Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    02. Rujan 2015. 21:58

Nenana cestitamm!!!!!!! 

Ajme pocelo je pocelo..... Jojjj....sad ce svaki tjedan jedna javljat ;)))

Sova5
    02. Rujan 2015. 21:59

kris555, ovo u Vinogradskoj se plaća 300kn,  a ovo u Samoboru je besplatno. 

kneginja, naljepnica je PRESLATKA 

nenana, ČESTITAAAAAAM!!! Svakako javi dojmove kad budeš mogla. Ja ću isto u Vinogradsku, pa me baš zanima kako ti je bilo 

kneginja
    02. Rujan 2015. 22:16

nenana čestitke tebi a veeelikom momku pusa...super si ti to...blaaaaaaaaaaaaago ti seeeeeeeeeeeeeeeee :D vec si gotova :D

ryanne naljepnica je ok...ja sam je (prije nego sam je dobro stisnula krpom na zid,što ne moraš) micala dva puta..i ok je...za onu siću dolarića...savršena ;) mislim da ce se dat dignut (za dvi tri godine heheheh) bez problema :)

Ryanne
    02. Rujan 2015. 22:35

Nenana, cestitam!!!!  Najbitnije je da je sve dobro proslo i da se sada mazis sa svojim bebachem.  Nadam se da sam ja slijedeca. 

Kneginja, mislim da cu i ja riskirati i uzeti takvu naljepnicu. Kod nas su stvarno preskupe.

plavojka
    02. Rujan 2015. 22:55

Lovro dobrodosao!!! A majcicu brz oporavak!!

Kneginja super je naljepnica!  mogu li ju lijepiti i na ormar npr? Mislim jel samoljepljiva ili se lijepi ko tapeta?
    Ja sam kupila ormar i ladicar u Ikei, bijeli, pa bi ih malo udsrenila ;)

Oliva4
    02. Rujan 2015. 22:58

Pupa5 da, nisu me uopće vaginalno pregledavali, ni meni se to nije svidjelo, a pogotovo kad sam vidjela ovdje kako vama sve to gledaju i govore, tako da sam ih u petak sad odlučila pitat za to..lakše bi mi bilo da znam na čemu sam..jer mi je termin u biti u nedjelju (iako mislim da ću kasnije, jer od početka trudnoće nisu sigurni jel mi trudnoća možda tjedan manja..nitko ništa neće konkretno reć..).. ja u TA idem na sv.duh (sori, nisam spomenula ranije), jer ću tamo rodit..čekala sam prošli put oko 2 sata..medicinska sestra tamo jednostavno zapiše po redu dolaženja, možda jedino imaju neki hitniji koje uzmu preko reda..vjerujem da je slično u svim bolnicama..

dada34 nadam se da će i meni sada to sve pregledati, a sada su mi gledali plodnu vodu valjda zato što sam na zadnjem uvz-u prije toga bila 4.8. kod svog ginekologa..

nenana čestitam!!

Sanjarica
    02. Rujan 2015. 23:17

Aaaa Nenana cestitke!!!!!  sada uzivajte pa nam se javi malo kad uhvatis vremena da nam opises kak je bilo... 

E cure imate na int stranici "BUDICOOL" predivnih djecjih naljepnica i stalno su na nekoj akciji pa su po 15 do max 39 kn... I super su... Mozes ih na zid stavit i na ormar...ma kamo ces...i mogu se skinut pa premjestit... Ja sam narucila i prezadovoljna sam!

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.