Blago vama cure kaj se zdravo hranite.
Ja niti ne pomisljam o tome.
Posao, dijete koje ima obveze pa 3 dana u tjednu dolazimo doma tek u 7. I onda navalim na klopu.
Ali ni u prvoj trudnoci se nisam pazila i sve proslo savrseno.
Nadam se da ce i ovaj put biti tako
Joj Tena bas mi je zao...
Sta se tice moje prehrane isto je katastrofa... samo me gluposti pita... hamburgeri,pizze,sendvici... i zderem stalno monte...uf...nis pametno... al se svako tolko natjeram da pojedem koju vocku... mislim da kad odem na bol
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ovanje da cu se potrudit zdravije hranit...
Inace vaga mi vec pokazuje 2 kg vise a tek sam 8+2 tt... al nije ni cudno ne...hehe...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
evo ja se vratila sa drugog pegleda...ne znam zašto sam se bojala toliko
evo svi nalazi krvi sve je ok, jedino moramo pripaziti na Rh faktor i to je to
bebili ima 40 mm i po tome sam 10+6...a po prvom pregledu bi trebala biti 11+1
kontam da ova moja ima jako loš ultrazvuk što se vidi i po slikama pa da nije možda dobro izmjerila
rekla sam joj da neću raditi kombinirani što je zapisala i u karton Ne želi raditi... baš glupo..
tako da za 10 dana moram doći opet jer je beba sada premala za mjerenje nuhalnog nabora...
Negeba dobrodosla...
!
*Negeba dobrodošla
*Tena jako mi je žao i nadam se da si ok
*Ljubav evo moji simptomi su skoro na nuli.mucnina vise nema,apetit mi je slabiji,manje vrtoglavica.jedino me križa i kukovi znaju jako boliti. Ali uglavnom sam super,šetam sa pasicem i tako.meni je drugi pregled tek 03.03.u 12tt. Tek cu onda saznati jeli sve ok. Super sta si izdrzala karneval,ja nisam bila niti gledati samo preko tv-a
Cure vidim da nisam jedina sto se tiče sisa i trbuha hahaha imam osjećaj da sam svaki dan sve veća i veća. A kao nebi se smjelo dobiti niti jedna kila do 20tt.
Sto se tice lijekova u trudnoći tu na klokanici imate temu otc preparati u trudnoći i tamo vam sve piše sažeto
Nadam se da uživate u lijepom vremenu i suncu
Bome Silvia, ja sam se isto sad promatrala.. noge su mi deblje, trbuh i kao da sam si sva nekako šira. Zaključak: Više se ne promatram u ogledalu!
Sortiraj odgovore
Najstariji