Cvarak i Plavojka - i ja imam osjecaj da imam rupu u želucu i što god pojedem ne znam kako mi je sjelo, mogu li još jesti i kad je dosta, a najgore mi je za večeru odlučiti što ću jesti jer obično budem gladna 2-3 sata nakon večere, a ne mogu se previše natrpavati odjednom jer ću sve izbaciti vani.
Sova i mene je strah sto će biti s probavom kad prestanem piti Mg, za sad je super, ali baš bi nam pred kraj moglo to predstavljati problem
evo i nas dvoje, slikano danas prije večernjeg tusiranja, nekad mi se čini da smo veliki, a nekad da smo taman, sad smo u 33 tjednu
Zara prekrasna si trudnica! Ja sam se udala u 33 tt i imala sam isti takav stomak, sad je malo veci :)
Cini mi se da ti je isto nisko kao meni. Glavica mu je tocno na mom mjehuru a noge su mu u mom zelucu cini mi se jer ne znam ocu se prije popiskit ili povratit.
Netko je pitao za vjezbanje, nemoj odustat dok se god dobro osjecas, nema bolje stvari za mamu i bebu. Ja sam nazalost morala prestat jer me puno probadalo ali sam stvarno dosta aktivna, nekad i pretjeram pa pocnu kontrakcije. Onda odmah u lezeci polozaj pa se smiri. Isto je i nakon seksa, osjecaj kao da cu rodit pa se smiri nakon sto odmorim. I ja stalno sebi govorim da se moram smirit malo ali nikako da stanem..
Primjetila sam dosta celulita u zadnje vrijeme pa da valjda tako treba bit zbog dojenja??
Kako bilo, jedva cekam upoznat svoje malo cudo.
Pusa mamitosice
Fluffy
Vecer, jutro sta je vec, budna sam vec 3 sata i vrtim se po krevetu nikako zaspat, tako da sam odlucils ici jest, mozda to upali :)
Kako vi spavate, imam osjecaj da sam ko mala beba zamjenila noc za dan :/
Eto samo sam vam se dosla malo izjadati, mozda zaspem do ne svane :)
Ajme da, celulit, meni se pojavio na unutarnjoj strani bedara najvise a ima ga i svugdje po malo po nogama! Full me je sokirao kada sam ga neki dan otkrila.. I uopce ne kuzim od kud ga odjednom, doduse ja sam prije trudnoce dosta trcala pa valjda sad noge ne znaju sto ih je snaslo :)
A vjezbanje, pa da, valjda je ok dok se mi osjecamo ok, svakako planiram nastavit jos malo, dobro se osjecam na njemu.
I drago mi je cut da nisam jedina s rupom u zelucu :))
Zara, prekrasna si, i sve je to kako treba biti :)
Meni se cini da mi je trbuh nisko, no neki mi kazu da je jos visoko pa nemam pojma :) bitno da je glavica vec dole :)))
Isto ne vjezbam, ali puno hodam i stalno sam u pokretu pa me sad sto tjedni vise prolaze, cesce ulove kontrakcije i onda svako malo odmaram.
Spavanje vec tjednima onako li la, vise sam budna i idem na wc nego spavam, ali dignem se oko 7,8 vecinu dana i super funkcioniram...nadam se da ce tako biti i kad Jan dodje :)
Sinoc sam sanjala nesto da ga nosim, prematam itd, ali ne sjecam se facice. Ali presladak san....
...i uzivam u malo hladnijem vremenu, nadam se da i vama pase :)
Zara, zbilja izgledaš mrak!! Ja isto gledam jedan dan stomak pa mi je velik, drugi dan mi je neki mali. Onda mi je nisko, pa mi nije. Nikako se dogovoriti sama sa sobom.
Ja sam prestala vježbati sredinom drugog tromjesečja. Užasno me probadalo u stomaku dok sam vježbala, tako da sam odustala. Sada ću se vratiti samo istezanju na pilates lopti. Nadam se da mi neće biti problem. Inače i ja jako puno šećem. Ali sada se tako brzo umorim da kada dođem iz šetnje doslovno se mogu onesvijestiti i zaspati. A spavanje kao i uvijek - najmanje 3 dizanja na wc. Onda budna od nekih 4 do 6, pa opet odspavam do pola 8. Ali isto se osjećam ok, a to mi je najbitnije.
Ja sada već peti tjedan za redom stojim na istoj kilaži, +9kg. Nije da sam nezadovoljna, ali pitam se šta se događa?! Nadam se samo da bebač napreduje!!
Cvarak. Rupa u želucu, znam što je i naravno osjećaj nakon klope, posebno kasnije popodne i navečer. Kao da mi u grlu stoji zadnji zalogaj...
Zara, baš ti lijepo stoji trudnoća.
Još sam uvijek na moru, jučer sam cijeli dan provela na plaži, kupajući se i sunčajući se (uz suncobran šešir, sunčane naočale i kremu za sunčanje). Nisam mogla vjerovati da je sunce toliko jako u 9 mjesecu.
Nažalost nisam ništa vježbala. Imala sam u planu...ali taj se plan negdje putem zagubio. (ljeto i vrućina, pa je od vježbanja ostao kauč i klima).
Sve u svemu, spavanje odradim dosta dobro, mali spava i rijetko kada me po noći maltretira (to je bilo češće prije dok je lupao u mjehur, sada se okrenuo pa kada je vrijeme spavanja, spava i on). Ujutro zna duže spavati (valjda je jutarnja spavalica poput mm -a a i ja sam slično tome). ako takav bude kada se rodi biti će beba za poželjeti.
Branchi i ja sam noćas sanjala da sam rodila i već isti dan išla iz bolnice van i čudila se kako je to sve kao po traci, da ženice dođu, rode, odleže sat-dva i onda im daju bebe i odu doma .
Mene sad vec brine kak vi sve imate te kontrakcije a ja pred porodom pa nista... Nije mi se ni trbuh spustio, imam tetovazu na donjem dijelu trbuha pa po njoj vidim (sad je na pola, pola je na ravnom, pola na izbocenom dijelu trbuha).
Moja malicka isto ujutro spava, po noci me ne budi i puuuuno je manje aktivna ujutro nego navecer, navecer poludi :)
Inace ja se natacem onim cajem od lista maline i citala sam da on isto ima magnezij (koji sam prestala piti u kapsulama) pa moguce da zbog njega nemam kontrakcije...? A vidjet cemo...
Meni se cini da to sve ovisi od osobe do osobe - ja isto pijem caj, a imam tu i tamo kontrakcije. Al recimo ne curka mi uopce mlijeko, a nekim curama curka... Svaka ima nesto, a nesto drugo nema :)
Sto se tice snova, drago mi je da sam napokon sanjala bebicu :) porod niti sanjam niti o njemu razmisljam, samo pokusavam svaki dan vjezbati disanje, ostalo ce biti kako vec treba biti :)
Sortiraj odgovore
Najstariji