Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    31. Kolovoz 2015. 14:34

Ryanne trebala si se prije javiti!! Upravo sad vidjela smeđi iscjedak na dnevnom  ipak je mexicka hrana od jučer malo pomogla (slavili jučer prvu godišnjicu braka )..znaci otvaranje je počelo..e sad moze biti 24h a moze i nekoliko dana ..jos sam se čudila jučer sama sebi jer me čišćenje uhvatilo oko 23h pa sam ribala kupaonicu i brisala prašinu, a jutros opet preslagala torbe, ipak sam išla na dvije manje :)

Dudu varalicu, ni bočicu neću nositi u rodilište, a vitamine cu nastaviti piti i kad rodim jer su pogodni i tijekom dojenja!!

Javim se ako bude akcije!

lollipop
    31. Kolovoz 2015. 14:40

hej žemske 
    još smo sve u komadu vidim...
    meni pred 4 dana bio taj smeđi gusti iscjedak a prije i nakon kao za vrijeme ovulacije...onaj rastezljivi 
    jučer je bebač bio mirniji, micao se je ali ne onako jako, polako se migoljio...od jučer sam non stop na wc-u...bit će da je to čišćenje tijela a sad mogu roditi sutra a mogu za 10 dana...u četvrtak/petak bi trebala na kontrolu...

ja dude i bočice neću nositi a ni navikakvati bebu na njih...neprijatelji dojenju..

Seka12
    31. Kolovoz 2015. 14:45

Heei drage mamee,evo i mi spadamo pod jesenske bebe... Za 12 dana stiže moja prva curica :)
    Držite mi fige da sve bude super :))

Seka :)

Ryanne
    31. Kolovoz 2015. 14:48

Nenana, jeeeeeeee!!!! Cestitam. Sad samo mozemo cekati. Ako je Lollipop imala takav iscjedak prije 4 dana, znaci da imamo vremena. Makar je meni toliko gust i ljepljiv da ga doslovce papirom moram izvlačiti pa to ne mogu baš nazvati iscjetkom.

Joj, koja će prva?
    Updejtajte nas.

Pupa5
    31. Kolovoz 2015. 15:25

Stvarno je postalo uzbudljivo, kedva cekam da se sve pocnemo javljati da smo rodile :).
    Ja sam spakirala dvije dudice za novorodjencad (oprane+sterilizirane) i bocicu koja mi ide na izdajalicu. Zelim dojiti ali br bojim se dudica uopce. Ja sam kao mala sisala palac (jako dugo, necu ni napisati do kad :)) i svejedno sam htjela dojiti, tak da ak je mala dudalica na mene, bolje dudica nego pristic, vjerujte mi! Lakse cete odviknuti dijete od necega sto mozete baciti/sakriti. 
    Puse svima i samo hrabro!

Cvarak
    31. Kolovoz 2015. 15:34

ej cure, vidim da je napeto svaki čas može koja rodit ajmeeee.....ja uzbuđena samo me strah da mene ne ulovi prije 37 tt.

Što se tiče vitamina ja pijem al ne svaki dan Elevit i imam još par kutija tako da ću to i kad budem dojila pit.

Dude neću uopće ni kupovat eventualno možda bočicu ako će mi tu i tamo zatrebat jer namjervam dojit i neznam hoće li mi bit teško ali ću se prisilit!!

ja sam isto usporena i sve teže spavam a imam još toliko toga za kupit i napravit a dani samo idu i idu.

I što se tiče grupe...ma ostajemo svi tu i kad rodimo da se malo druškamo bar 1 tjedno :-) tako i tako je grupa Jesenke bebe 2015 heheh i već smo se više manje sve pohvatale i upoznale :-P

Ryanne
    31. Kolovoz 2015. 15:45

Prva koja rodi otvara temu Jesenskih beba u podforumu Bebe. Tako da samo preselimo adresu..

Sanjarica
    31. Kolovoz 2015. 20:19

Helllooo.... 

Ryane je imas kakve bolove sada ili neke znakove da bi moglo sta krenut? Ti i Nenana ste mi stalno u mislima...,vi bi mogle svaki cas...hihi..Jedva cekam da se neka od vas prvih javi pa da nam opise sve te dojmove... 

Ja sam danas bila na pregledu... Sve ok,zatvorena totalno, bebica ima oko 48 cm i teska je oko 2,85 kg... I sada vise ne idem kod svog ginekologa nego za dva tjedna moram na kontrolu u pulu...pa cemo vidjet za dalje... 
    Joj,joj... Brzo nam je to sve tu... 

Ja sam iskreno kupila i bocicu i dudicu za malu pa cemo vidjet...rade da imam doma nego da poslije trcim kupovat...ali nisam mislila uzimat odmah sa sobom u bolnicu... 
     Idem nagradit sad sebe i bebicu sladoledom a vi mi se drzite... 
    I da obavezno moramo imat poslije opet temu gdje cemo se moc druzit i kad rodimo jer vec vidim da cu ja imat 100 pitanja...hehe...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.