Oliva, i meni je cudno da nisi imala pregled.. meni su u pon napravili ctg i kasnije vaginalni pregled u TA.. isto 38tt.. al mi kolicinu plodne vode nisu gledali jer sam tjedan dana ranije bila na uzv i samo su u nalazu procitali da je ima dovoljno..
Kneginja rekao mi ginekolog da iskoristim jos malo ljeta i da se kupam pa ja poslusala. :) A zatvorena sam skroz pa mislim da nema straha. Plivanje mi bas dobro dođe da se malo razgibam.
Radit ce mi bris na streptokok sljedeci tjedan, znaci u 38-om tt. I to bi bilo to do kraja. Uf panike...
Fluffy
ja danas bila malo vridna pa zalipila naljepnicu u bebin kutak..iznad krevetića....rusvaj u krevetiću zanemarite molim hahaha to je sve beby robica koja čeka da je pegla uzme pod svoje :D
meni se svidja...mislim da nije pretjerano điđasto i šareno ;)
Cure hvala na odg za bris!!!
Kneginja joj bas slatko ;)) ja sam isto namjestila kindac i danas cijeli dan gledam sobu di bi sta bi kako stavila okrenula jer nemam bas mjesta,ja sam kupila onaj duzi kindac od 140!!
Kneginja, tu sam naljepnicu bas ja gledala na ebayu. I dvoumim se jos uvijek...
Jel se lako moze skinuti ako fulas kod postavljanja ili ako ti se kasnije vise ne svidja?
Samo da se javim..danas u 17:14 rodio se nas Lovro, točan ko urica na termin ima 4kg i 51cm, pravi dečko
Ja sam totalno iscrpljena je su trudovi krenuli sinoć u 22:00 a otvarala sam se brzinom puža!
I moram vam reci da je epiduralna bila spas, mislim da bi kolabrirala da je nisam uzela...
Eto ja nastavljam pratiti vas divne trudnice i želim vam ugodan za tetak trudnoće i lagan i brz porod!
Velika pusa od Lovre i mene
Kneginja jako ti je slatki kutak :). Kod mene je jos uvijek samo krevetic bijeli i madrac u njemu i to je to... Nisam nista ukrasavala, necu ni posteljinu osim plahtice i "ajnprdekla" (onaj jastuk u kojem bebe spavaju) stavit za novorodjenu bebicu. Strah me popluna i jastuka za pocetak, sve sam kupila i oprala i posteljinu isto ali nek ceka da bebica malo naraste. Poslat cu vam sutra slikice kad upalim laptop :)
Sortiraj odgovore
Najstariji