Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sova5
    02. Rujan 2015. 17:21

dada34, dobra ideja s tom maskom. Iako je i mene stid to malo nosit, ali ja ne idem nikamo iz stana radi toga. Luda sam već ko šiba. Ako ne padne kiša danas navečer, ja ću si to kupit. Boli me briga!

Ja sam se čula sam patronažnom i rekla mi je da svaki zadnji četvrtak u mjesecu ima predavanje za trudnice. Tak da ću sada u rujnu otići u Dom zdravlja i upoznati se s njima i vidjeti kakvo predavanje imaju. Ja sam inače iz Samobora. 

Za pedijatra sam isto malo surfala, ali ništa pametno nisam našla. Iskreno, nisam pametna... Moram se još raspitati.

Sanjarica
    02. Rujan 2015. 18:03

Cvarak ma taj bris ti se uzme sa jednim dugackim kao stapicem za usi...i zatvore ga u plastiku pa to tako nosis... E sad dal smije bit u hladnjaku ili di do drugi dan neznam stvarno... Najbolje da pitas odmah gin kad ga budes radila...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Fluffy2
    02. Rujan 2015. 18:11

Cure palo mi napamet sta ako mi vodenjak pukne dok npr plivam u moru, kako cu znat da je to to, ima li kakav drugi znak 🙈
    Uzasno mi trni zdjelica i bole me stidne kosti jedva sjedim. Pocela sam spavat po danu umjesto po noci i jaaaako umorna non stop..
    Super se pratimo opet sa simptomima 😀
    Mojoj prijateljici ispao sluzni cep nije ni primjetila, tek joj ginekolog na kontroli rekao da ga nema..hmm

Fluffy

Pupa5
    02. Rujan 2015. 18:14

Evo da vam javim iskustvo iz Vinogradske, isla sam se ujutro naruciti... Na salteru pise da se naruciti moze i telefonom i mailom al eto, meni su rekli da ne moze. Pa vi slobodno probajte :). Najvise me zacudilo sto su me narucili 11.9. na pregled tek. To mi je tjedan dana prije termina, 39 tjedana... To mozda i ne docekam :( nadam se da ce sve bit ok sa bebicom, cudno da me nitko nece prije pogledati.
    Vidim da ste vi neke vec sa 35 tjedana isle u bolnicu na pregled. Mislim menije super moj gin, ali on nema ctg.. :(
    Sad ste me inspirirale da i ja potrazim patronaznu, puno bi mi znacilo da mi tako ranije dodje i pogleda imam li sve sto treba....

Pupa5
    02. Rujan 2015. 18:15

Ps. Vidjela sam tu trudnicku ambulantu i jadne trudnice su bile nagurane unutra i izgledale su iscrpljeno :(

Fluffy2
    02. Rujan 2015. 18:29

Pa ja do poroda ne idem u bolnicu nikako na pregled, sve obavljam kod svog ginekologa i ctg također. Cak i ako prenesem kod njega idem na plodnu a ne u bolnicu.
    A iz rodilista zovu patronaznu ovisno o nasoj adresi i salju nam je cim dođemo doma iz rodilista.

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.