje al ima dosta onih kjima je termin u 9mj, meni je u 10;)) pa cemo vidjet! Ja se vec spakirala!
Cvarak ja to nekako odgadam i odgadam, doma je sve spremno, al valjda strah koji nikako da priznam sama sebi, pokusavam biti pozitivna i sve, al u ovakvim stvarima vidim na sebi koliko sam u strahu od svega sto me ceka :(
Nadam se da ce i to proci i da ce malac trebat samo jednu operaciju i da moze doma :)
Zara6 jedem slano i pijem kavu al ne pomaže, tak mi bude cijeli dan, al nemam kaj drugo, odmor i što slanije jest.. Ja sam sretna što nema vrućina jer mi noge ne naotiču tak jako :)
Zvjezdica ja sam se isto već spakirala, a termin mi je 8.10. Al da budem mirna da je to sve spremno ;) Ja nosim samo jednu torbu, šogorica je nedavno rodila u Vinogradskoj i ja ću tamo i rekla je da u rađaonu ionako ne smijem ništa nositi, jedino što mi treba je spavaćica i šlape od predrađaone do rađaone :) i dokumentacija naravno..
Bokic cure... Svratila malo da vidim sta ima novoga i vidim da nam nema Didi?? Mozda se sta pokrenuloo... Didi javi seeeeee...
Koja je od vas jos sad brzo tu s terminom?
Meni je tek 28.09 al i dalje je moj filing da ce to bit prije... Ili to ja samu sebe tjesim i nadam se...hehehe...
Ja sam potpuno spremna,sad je ostalo samo cekat.... Odmaram maximalno al spavat u komadu opet ne uspijevam nista... Prije 5 ujutro ne zaspim i u 9 najkasnije sam opet budna...al sta je najbolje tokom dana mi se ni ne spava... Bit ce vec mi ovo dobar trening prije nego mala stigne...
Zvijezdice samo pozitivno, sve ce bit ok, mora!!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Zvjezdica to za izdajalicu najbolje pitaj u rodilistu..nazovi i nek t kazu...jer je u svakom drugi sistem ;)
Meni se ovih dana svi čude da mi se ne žuri..moje frendice koje vec imaju dicu kazu jelda da jedva čekas....ma ono jesam...al mogla bi jos 9 miseci bit trudna...nije da me pere to neko za kraj poznato"ajme kad ce vise"....Neka mene ovako...lipo nam je hahahah
Sortiraj odgovore
Najstariji