Haj svima
Ja sam isto čula da taj čep zna nekim ženama i par dana "izlaziti" van. Ali u principu da ne možemo fulati kad krene.
Opet ja s pitanjem Hoćete li nositi u bolnicu dudu varalicu? Hoćete li bebici uopće to davati? Voljela bih kad bi mali mogao biti bez toga, a opet ako duda varalica bude sinonim za mirnu bebu, mislim da neću previše razmišljati
Samo me zanima jel se to daje već tako malo bebici, u bolnici već?
Ja sam isto čula da taj čep zna nekim ženama i par dana "izlaziti" van. Ali u principu da ne možemo fulati kad krene.
Evo ja ovo potvrđujem. Jučer mi je ispao kao ful proziran gusti čep sa malom krvavom žilicom. Danas ispada gusta smeđe-crvena sluz.
S obzirom da nemam bolova ni trudova, a bebu osjećam normalno, trebam se javiti doktorici prekosutra. Osim ako ne krene prije, naravno.

Koliko znam u većini bolnici sestre ne dopuštaju da se bebu daje duda varalica. Ja bi isto volila da moj bebač bude bez toga. U svakom slučaju potrudit ću se da mu je ne ponudim

jutro :)
isto ko i kneginja, napokon sam se naspavala - tj digla sam se tek sad u 10 (ok, gledala sam film do 2 :) )...nisam spavala u komadu, budila sam se stalno i namjestala, pa wc....ali pasalo mi je lezat i dremuckat iako mi je isto bilo vruce heheheh..ali bas mi je falilo kravit se malo.
danas cu cijeli dan malo laganini.
mislim da cu i smanjit malo druzenja jer sve imam volje, ali sve manje energije, ne znam kako ste vi po tom pitanju? zadnjih tjedana sam bila stalno posvuda, a sad mi jucer nekako doslo - daj malo uspori :)

...i jos pitanje - jel jos pijete one prenatal vitamine? ja da, jedino sam magnezij zasebno izbacila kako mi je rekao ginic.
a onda bi pocela sa onim postnatal, sad ne znam to valjda odma kad dodjem iz bolnice ili? nisam jos pitala ginica za to pa ako netko zna te detalje? :)

bebac je mislio da zeli van, pa se predomislio :D
ryanne, jesi ti ono uopce bila ista otvorena? sad se ne mogu sjetiti...

Ja sam imala groznu noc jer se moja prehlada spustila na pluca. Odlucila sam prestati sa druzenjima, naporima, ludjackim ciscenjem i odmarati se. Jos malo o dolazi bebica, a ja se ponasam kao da nisam trudna i eto mi sad :(
Tako da svakako svima savjetujem da smanjite druzenja jer je imuntet pred kraj trudnoce slab i lako se razbolimo.
Sto se tice vitamina ja ih jos uvijek pijem i imam ih puno pa cu nastaviti s njima i nakon trudnoce. Oni su jako fini koktel za ljepotu i zdravlje opcenito i ne vjerujem da su postnatal puno razliciti od njih. Kad ih popijem, onda cu poceti sa postnatal.
Sutra idem na brazilku, drzite fige da ne riknem od boli.
A danas imamo zadnji pregled kod mog ginica! Bas se veselim :), javiti cu novosti.

hej Pupa, javi za pregled kako je bilo i za brazilsku, ja isto namjeravam ici oko 38 tjedna na to i na masazu pa da cujem kakav je prag boli - ja si uvijek zamislim veliku bol, pa mi na kraju ne bude ni tako strasno - preporucam :)
za vitamine i druzenja se slazem - ja vitamina imam jos taman do termina pa cemo vidjeti sta dalje, ovisno o tome kad mali gospodin pozeli van :)

Ja imam prenatalnih vitamina jos za 3 dana. Hahaha. Mozda taman tad gospodicna dodje da ne moram kupovati novu kutiju.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji