Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    01. Rujan 2015. 00:22

Ooo Ryanne ja sam bas uzbuđena zbog tebe a ti si taaaako smirena svaka ti cast ;)
    Sta to znaci uloziva? Ja inace slabo razgovaram sa svojim ginekologom jer me iskreno i ne zanimaju bas svi detalji dok god on govori da je sve ok. Al evo sad me to zanima jer inace mi samo kaze skroz zatvorena i to je to.
    Mene isto rastura donji dio leđa ne mogu se ustat normalno vec moram postepeno se uspravljat.
    I ja sam mislila da imam te bezbolne kontrakcije jer je kao sto cure opisuju grcenje iznutra lagano. Ali ctg je pokazao da ih nema pa sad...
    Da to za voznju je bas biser svima izgleda, i ja vozim kao i sve ostalo sto obavljam normalno.
    Inace bas me vesele lijepe vijesti kad vas citam, drzite se 

Fluffy

Ryanne
    01. Rujan 2015. 06:21

Cvarak, te bezbolne kontrakcije su bas kao da ti se beba okrece i doslovce te rasteze. Ja sam mislkla da je i to u pitanju dok mi ctg prosli tjedan nije pokazao da su to kontrakcije. Znaci, ja jos uvijek ne mogu razaznati kad se bebica rasteze, a kad je rijec o kontrakciji. 

Fluffy, ulouiva znaci da mi cervix vise nije tvrd i da doktorica moze gurnuti jagodicu prsta u njega koliko je vec omeksan. Slijedeci kotak bi trebao biti jos vece stanjivanje i otvaranje, a to sad valjda slijedi nakon ispada sluznog cepa. 

Inace, panicarila sam prekjucer kad mi je ispao taj cep i jucer dio dana kad je nastavio ispadati. A onda sam skuzila da to ne mora nista znaciti i da mogu jos 2 tj tako.  Sutra idem na novi ctg pa cemo vidjeti sto ce reci dr. Rekla mi je da me nece pregledavati da ne ubrza proces pregledom.

Branchi
    01. Rujan 2015. 08:22

ajme svi smo vec u fazi nekih kontrakcija, ulozivosti, stvarno se blizi kraj, tj pocetak :D
    javljajte svi kako su prosli pregledi, sto je novo, ja idem tek u petak huh.
    ja isto imam vec duze vrijeme te kontrakcije, najcesce kad hodam dugo ili lezim na ledjima - a z aledja sam skuzila da mi najmanje pase jer teze disem i odma me krenu boljet ledja.

opet nisam bas spavala, nisam umorna, ali ne znam sta bi sa sobom usred noci kad se tak vrtim.
    a sad toliko radnici rondaju, t se radi zgrada iza nase da me bas izludjuje, grrrrrrrr

jucer sam prala zadnje stvari - rastavila kolica pa poskidala sve sto se da prati, oprala i torbu za presvlacenje i rastavila isto tako onu lezaljku njihalicu pa i nju svu oprala..sad se to sve susi jer ce biti full toplo danas i sutra pa da to iskoristim.

jos malo gledam sta bi od robice odabrala za prvi izlazak i to je onda to, stvarno sve spremno :)))

ajde se uslikajte u ovoj zavrsnoj fazi da se malo vidimo - ja sam danas usla u 37 tjedan pa saljem slikicu - trbuh mi se uvijek cini veci uzivo nego na slici, ali evo ga :)

Cvarak
    01. Rujan 2015. 09:21

Eh neznam vise,mozda kontrakcije nisu jel vise grce nemam pojma ovo moje mi izgleda bas ko da se beba mice i gura al bude mi samo oko pupka zategnuto dole i gore bas ne..sad hmm ma joj sam da mi izdrzimo cijeli rujan i dobro!! 

Branch pa ti samo trbuh imas,tako i ja nekako!! Bas dobro izgledas! 

Meni svaki dan buša sve veca i veca 🙊bojim se da ne natucem bas previse kila ovih zadnjih mj dana!!

dada34
    01. Rujan 2015. 09:40

Zara6, i ja jos vozim i mislim da cu i do kraja.. i meni je pred par tjedana kad sam htjela obavit posljednji shopping riknuo auto, al za dva dana je bilo rijeseno i vozim i dalje..jos sam rekla da ak nece nitko biti doma, jos cu se i sama odvest u rodiliste kad me uhvati.. :P

Branchi
    01. Rujan 2015. 09:42

da, malo je voda svuda po tijelu, ostalo trbuh (tih 12 kila) :D vidjet cemo sad ovaj finale, koliko jos ce se nakupiti....

ajde s rijeci na dijela, stavi slikicu :)

meni se kod kontrakcija sve nekako zgrci, drugacije nego kad se beba vidno mice pa izbaci guzu i nogu ili ruku.

Ryanne
    01. Rujan 2015. 09:45

Evo i nas

37 tt i spremni za van. Bar se tako nadam. 

Branchi
    01. Rujan 2015. 09:57

Ryanne ti isto nit guze ni nista, samo busa :))))

..mislim da nasi podstanari odlucuju kad je vrijeme, ko zna sta si oni misle :) mozda ceka ovo zahladjenje u cetvrtak jer je sad prevruce :))))

Ashley
    01. Rujan 2015. 10:06

Ajme, nema me dva dana, i ono hrpa novosti i postova i hrpa akcije.
    Branchi i Ryanne super izgledate.
    Ryanne baš me zanima kada ćeš roditi., u svakom slučaju želim ti od srca da je porod brz i bez komplikacija. Naravno isto želim i svima Vama koje ste uskoro.
    Što se vožnje tiče, vozim i dalje, štoviše, sutra se spremam u Zadar, tj. na Pag i Zadar i biti ću dolje jedno 18 dana (rekao mi gin da smijem i voziti i biti dolje i opustiti se, da ne očekuje da ću imati prijevremeni). Stan mi je postao gradilište, tek su sada počeli sa kupaonicom, a sljedeći tjedan i spavaća soba.  Eto baš sjedim u dnevnom boravku i sve lupa od bušenja.
    Sve u svemu, sutra sam još ujutro na UV i zadnji pregled i nadam se da će ostati dopuštenje da mogu dalje tj. po planovima u apartman na Pag do utorka, pa u Zadar do sljedćeg četvrtka. Nosim svoje papire sve vezane za trudnoću , a i tamo ću kupiti sve što mi treba za bolnicu. Naravno i auto sjedalicu (jaje) nosim, za svaki slučaj. Ustvari u Zadru se počinjem sa pripremama i nadam se da će sve proći bez komplikacija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.