Jutrooo...
Evo ja opet iza sebe imam prespavanih 10 sati u komadu... Bas sam si cudna, nekim nocima nikako zaspat i namjestit a ponekad kao nocas zaspala ko zaklana i jutros do 11 nisam oci otvorila... I jos bi mogla cini mi se...
Toliko ste se raspisale o dvije torbe za bolnicu da sam nakraju i ja premjestila sve u dve manje torbe pa sam sad na miru...
Joj Ryanne pa ti ces ti skoro,skoro... Sretnooooo!!!!!
Evo kod nas je i kisa nocas pala pa se malo lakse dise...napokon!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
sto se tice pedijatra, isto sam sad malo surfala pa nasla najvise preporuka za:
- Marina Lichter Stajduhar - Runjaninova
- Nada Vidovic Zivanovic - Kruge
- Jasenka Sprem - Hirceva
...jos se raspitujem :) meni bi idelano bio negdje centar jer je to na pola puta od trenutacne lokacije i one di cemo biti za cca 8 mjeseci, ali dolaze u obzir i druge lokacije.
Ryanne ti si onda stvarno u niskom startu, samo odmaraj koliko mozes i nek te dragi i frendice obilaze i tetose..tako ja zamisljam svoj finalni tjedan :)
Sova5, znam kako ti je sa alergijom.. mene je jucer toliko mucila da je mm otisao do ljekarne da mi kupi one maskice preko usta i nosa ko za doktore i veli mi da ne izlazim bez toga.. jos ga je zena u ljekarni pitala za sta mu treba i veli zena mi je u drugom stanju, a muci je alergija.. i veli da mi je jedna dovoljna za tjedan dana.. prvo smo se pola sata smijali kako sam smijesna s time i sta ce si ljudi mislit o trudnici s maskom..haha..ali kasnije smo isli i do prijatelja i sjedili na terasi i shvatila sam da nije ni on tolko blesav jer uopce nisam ni kihala ni natekla u licu ni nista..i nitko mi se nije smijao..
kod mene je upravo bila patronazna i sat vremena smo razgovarale o potrebnim stvarima i za radaonu i rodiliste i kasnije za bebu..i svemu sta me zanimalo.. veli da moraju biti 2 torbe i ostavila mi popis stvari koje trebam u nasem rodilistu..
i jos je rekla da porod prakticki pocinje nakon ispadanja sluznog cepa, prije njega nema panike.. kad on ispadne mogu pocet trudovi il puknut vodenjak
Ryanne sretnooooo!!! Kod tebe stvarno samo sto nije..
Ja sam u Dubravavi, tako da trazim pedijatra negdje u obom dijelu grada, tako da hvala na info za ovu dr iz ljubijske..
Kada ste se vi javile svojim patronaznama? Ili kad planirte?
ja sam danas pokušala dobit patronažnu, ali se ne javljaju ako ih uspijem dobit vidjet ću šta će reći kad će do mene..ne vjerujem da ovdje dolaze prije poroda iako bi bilo zgodno da je upoznam..
meni je danas bila, a termin mi je 13.9.. pogledala sam na stranicama naseg doma zdravlja i tamo je popis patronaznih prema mjestu stanovanja (ulici ili naselju).. i cule smo se u pon i dogovorile se za danas.. rekla sam joj da mi je prva trudnoca i kao nemam pojma, pa da me zanimaju osnovne stvari sta mi treba, da li sam kupila sve sto mi je potrebno.. i tako da mi je rekla posto mi je prva trudnoca, da se mozemo vidjeti prije poroda i danas mi je dosla i sve lijepo objasnila.. od stvari koje mi trebaju za bolnicu i prvih dana po izlasku, pa pripreme za porod (klistir), sve 4 faze poroda, pa prvi kontakt majke i djeteta, iskustva koja cuje od ostalih mama koje su sad rodile.. apsolutno sve sto sam pitala, sve mi je lijepo objasnila
Cure, vi koje ste već radile briseve. Di ste nosile to na analizu i koliko ste čekale nalaze?!
Oliva ajde javi ako nesto saznas sutra! Meni je grizanska full blizu pa mogu i otici i raspitati se ako se nece javljati..
Sortiraj odgovore
Najstariji