Booook :) ja sam na zadnjoj kontroli secera krajem 6 mj imala super secer, a sad je beba vec na kao 3.5 kg, ali mi nisu nista rekli da ponavljam iako su to vec pregledi u bolnici...
Mene isto boli kad mi gleda koliko sam otvorena, bas onako nelagodno. A zatvorena skroz :)
Sova moj mm je pomorac, vec je koji mjesec na brodu i stiže za tjedan dana, dobio je raniju smjenu (trebao je tek 30.9. biti tu), a zvala sam glavnu sestru ginekologije i rekla mi je da ce moci na porod i bez tečaja budući da je časnik i ima položene bravete da me doslovno može poroditi u izvanrednoj situaciji ahhaha! a kao moram mu preniti kakva je procedura u boksu. hmmm moglo bi i njemu doci loše baš su nam pričali na tečaju kako se mužić jedne trudnice - ko od stine odvaljen srušio u boksu pa su svi oko njega morali trčati, show!
Koliko tvoj bebač teži? meni se čini da oni itekako griše u tim procjenama, sestri su mi govorili da ce roditi veeliku bebu i da ce mozda morati na carski, a na kraju rođena curka od 3570 grama, zlatna sredina
ja znam ponekad imati BH kontrakcije i dalje, pijem Mg, ali namjeravam prestati do 36.tj,, kaže gin da to nije ništa strašno za sad pa se ne uzrujavam. Kneginja točno kako si rekla - najbolje da se opustimo, a to sto se tiče pregleda jesmo li zatvorene - moj privatni i državni gin obavljaju rukama i baš mi je neugodno svaki put, ali neka sam ja zatvorena.
cure, kakve su vam tetra pelene iz Mullera? danas sam kupila neke u lesnine - bijele -10 komada 90 kn i mogu vam reci da djeluju dobro, guste su i kaže teta u dućanu da su to najbolja kvaliteta od svih sto imaju tamo. kakve ste vi dekice kupovale? ja imam jednu deblju, jednu tanju za sad, kaže mi sestra da mogu kupiti neku mekanu a toplu ( i da nije teska) za jednu osobu, pa da je preklopim i da mogu preko popluna staviti ako ne želim previse sobu grijati. znam da je većina vas vec gotova s pripremama, a ja sam taman negdje po sredini
Ryanne čestitam!!!
ja nikako da vam se u zadnje vrijeme javim, od onoga da nećemo ništa po stanu dirat na kraju smo cijeli preuredili ali uredno ja škicnem šta se kod koga dešava :)
ja sam pred sam kraj, 2 prsta otvorena ali bez trudova, svaka 2 dana moram na ctg plus od ponedjeljka plodna voda. iskreno sad mi je već dosta, stalno sam umorna, natečena plus ove vrućine ( kod nas je i danas bilo 32 stupnja, ali evo sad je krenila kiša pa se nadam da je to gotovo).
kako se drže moje terminuše, znam da nas je bilo par sa sa istim datumom, 8.9?
Ej curke, evo mene zrludac muci,stlano osjecaj gladi i boli zeludac ko da sam gladna a jela sam! Vjerovatno zgaravica jer opet podrigujem ko na pocetku trudnoce! I sve me vise i vise umara trudnoca,imam sve manje snage!
Zara, moj je prije 2,5 tjedana imao 1400gr. Nadam se da smo došli barem do 1800gr Iako baš to što si rekla - često griješe u procjeni težine. Tako svi kažu, pa onda kako bude, bude. Idem na pregled za tjedan i pol. Jedva čekam da vidim koliko smo napredovali! Što se tiče mm, nadam se da se neće tamo negdje onesvjestit, hahahaha
Cvarak, ja sam jučer išla prošetati do trgovine nakon sto godina, jer nisam izlazila radi te glupe alergije. Mislila sam da ću se usput onesvjestiti. Nisam mogla vjerovati koliko nemam snage i koliko su mi je mali kapacitet pluća. A tek sam ušla u 8. mjesec trudnoće. Šta će još biti...
Curke koje ste na kraju i koje ste prestale piti Mg, kakva vam je probava? Mene strah šta će biti kada ga prestanem uzimati
Sova, ja uopce nisam pila mg i nikakvih problema s probavom nisam imala.. samo treba sto vise vode piti :)
Joj, ja sam imala gadnih problema sa probavom. Onda sam počela jesti chia sjemenke i piti Mg i zadnjih par mjeseci sam ko nova, tako da me užasno strah izbaciti bilo šta od ovoga što sada konzumiram. Pijem inače jako puno vode. Sigurno oko 2-2.5L na dan. Stalno imam čašu vode kraj sebe. Ništa mi do sada nije pomagalo kao ta kombinacija Mg i chia sjemenki. A možda budem imala sreće
Ja nisam imala problema sa provavom (mozda zato jer puejm salicu kave na dan) ali sam imala gadne grceve pa sam pila magnezij. Kad sam prestala imala sam jos par puta grceve i osjecam onako kad se rastezem da bi me mogao grc uhvatit ali nista strasno. Probajte piti
kavu ako ne pijete, nece bebicama nista biti a vama ce biti lakse na wc....
Ja se ince svako jutro probudim i pitam se je li danas taj dan ali iskreno imam osjecaj da cemo u najmanju ruku docekati termin... Vec ce ona izaci kad bude htjela :)
Odkad sam prestala piti magnezij, meni je probava slabija. Kad popijem puuuuuno vode i caja ide nesto bolje pa pokusavam tako.
Meni isto sve teze duze hodat, ali nekak se zaredalo da smo stalno u pogonu, i sad smo na tekmi kod frendova. Pa sve govorim kak cu od sutra odmarat, ali imam vec dogovorena druzenja za vecinu tjedna hehhe.
Ionako imam feeling da cu prenjet, odmarat cu iduca dvva tjedna u komadu.
S dragim sam i dogovorila da odemo na dejt night ovaj ili iduci tjedan, znaci prije nego dodje bebica :)))
Ajme Branchi date night vam je super ideja! Bravo!
Cvarak ja povremeno imam osjecaj ko da imam rupu u zelucu, i kao ne znam onda jel bi jela slatko, il slano i sta god pojedem neki cudan mi je feeling.. A zgaravica me pere kad jedem kasnije popodne ili na vecer, ne mogu spavat od nje onda pa to izbjegavam!
Meni se povremeno cini da mi opada razina energije, ali sam zapravo po cijeli dane full aktivna i zujim svugdje.. Danas smo imali malo slavlje doma pa sam cijeli vikend bila u spremanju i nakuhavanju (a sinoc i na cugi s frendicama). I sad sam zalegla na kauc, kukam muzu kak mi fali snage i cudim se zasto me ledja ubijaju :))))
A maleni se sad full aktivirao, valjda je i on sretan jer smo malo zalegli!
Cure, jel neka od vas ide na neko vjezbanje? Ne znam do kad je to kao ok? Ja se super osjecam na vjezbanju al ne znam jel bi kao nekad trebala prekinut..
Sortiraj odgovore
Najstariji