Daaa, imala sam vecu i ljepsu guzu prije trudnoce. Mala mi sve popapala.
Mozda bas ceka to zahladjenje, ovako joj je super dok se mama kupa u znoju. Hehe.
Joj bas bih voljela da dodje ovaj tjedan. Ali kako ti kazes, ne odlucujemo mi o tome.
Ryanne hvala na objasnjenju :)
Zelim ti svu srecu svijeta kao i nama ostalima naravno!
Mene kad se probudim uzasno bole dolje sve kosti dok se malo ne razgibam i sve kao da je pocelo naticat, pa me onda uhvati malo panika kako ce tek trudovi boljet..
Bas ste mi slatke i lijepe trudnice, i jake, prezivjele smo ovo pakleno ljeto i sad cemo uzivat kao nikad
Fluffy
Jutro trudnicee!
Noćas ok spavala, već navikla na 3-4 odlaska na wc i okretanje s boka na bok :)
Desni bok vise ne boli samo po noći nego zadnji par dana i kroz dan..ali kaj je tu je..također već 2-3 dana osjećam bolove u križima, onako kao za vrijeme menstruacije, ne pika, nego zateže cijelo vrijeme..a za ono stvrdnuće trbuha nisam pojma imala da su to lažne kontrakcije..osjetilm to bar jednom dnevno..onako cijeli trbuh bude jako jako napet i tvrd?
Što se tiče auta nemam potrebe voziti, voze me, ali neki dan sam se odvezla frizeru bez beda, ne vidim neki problem u tome..
Evo i par slika..dvije s boljim aparatom od subote i jedna a mobitelom od jutros ..svi mi govore da se trbuh uopće nije spustio i da još ne budem, ali čini mi se niže od subote do danas, što mislite? Ryanne i tvoja buša izgleda dosta visoko..iako nemam pojma koliko nisko bi uopće trebao biti
Pozdrav cure:)
Čitam vas, al nikako da se javim...
nenana, lijepa bušinaaaa tako je nekako i meni
ja sam danas obavila posljednji pregled u trudnoći kod svoje ginićke...sve je isto kao prošli tjedan, bez nekih većih promjena :) danas ušla u 39.tjedan i to je to :) na ctg-u jutros označeno par trudova al lažnih i ja ih nisam osjetila.. danas mi govori da sam otvorena cm, a prošli tjedan mi govori da sam kao i pretprošli na cm i pol..al to je tu negdje i ništa posebno :D
bolove osjetim, stezanje, bol u preponama, probadanja, malo teže već i hodam jer me boli ako sjedim ili ako se zaležim i takoooo, boli me trbuh kao pred stvari.. al sve je još uvijek prolazno i ništa konkretno tako da po mom nekom osjećaju malac neće još van :)
Čuvajte se i mazite trbuščiće :*
jutreo curke...samo da povirim ima li novosti :)
ja ne znam sta je sa menom..spavala sam jucer noc savrseno...jcuer popodne sam 3 ure u komadu odvalila..i sinoc opet...doduse oko 2 sam zaspala..ali sam se tek u 11 probudila!!! nakon onog nespavanja sam sad u nekoj vrsti kome cim legnem hahahahha
uzivajte....povirim poslije da vidim jel koja počela :D sve se nadam da ce bar dvi tri rodit do mog termina i rec ma to ti je bzzeeee.lako ko abc :D
Hahaha. Kneginja, iz tvojih usta (odnosno tipkovnice) i Božje uši (ili oči).
Samo da sve prođe u redu, bez komplikacija, pucanja, rezanja i sl. Malo boli još mogu podnijeti.
Dosla sam sa brazilske depilacije i moram reci da je jaaaaako bolno, a izabrala sam navodno najmanje bolni metodu. Jos me uvijek sve boli a proslo je par sati. Nadam se da se necu danas poroditi, to bi bilo previse boli :)
Evo i moja friska/danasnja slikica, valjda sam dobar link odabrala. 37 i pol tjedana, u plusu 8,5 kg.
[table][tr][td][/td][td]Link za forume[/td][/tr][/table]
Ocito sam nesto krivo, koji link trebam staviti? Idem s moba pa sam sva duplo zbunjena
trebas kopirati ono sto stoji uz link za forume....cesto zeza preko moba pa stavi kad dodjes doma :)
a jao, a ja ocekivala da nam se prag boli poveca sa tjednima :)
pa jesi isla na secernu pastu, hladnu ili sta??
sva sreca to je uvijek brzo gotovo pa se da izdrzat, ali ne sjecam se da me je ikad ista boljelo jos poslije :/
napudraj si sad doma da te malo umiri
Sortiraj odgovore
Najstariji