Isla sam na lycon, to je kao neki posebni vosak, onak je kao masa. Ne ide na trakicu. Mislim da me boli jer mi je prvi put.. :(
Jel se netko od vas uspio naruciti u vinograsku u trudnicku ambulantu? Sad sam zvala i kazu mi da moram doci tamo osobno naruciti se jer da mi nitko nece odg na mail tjedan dana i da nemaju praksu narucivanja telefonom. Stvarno mi to nije normalno, vani je vruce za popizdit, ja sam pred porodom a parking je na brdu....
Joj ja ni ne pomisljam na depilaciju jer imam osjecaj da mi je dole sve nekako buhtlasto koza mlokava nabrana ehhe i strah me uopce ic,isla sam prije mora i bolilo me i dosta bilo crveno vise nego inace vj kako sad krv kola zilama sto na sat!!
Daj mi nemoj rec da se nemozes tel.narucit u vinogradsku maa znam da se meni frendica mailom!! Ma moram bas to provjerit ?!
Evoi moje velike buše...maloprije slikano...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cure ako moze pomocc, kako razlikovat lazne od pravih trudova, malo sam danas radila i stajala duze. Pomagala mami ajvar raditi :/ i sad imam uzasan pritisak dolje i bas pomalo bolne trudove koji se pogorsavaju ako se krecem i na nekih 30 min su....tako da su to lazni???
Meni je bas jucer ginekolog objasnjavao - ako su u pravilnim razmacima koji se smanjuju, tipa 30 mon, pa opett 30, pa 20, pa 20 itd onda su pravi. Takodjer su pravi kad su tako jaki da se ne mozes uspravit i moras se za nesto primiti. Citala sam da se pravi ne smanjuju ako mirujes, a lazni da.
Lezi na bok i smiri se...ako bol ubrzo prestane lazni su... Ako ipak ne prestane onda odi doktoru. Tako je meni objasnjeno... Ako ko zna jos kako ih razlikovat nek se javi...
Javi se i nadam se da su ipak jos uvijek lazni... 😘
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Curke diiiivne su vam busice!!! Bas su to sad lijepi trbuscici! Ne znam kako vama, ali ja tako imam osjecaj da ce mi moj falit, krasno je znati da imas malo stvorenjce u njemu i mozes ga stalo milovati
Ja isto i dalje vozim, samo sto koristim onaj posebni pojas za trudnice i s njim se osjecam i puno sigrunije, a i nista mi ne smeta.
Na depilaciju stalno idem s pastom, i zapravo mi radi skoro pa brazilsku, ostavi mi onak maaleni trokutic gore.. za porod planiram ui njega maknuti.. Nisam primiejtila da me je sad nesto vise pocelo boljeti, bila sam prosli tjedan zadnje.. MIslim ono, nije ludo ugodno, ali kao sto je neko rekao, na srecu brzo zavrsi. Sad me je zenksa ibla rijesila za 20 min!
Malo me je izbedirala zenska na vjezbanju danas, kao gledala nam je trbuhe (opipavala) i kaze da su mi misici malo razmaknutiji nego sto bi trebali biti za ovaj tjedan trudnoce.. Kao nije to nista zabrinjavajuce, ali da pripazim kad ustajem iz kreveta, kad se saginjem, nesto podizem i slicno, da sto manje koristim trbusne misice vec opterecujem noge.. Al dobro, sto je tu je..
I evo mog malenoga danas:
Jutro :) evo smirilo se al me dobro isprepadalo jer su bas bile bolne kontrakcije. Al sad je sve dobro :)
Kako spavate? Ja vec nocima ne idem prije 12, 1 spavati i do 7 max, uz minimalmo 3,4 ustajanja po noci...al super funkcioniram sto me cudi
Hvala vam na savjetima
Ja sam zadna dva dana postala jako umorna i vise spavam, takodjer jutros sam se probudila sva natecena. Ruke i noce su mi ko cevapi :). Dva dana imam navecer i konstantne bolove u ledjima i donjem dijelu trbuha, lao menga ali ne grci me nego onako stalno... Bas me zanima hoce li svi ovi znakovi pokazati da je porod blizu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji