Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dada34
    02. Rujan 2015. 19:55

Oliva, i meni je cudno da nisi imala pregled.. meni su u pon napravili ctg i kasnije vaginalni pregled u TA.. isto 38tt.. al mi kolicinu plodne vode nisu gledali jer sam tjedan dana ranije bila na uzv i samo su u nalazu procitali da je ima dovoljno..

Fluffy2
    02. Rujan 2015. 20:13

Kneginja rekao mi ginekolog da iskoristim jos malo ljeta i da se kupam pa ja poslusala. :) A zatvorena sam skroz pa mislim da nema straha. Plivanje mi bas dobro dođe da se malo razgibam.
    Radit ce mi bris na streptokok sljedeci tjedan, znaci u 38-om tt. I to bi bilo to do kraja. Uf panike...

Fluffy

kneginja
    02. Rujan 2015. 20:39

ja danas bila malo vridna pa zalipila naljepnicu u bebin kutak..iznad krevetića....rusvaj u krevetiću zanemarite molim hahaha to je sve beby robica koja čeka da je pegla uzme pod svoje :D

meni se svidja...mislim da nije pretjerano điđasto i šareno ;)

Cvarak
    02. Rujan 2015. 20:52

Cure hvala na odg za bris!!!

Kneginja joj bas slatko ;)) ja sam isto namjestila kindac i danas cijeli dan gledam sobu di bi sta bi kako stavila okrenula jer nemam bas mjesta,ja sam kupila onaj duzi kindac od 140!!

Ryanne
    02. Rujan 2015. 21:01

Kneginja, tu sam naljepnicu bas ja gledala na ebayu.  I dvoumim se jos uvijek...
    Jel se lako moze skinuti ako fulas kod postavljanja ili ako ti se kasnije vise ne svidja?

nenana
    02. Rujan 2015. 21:14

Samo da se javim..danas u 17:14 rodio se nas Lovro, točan ko urica na termin  ima 4kg i 51cm, pravi dečko 

Ja sam totalno iscrpljena je su trudovi krenuli sinoć u 22:00 a otvarala sam se brzinom puža!

I moram vam reci da je epiduralna bila spas, mislim da bi kolabrirala da je nisam uzela...

Eto ja nastavljam pratiti vas divne trudnice i želim vam ugodan za tetak trudnoće i lagan i brz porod!

Velika pusa od Lovre i mene 

Pupa5
    02. Rujan 2015. 21:18

Kneginja jako ti je slatki kutak :). Kod mene je jos uvijek samo krevetic bijeli i madrac u njemu i to je to... Nisam nista ukrasavala, necu ni posteljinu osim plahtice i "ajnprdekla" (onaj jastuk u kojem bebe spavaju) stavit za novorodjenu bebicu. Strah me popluna i jastuka za pocetak, sve sam kupila i oprala i posteljinu isto ali nek ceka da bebica malo naraste. Poslat cu vam sutra slikice kad upalim laptop :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.