Hej curke da se malo javim..neke su tražile detalje poroda ali mislim da je bolje da ne opisujem situaciju..mogu samo reci da su pripremni trudovi krenuli u 22:00 a ja rodila drugi dan u 17:13 uz drip i epi.. Popucala s 3 sava, ali super se sto se toga tiče oporavljam.. Moja cimerica u bolnici je rodila u 3 sata bez pucanja i imala savršen porod tako da je sve individualno..
Meni je trudnoća bila savršena pa je porod bio malo manje :) grupa u kojoj sam sada je Problemi s dojenjem jer se jako mučimo i plačemo i uopce ne spavamo ali ni prvi ni zadnji, probati cu biti ustrajna jer kad pogledaš te okice cijeli svijet stane :) kad uhvatim vremena stavit cu koju slikicu..
Sretno svima i nadam se cete proći kao moja cimi iz bolnice-brzo i lako :))
Zvjezdice ti sebi spakiraj za tjedan dana,a lako ce ti neko donjet sta ce ti trebat! Tak i tak ces bit samo u spavacici cijelo vrijeme tako da ne pretjeruj sa robom! Ma samo polako nemoj se vec sada brinut za nesto sto se nije dogodilo jer to samo stvara paniku i jos veci strah! Kako sta dolazi tako ces se i pobrinit za to! Nista se u naprijed nemoze ni sprijecit ni rijesit a pogotovo ne panikom! Kad nam je tesko i ulovi nas strah i panika samo treba disat i u sebi pronac svoj mir i porazgovarat sa dragim Bogom! Znam da cu i ja vj imat neki strah kad krenu trudovi al cu se probat smirit i mirne glave bit! Znam da tebe jos bebica brine al kako bude bude i samo pozitivno! Ako si dogurala do tu eee pa onda ces moc i dalje!! :*
Nenana sretno s dojenjem...stvarno ti zelim da uspijes... Nekad sam mislila da je to najnormalnija i spontana stvar ali sta vise citam i slusam o tome vidim da je to skoro ko znanstvena fantastika i da stvarno treba puno truda... Pa sretno i javi nam se kad stignes...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Zvjezdice sretno i želim svu sreću tebi i malcu!
nenana sretno s dojenjem..i mene sve više to plaši
Pitale ste za termine, meni je sad za 5 dana (13.9.), ne znam ima li tko ranije.. ja se nadam da će bit nekad tad jer su me već ispremještali s tim terminima (trebalo je bit 6.9. s obzirom na zadnju mengu, a ovaj sad su ultrazvučno odredili).. meni nije ko tebi kneginja da možeš još 9 mjeseci bit trudna, ja stvarno ne mogu, jedva čekam da porod dođe i prođe pa da se napokon naspavam na trbuhu
Cure hvala vam puno! A meni je problem sto ja idem u Zg roditi a to je 200 km udaljeno od mjesta gdje zivim tako da moram malo vise, a kad rodim oni ce bebaca odmah uzet i intubirat i salju ga u drugu bolnicu tako da cu ja vidit da sto prije izadem i planiram ostagi u zg cijelo vrijeme dok je on u bolnici, ne bi mogla otic doma a znam da mogu biti pokraj njega. Sanjala sam da sam rodila curicu i da su fulali spol, nekao mi se to cini ne moguce jer imam slikicu gdje nam pisu pokazuje.
Nenana samo ustraj u dojenju i krenut ce to vec, sad ako ti je problem da imas previse mlijeka pa bebica nije sposobna jos toliko progutati izdoji se malo i bit ce joj lakse, mojoj seki je bilo tako prosle godine i sad imaju 11 mj i jos uvijek imaju vecernje podoje. Velika pusa tebi i bebici
Oliva, i meni je 13.9. i isto je bilo prvo 2.9. cak s obzirom na zadnju m.. i isto tako jedva cekam da sto prije dode taj dan..ali za sada jos nista..jucer bila na ctg i sve super, otvorena za prst ko skoro cijelu trudnocu.. i sad opet u cetvrtak idem na ctg i valjda ce mi radit asc (kontrolu plodne vode).. jer to ne mogu prije nego se pocnemo otvarat
jucer smo krenuli i na tecaj s mm.. i bas mi je bilo super vidjeti ga kako je uzbuden sto idemo.. i on kao i ja zeli sto prije vidjeti nasu curicu i veli sad kad je cuo i vidio slike tamo, da bi radije on isao rodit umjesto mene.. dobro da nisu mogli otvorit i filmice poroda sa epi i bez jer i te slike su nam bile previse.. :P
dada34 baš super, prave smo terminuše ja sam prošli tjedan tek vršak prsta bila otvorena, tako da ne znam kako će se dalje odvijat..nadam se da neće predugo trajat
idem u petak ponovo na pregled pa ću vidjet šta će reć..a za plodnu vodu, mislila sam da se to gleda kada prođe termin..da do tad ne rade tu kontrolu..
joj, ja se stalno premišljam za tu epiduralnu..odlučila sam da je ne želim, ali bojim se da ću promijenit mišljenje kad krenu trudovi čini mi se da svi tako
Meni nije jasno za tu epiduralnu, nitko me nista jos nije pitao, zbog cega se to mora toliko prije odlucit?
Zvjezdice puno srece ti zelim, vidjet ces da ce na kraju sve super zavrsit!
Ja jutros bila na pregledu, trudna sam 36+6 cini mi se i malac ima 3190. Sve je u redu okrenut je jos uvijek kako treba. Samo mi je doktor danas uzimao bris za onu bakteriju i zasto nitko nije upozorio odakle se bris uzima?! Suze su mi dosle na oci!
Zatvorena sam kompletno i rekao je da tako i treba bit za sada. A termin je 30.9.
Drago mi je sto je sve pri kraju zaista nisam navikla ovoliko odmarat i nista radit, mislim radim ja po kuci al sam umorna non stop i fali mi da radim nesto konkretno. Bas se osjecam totalno beskorisno.
Fluffy
da, prave terminuse..iako se meni sve cini da to nece prije dr.tjedna.. neznam, nama je bas jucer govorio da se moze gledati plodna voda ako se zena otvori barem za prst (2 cm).. a s obzirom na nase termine, nikad neznas.. haha.. a ja idem u cetvrtak ponovo..
ja uopce ne zelim razmisljat o trudovima i ostalom.. haha.. a sve vele da su prirodni trudovi laksi, manje bolni od onih pod dripom.. i da je najbolje sve prirodno, ako se moze.. glupo mi se sad zamarat s time, kad dode cemo vidjet sta bude..
Zvjezdice sretno vam, nemoj se bojat, sve će proći u redu :)
Nenana ne odustaj, kad ulovite ritam vas dvoje to ić ić najnormalnije poslije :)
Sortiraj odgovore
Najstariji