Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    02. Rujan 2015. 08:47

jutro :)

super su nam busice, ajde cure stavljajte jos, ubrzo cemo slikati bebice i nema vise busica :)))

zvjezdica, ja isto kao i ti - spavanje tek oko 1, 2, budjenje oko 7, 7.30, dizanje po noci, ali tijekom dana super funkcioniram - sad sam vec usisala i pere se prvi od 3 planirana vesa :D

pupa meni ti je najbolje za depilaciju ta secerna pasta i to hladna - ne boli jako i nema nikakve iritacije poslije, cak ni sad u trudnoci...

sto se tice narucivanja, to je bas blesavo da vinogradska ima takvu proceduru - mislim logicno je da se u trudnoi samo pojavis u 37/38 tjednu - odite vi tamo pa se na licu mjesta narucite sa papirima. mozda vas odma i ostave?

petrova ima posebnu zgradu za preglede u trudnoci - samo se pojavis na salteru sa svim nalazima, ostavis im onu D1 ili kako vec uputnicu koja vrijedi za sve preglede i porod i cekas da te prozovu prvo za urin, vaganje i tlak, pa druga soba za pregled pa dalje, ovisno o tjednu.
    mene su onda narucili sad u petak na UZV u bolnici nakon cega opet tamo na salter pa pregled, razgovor itd. na kraju se fascikl sa nalazima vraca, a uputnica ostaje njima. 
    ja sam sve nalaze poslozila kronoloski sa onako zastavicama sa strane koji pokazuju di je krvna grupa, di alergije, zadnji UZV, povijest drugih bolesti (malo sam control freak, ali ne mogu si pomoci :) ).

prica se o nekom zahladjenju sutra, jedva cekam :D

Branchi
    02. Rujan 2015. 08:50

malo sam senilna - htjela sam vas pitati da li ste vec odabrale pedijatra/pedijatricu?? mislim znam da se to jos ne ide, ali htjela bi nekoga ko je ok i pristupacan, po mogucnosti da se koristi i mailom (tako radi moja doktorica i to mi je super).

kad stignete, javite da li imate neke dojave za zagreb, tko je dobar, tko bas i nije. zasad znam samo da je jedna u marticevoj dobra, ali nista posebno i da su u laginjinoj bile super pedijatrice, ali su u mirovini i da zamjene nisu bas za preporuku...

Sova5
    02. Rujan 2015. 08:55

Bokić svima 

Da, trbuščići su predivni. Meni je moj čas prevelik, a čas mi je premali. Nikako da se dogovorim sama sa sobom.

Zadnja dva dana spavam prekrasno! Budim se po noći na pišanje, ali jako brzo ponovno zaspim.

Branchi, super ideja ovo sa obilježavanjem gdje je šta u fasciklu. I ja ću sad to tako napravit 

Ja sam se nadala zahlađenju već danas, kad ono ništa. Alergija me pere na najjače. Toliko sam kihala neki dan da sam mislila da će mi ispasti ovo jadno i zgurano plućno krilo... Ok, onda se molim zahlađenju za sutra 

Uživajte 

kneginja
    02. Rujan 2015. 10:42

jutro curke

ja malo virim da vidim jesu li stli trudovi zvjezdici...staaali...nista jos od bebača :D

ma vodot cete sad ce nam se svima to tako oduuuuzit
    nece ni jedna ja mislim bas tako skoro :) to nas panika pere hahahah

ja sam uvjerena da cu prenjet...termin je 30.9...moj 2.10...a mislim da cu rodit npr 7.10 :)

sinoc sam spremila stvari za rodiliste za sebe...sad odo za bebu i mene za izlazak i objasnit muzu sta ce sve trebat kad me ne bude :D

koliko god da ja  ovo sve odradjujem nekako automatski...nista meni to jos ne ide u glavu...ma čini mi se više ni to da sam trudna i da cu imat dite za koji tjedan.,,,sve mi to vise počinje zvučat ko neki film a ne moj život :)

btw..ja sam počela spavat ko zaklana...prestrasno nesto..čak se okrenem na stomak ahahha...a ne smeta..nekako se namjestim...valjda tjelo nije moglo vise izdrzat nespavanje pa sad komira

Ashley
    02. Rujan 2015. 10:58

Eto mene baš u Petrovoj, obavila ultrazvuk koji je u glavnoj zgradi u podrumu i sada čekam poziv. Naravno obavila testere, vaganje i tlak. To mi je sasvim drugačije iskustvo nego kod mog gin Franičevića i sestre Lea koji su svo ovo vrijeme bili toliko ljubazni. Ovo je sve kao na traci. Samo zovu , trudničice sve u visokoj trudnoći...

Ryanne
    02. Rujan 2015. 11:11

Evo i mene. 
    Otvorena 1 prst, cervix u nestajanju. 
    Cekamo.... 

Sad me malo lovi panika. 

plavojka
    02. Rujan 2015. 11:13

Ashley i ti si u Petrovoj? Mi smo blizu s terminima, mozda se i sretnemo ;)

Ja sam nocas kooooma spavala, nikako se namjestit i sve te uobicajene price.. Cini mi se da cu sad odvrnut klimu i nadoknadit

Branchi
    02. Rujan 2015. 11:18

da Ashley, petrova je bas ko na traci :) a trudnica toliko da se moze desiti da se nema gdje sjesti heheh.
    tako i ja idem u petak - uzv glavna zgrada pa cekanje u drugoj zgradi na sve ostalo :)

ajme ryanne, znaci otvaranje polako ide...moja prognoza je bar jos tjedan dana, no nisam neki prorok pa cemo vidjeti :)))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.