...i jos pitanje - jel jos pijete one prenatal vitamine? ja da, jedino sam magnezij zasebno izbacila kako mi je rekao ginic.
a onda bi pocela sa onim postnatal, sad ne znam to valjda odma kad dodjem iz bolnice ili? nisam jos pitala ginica za to pa ako netko zna te detalje? :)
bebac je mislio da zeli van, pa se predomislio :D
ryanne, jesi ti ono uopce bila ista otvorena? sad se ne mogu sjetiti...
Ja sam imala groznu noc jer se moja prehlada spustila na pluca. Odlucila sam prestati sa druzenjima, naporima, ludjackim ciscenjem i odmarati se. Jos malo o dolazi bebica, a ja se ponasam kao da nisam trudna i eto mi sad :(
Tako da svakako svima savjetujem da smanjite druzenja jer je imuntet pred kraj trudnoce slab i lako se razbolimo.
Sto se tice vitamina ja ih jos uvijek pijem i imam ih puno pa cu nastaviti s njima i nakon trudnoce. Oni su jako fini koktel za ljepotu i zdravlje opcenito i ne vjerujem da su postnatal puno razliciti od njih. Kad ih popijem, onda cu poceti sa postnatal.
Sutra idem na brazilku, drzite fige da ne riknem od boli.
A danas imamo zadnji pregled kod mog ginica! Bas se veselim :), javiti cu novosti.
hej Pupa, javi za pregled kako je bilo i za brazilsku, ja isto namjeravam ici oko 38 tjedna na to i na masazu pa da cujem kakav je prag boli - ja si uvijek zamislim veliku bol, pa mi na kraju ne bude ni tako strasno - preporucam :)
za vitamine i druzenja se slazem - ja vitamina imam jos taman do termina pa cemo vidjeti sta dalje, ovisno o tome kad mali gospodin pozeli van :)
Ja imam prenatalnih vitamina jos za 3 dana. Hahaha. Mozda taman tad gospodicna dodje da ne moram kupovati novu kutiju.
Ryanne samo polako, znam cure koje su rodile u par sati od ispadanja cepa, pa sve do 2 tjedna. A to da se beba umiri pred porod ne mora biti, sestra je rodila prosle godine u 10 mj i kaze da se mali ritao i izmedu trudova dok ga je tiskala, tako da sve ovisi od bebe do bebe.
A sto se tice depilacije inace mogu izdrzati, ako netko drugi to radi, al ako sama cupam on sam najveca picka. Evo vec 2 dana jednu nogu sa epilatorom cupkam polako, a danas idem na pregled pa bi htjela to srediti. Ako sam se nastavila otvarat moguce da me sprase ovaj tj vec za Zagreb :/
Ja uopce ne spavam u posljednje vrijeme, nesanica na najjace i kad zaspen budim se svakih sat vremena...al sasvim oke funkcioniram, dok mi tlak ne padne tada sam ko zombi sam bi lezala i odmarala.
Uskoro cemo se "rastati" a tako sam navikla da citam sta vam se desava, nadam se da ce bit neka grupa i kad rodimo sve :))
vidis kako vitamini znaju kad je porod hahahaha :D
zvjezdica, vi koje sad skoro rodite, jos malo ostanite tu u ovoj grupi pa sve javljajte, a polako se onda i prebacujete na dio BEBA :D
mozemo i tamo imati grupu jesenske bebe hehehhe
Sortiraj odgovore
Najstariji