Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anci2225
    17. Veljača 2015. 14:06

Blago vama cure kaj se zdravo hranite.
    Ja niti ne pomisljam o tome.
    Posao, dijete koje ima obveze pa 3 dana u tjednu dolazimo doma tek u 7. I onda navalim na klopu.
    Ali ni u prvoj trudnoci se nisam pazila i sve proslo savrseno.
    Nadam se da ce i ovaj put biti tako 

Sanjarica
    17. Veljača 2015. 14:31

Joj Tena bas mi je zao...  

Sta se tice moje prehrane isto je katastrofa... samo me gluposti pita... hamburgeri,pizze,sendvici... i zderem stalno monte...uf...nis pametno... al se svako tolko natjeram da pojedem koju vocku... mislim da kad odem na bol

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sanjarica
    17. Veljača 2015. 14:32

Ovanje da cu se potrudit zdravije hranit...  
    Inace vaga mi vec pokazuje 2 kg vise a tek sam 8+2 tt... al nije ni cudno ne...hehe... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lollipop
    17. Veljača 2015. 15:13

evo ja se vratila sa drugog pegleda...ne znam zašto sam se bojala toliko
    evo svi nalazi krvi sve je ok, jedino moramo pripaziti na Rh faktor i to je to
    bebili ima 40 mm i po tome sam 10+6...a po prvom pregledu bi trebala biti 11+1
    kontam da ova moja ima jako loš ultrazvuk što se vidi i po slikama pa da nije možda dobro izmjerila 
    rekla sam joj da neću raditi kombinirani što je zapisala i u karton Ne želi raditi... baš glupo..
    tako da za 10 dana moram doći opet jer je beba sada premala za mjerenje nuhalnog nabora...

Sanjarica
    17. Veljača 2015. 17:30

Negeba dobrodosla... 

!

Silvia3
    17. Veljača 2015. 18:19

*Negeba dobrodošla 
    *Tena jako mi je žao i nadam se da si ok 
    *Ljubav evo moji simptomi su skoro na nuli.mucnina vise nema,apetit mi je slabiji,manje vrtoglavica.jedino me križa i kukovi znaju jako boliti. Ali uglavnom sam super,šetam sa pasicem i tako.meni je drugi pregled tek 03.03.u 12tt. Tek cu onda saznati jeli sve ok. Super sta si izdrzala karneval,ja nisam bila niti gledati samo preko tv-a 
    Cure vidim da nisam jedina sto se tiče sisa i trbuha hahaha imam osjećaj da sam svaki dan sve veća i veća. A kao nebi se smjelo dobiti niti jedna kila do 20tt.
    Sto se tice lijekova u trudnoći tu na klokanici imate temu otc preparati u trudnoći i tamo vam sve piše sažeto 
    Nadam se da uživate u lijepom vremenu i suncu

Ljubav2
    17. Veljača 2015. 18:35

Bome Silvia, ja sam se isto sad promatrala.. noge su mi deblje, trbuh i kao da sam si sva nekako šira. Zaključak: Više se ne promatram u ogledalu!

Ljubav2
    17. Veljača 2015. 18:35

Negeba, dobro došla i čestitam
    Imamo termin na isti dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.