Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa5
    31. Kolovoz 2015. 21:09

Evo i nas sa pregleda, ja sam uloziva za jedan prst (kao i prije), cerviks mekan i skracen, glavica je dolje ali nije se jos onako uglavila. Teska je 2900, sve je kako treba biti. Malo ima pupkovine blizu vrata ali rekao je da ne brinem jer ima puno plodne vode i sve je ok.  Ne ocekuje da cu roditi prije vremena. Ovo mi je bio zadnji pregled kod mog ginica, sad krecem u bolnicu, sutra cu ih zvati pa cu vidjeti. 
    Nismo ju bas mogli dobro vidjeti jer je velika vec ali svaki put kad ju malo uspijemo vidjeti jako mi lici na mog muza i to mi je bas super

Zara6
    31. Kolovoz 2015. 21:24

Cure bas mi je drago da su bebaci svi dobro i vi takodjer  
    Sad kad citam sve ovo kuzim koliko se svima blizi porod i lagano se svi pripremamo u glavi. 

Meni danas auto riknua a toliko toga san tribala obaviti i bas me to iznerviralo, al ok sto cu,  izdrzati cu par dana dok se popravi. Je li vi i dalje sve vozite? Meni danas govori obiteljski prijatelj (kojem je zena trudna mj dana manje od mene) da zasto ja jos vozim a usla sam u 8. mj trudnoce. Da vam ne pricam da prakticki moram jer je muz jos 20-ak dana na brodu i ne moze me niko osim tate vozikati (kad covjek uhvati vremena uvijek je uz mebe) jer svi imaju svoje obveze.

Sto se tice dude varalice- i ja sam je kupila, bocu nisam jos ali i nju cu za svaki slucaj, ali jos nisam sigurna hocu noaiti u rosiliste. Znam da u Zd sestre hrane bebace sa njihovim bocicama ako treba i sa ne prihvacaju kad im majke nude svoje.

Pomalo
    31. Kolovoz 2015. 21:24

Evo i mene sa pregleda, malac ima 2200 i 45 cm :)) cervix mi je 20 mm, i u.u. je u obliku V, i rekao mi je da ce biti dobro ako izdrzim do 37 tj. a da sumnja da cu se i pribliziti terminu ( toliko o mojoj teoriji da cu roditi na svoj rodendan 9.10).
    Za 10 dana idem u Zagreb na sv. Duh pa ce me tamo vjerojatno i zadrzati.

Cure stalno ste mi u mislima i javljajte novosti koliko uspijete :)

kneginja
    31. Kolovoz 2015. 21:30

Dobrodosla nova trudilica...nekoliko postova iznad sam je zamjetila...jedva ..jer je ovde postalo jaaaaaako napeto ahhahahha...sve smo se ustrtarile ko golubice :D

Sanjarica
    31. Kolovoz 2015. 21:58

Zara6 da i ja takoder jos uvijek vozim...i mene je par njih vec pitalo zasto vozim jos i kad mislim prestat... A ja uopce nisam ni mislila prestat vozit...ne vidim razloga da bih prestala... Dok se dobro osjecam sve cu radit kao i prije... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    31. Kolovoz 2015. 23:04

Daj opisi te kontrakcije malo?! Kakav je osjecaj ak ne boli?!

Sanjarica
    31. Kolovoz 2015. 23:15

A te kontrakcije imam i ja nekih zadnjih 7 dana...svaki dan po 2-3 puta... Ne boli nista,vec bi samo opisala kao neki malo neugodan osjecaj... Cijeli trbuh se full stvrdne tj maternica...i traje nekih pol minute-minut otprilike... I to je to... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    31. Kolovoz 2015. 23:21

Pa tako i meni vec od 32 tt i to samo navecer ja pitala dr on kaze da to nisu kontrakcije nego da se beba okrece pa se trbuh zategne....aj ti znaj?!?!?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.