Nenana cestitamm!!!!!!!
Ajme pocelo je pocelo..... Jojjj....sad ce svaki tjedan jedna javljat ;)))
kris555, ovo u Vinogradskoj se plaća 300kn, a ovo u Samoboru je besplatno.
kneginja, naljepnica je PRESLATKA
nenana, ČESTITAAAAAAM!!! Svakako javi dojmove kad budeš mogla. Ja ću isto u Vinogradsku, pa me baš zanima kako ti je bilo
nenana čestitke tebi a veeelikom momku pusa...super si ti to...blaaaaaaaaaaaaago ti seeeeeeeeeeeeeeeee :D vec si gotova :D
ryanne naljepnica je ok...ja sam je (prije nego sam je dobro stisnula krpom na zid,što ne moraš) micala dva puta..i ok je...za onu siću dolarića...savršena ;) mislim da ce se dat dignut (za dvi tri godine heheheh) bez problema :)
Nenana, cestitam!!!! Najbitnije je da je sve dobro proslo i da se sada mazis sa svojim bebachem. Nadam se da sam ja slijedeca.
Kneginja, mislim da cu i ja riskirati i uzeti takvu naljepnicu. Kod nas su stvarno preskupe.
Lovro dobrodosao!!! A majcicu brz oporavak!!
Kneginja super je naljepnica! mogu li ju lijepiti i na ormar npr? Mislim jel samoljepljiva ili se lijepi ko tapeta?
Ja sam kupila ormar i ladicar u Ikei, bijeli, pa bi ih malo udsrenila ;)
Pupa5 da, nisu me uopće vaginalno pregledavali, ni meni se to nije svidjelo, a pogotovo kad sam vidjela ovdje kako vama sve to gledaju i govore, tako da sam ih u petak sad odlučila pitat za to..lakše bi mi bilo da znam na čemu sam..jer mi je termin u biti u nedjelju (iako mislim da ću kasnije, jer od početka trudnoće nisu sigurni jel mi trudnoća možda tjedan manja..nitko ništa neće konkretno reć..).. ja u TA idem na sv.duh (sori, nisam spomenula ranije), jer ću tamo rodit..čekala sam prošli put oko 2 sata..medicinska sestra tamo jednostavno zapiše po redu dolaženja, možda jedino imaju neki hitniji koje uzmu preko reda..vjerujem da je slično u svim bolnicama..
dada34 nadam se da će i meni sada to sve pregledati, a sada su mi gledali plodnu vodu valjda zato što sam na zadnjem uvz-u prije toga bila 4.8. kod svog ginekologa..
nenana čestitam!!
Aaaa Nenana cestitke!!!!! sada uzivajte pa nam se javi malo kad uhvatis vremena da nam opises kak je bilo...
E cure imate na int stranici "BUDICOOL" predivnih djecjih naljepnica i stalno su na nekoj akciji pa su po 15 do max 39 kn... I super su... Mozes ih na zid stavit i na ormar...ma kamo ces...i mogu se skinut pa premjestit... Ja sam narucila i prezadovoljna sam!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji