Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    31. Kolovoz 2015. 11:06

...i jos pitanje - jel jos pijete one prenatal vitamine? ja da, jedino sam magnezij zasebno izbacila kako mi je rekao ginic.
    a onda bi pocela sa onim postnatal, sad ne znam to valjda odma kad dodjem iz bolnice ili? nisam jos pitala ginica za to pa ako netko zna te detalje? :)

Branchi
    31. Kolovoz 2015. 11:53

bebac je mislio da zeli van, pa se predomislio :D
    ryanne, jesi ti ono uopce bila ista otvorena? sad se ne mogu sjetiti...

Ryanne
    31. Kolovoz 2015. 12:01

Ne, samo uloziva. I glavica je bila vec u zdjelici.

Pupa5
    31. Kolovoz 2015. 12:14

Ja sam imala groznu noc jer se moja prehlada spustila na pluca. Odlucila sam prestati sa druzenjima, naporima, ludjackim ciscenjem i odmarati se. Jos malo o dolazi bebica, a ja se ponasam kao da nisam trudna i eto mi sad :(
    Tako da svakako svima savjetujem da smanjite druzenja jer je imuntet pred kraj trudnoce slab i lako se razbolimo. 
    Sto se tice vitamina ja ih jos uvijek pijem i imam ih puno pa cu nastaviti s njima i nakon trudnoce. Oni su jako fini koktel za ljepotu i zdravlje opcenito i ne vjerujem da su postnatal puno razliciti od njih. Kad ih popijem, onda cu poceti sa postnatal. 
    Sutra idem na brazilku, drzite fige da ne riknem od boli.
    A danas imamo zadnji pregled kod mog ginica! Bas se veselim :), javiti cu novosti.

Branchi
    31. Kolovoz 2015. 12:19

hej Pupa, javi za pregled kako je bilo i za brazilsku, ja isto namjeravam ici oko 38 tjedna na to i na masazu pa da cujem kakav je prag boli - ja si uvijek zamislim veliku bol, pa mi na kraju ne bude ni tako strasno - preporucam :)

za vitamine i druzenja se slazem - ja vitamina imam jos taman do termina pa cemo vidjeti sta dalje, ovisno o tome kad mali gospodin pozeli van :)

Ryanne
    31. Kolovoz 2015. 12:42

Ja imam prenatalnih vitamina jos za 3 dana. Hahaha. Mozda taman tad gospodicna dodje da ne moram kupovati novu kutiju. 

Pomalo
    31. Kolovoz 2015. 12:48

Ryanne samo polako, znam cure koje su rodile u par sati od ispadanja cepa, pa sve do 2 tjedna. A to da se beba umiri pred porod ne mora biti, sestra je rodila prosle godine u 10 mj i kaze da se mali ritao i izmedu trudova dok ga je tiskala, tako da sve ovisi od bebe do bebe.

A sto se tice depilacije inace mogu izdrzati, ako netko drugi to radi, al ako sama cupam on sam najveca picka. Evo vec 2 dana jednu nogu sa epilatorom cupkam polako, a danas idem na pregled pa bi htjela to srediti. Ako sam se nastavila otvarat moguce da me sprase ovaj tj vec za Zagreb :/

Ja uopce ne spavam u posljednje vrijeme, nesanica na najjace i kad zaspen budim se svakih sat vremena...al sasvim oke funkcioniram, dok mi tlak ne padne tada sam ko zombi sam bi lezala i odmarala.

Uskoro cemo se "rastati" a tako sam navikla da citam sta vam se desava, nadam se da ce bit neka grupa i kad rodimo sve :))

Branchi
    31. Kolovoz 2015. 13:05

vidis kako vitamini znaju kad je porod hahahaha :D

zvjezdica, vi koje sad skoro rodite, jos malo ostanite tu u ovoj grupi pa sve javljajte, a polako se onda i prebacujete na dio BEBA :D

mozemo i tamo imati grupu jesenske bebe hehehhe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.