Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iva74
    18. Veljača 2015. 08:05

bok svima,
    evo da vam se i ja priključim. Kako vidim nisam jedina sa terminom 8.9 :)
    zasad sam bila na jednoj kontroli sa 7 tjedana, i sada u petak na drugu da vidimo da li je sve u redu, a nadam se da će biti.
    Nego da vas pitam, jesu vam planirane trudnoće ili se kao kod nas dogodilo :) ? (ako je kome bad odgovorit ne mora, ne bih htjela da bude da zabadam nos :) čisto znatiželja

kosee
    18. Veljača 2015. 08:17

Baš sam sretna da nas se toliko skupilo!

Moj drugi pregled je 11.03, do tada je još cijela vječnost od 3 tjedna. Ali moram priznati da se osjećam sve trudnije i sve me više hvataju napadaji sreće zbog toga. Jutros sam si gledala trbuščić i nisam se više nervirala trebam li ga ili ne trebam imati nego sam se veselila svemu što me još čeka.

Lela29
    18. Veljača 2015. 08:30

Jutro cure!
    Ja sam se previše udomaćila na pdf-u želim dijete, predivne žene/djevojke tipkaju tamo, nikako da postanem aktivnija ode... trudit ću se :)
    Danas idem na prvi pregled, za sada sam mirna, nadam se najboljem.

Iva kod nas je planirana, dugo iščekivana prva trudnoća.

renata6
    18. Veljača 2015. 09:11

Lela sretno na pregledu!

• Lanči3
    18. Veljača 2015. 09:20

Kosee sad vidim da imamo praktički isti ticker, morat ću ga promijeniti... Lela sretno na prvom pregledu, vidim ti i ja smo tu negdje po tjednima😄 . Iva ovo je planirana trudnoća, nakon par mjeseci "rada" 😜

kosee
    18. Veljača 2015. 09:26

Lanči, ma nemamo, samo su slični, nije važno  Nek se obje bebice lijepo razvijaju pa ćemo možda jedna drugoj donijeti sreću

Lela, sretno na pregledu i svakako nam se javi  Možda je još malo rano da se čuje srčeko, ali nikad se ne zna

Ljubav2
    18. Veljača 2015. 09:51

Iva, dobrodošla i čestitke :)
    Što se tiče planiranosti, ja da sam planirala nikad ne bi to isplanirala do kraja :D skupa smo, volimo se, lijepo nam je, nismo planirali, al nismo se ni pazili tako da je sve to bilo podsvjesno i bez grča i eto sad nas je troje :)

Ako nije planirano ne znači da je neželjeno :) mi smo to sve prirodno i spontano prihvatili, a i nije da nemam neke godine.. u šestom mjesecu punim 29 i planirali smo i prije stan uređivat i sve to.. sad će bit malo ubrzano ali ok.. bez panike i priše samo laganini :)

kosee, i ja sam se malo zaoblila  baš sam se jutros vagala i kila isto kao i prije trudnoće.. samo šta se osjećam nekako sva napuhano..i noge i guza i trbuh sve sve :D

Lela, sretno na pregledu! :)

Ljubav2
    18. Veljača 2015. 09:52

I da Iva, sve nam je isto :D
    Termin na isti datum, isto sa 7 tjedana bila na prvom pregledu i sad u petak imam drugi pregled

Silvia3
    18. Veljača 2015. 09:57

Pupa baš sam sretna zbog tebe,neka i dalje bude sve ok :) 
    Ljubav i ja tebi šaljem pusice i zagrljajiće 
    Naravno i svim ostalim curama 
    Novim curama želim sve najbolje.
    Kosee tako i ja..svaki dan se osjećam sve trudnije ali mislim da cu tek svega biti svjesna nakon drugog pregleda kad vidim bebu 
    Neznam kako je kod vas ali u Rijeci je danas predivan i sunčan dan.mislim da ću se skitati po vani a ručak ce biti brzinski.ko je vidio kuhati po ovako lijepom vremenu.
    Pusa svima a posebno mojim Riječankama 

nenana
    18. Veljača 2015. 10:03

Pozdrav svima, evo samo da javim da smo obavili pregled. Danas je rekao da sam 11tt+3d tako da ispada da je due date 6.9.2015., a ne 8.9. !

Puno mi je lakše kada imam potvrdu da sve je u redu..beba ima glavicu, rukice, nogice, i srčeko kuca 156bm..Od početka trudnoće sam se udebljala 2kg, svaki mjesec 1 kg tak da nije tak strašno..rekao je da na moju konstituciju ne bi smjela ići preko 12kg u cijeloj trudnoći.

Sljedeći tjedan radimo briseve za bakterije, a triple test za 4 tjedna iako je nuhalni nabor ok, dragi želi da obavimo sve pretrage pa ću i njemu ispuniti želju, ipak smo zajedno u tome

U Zagrebu je također predivan i sunačan dan, a navečer idem sa svojim curkama u kino gledati "50 nijansi sive" i papati kokice, baš sam happy i šaljem svima pozitivne vibreeeeee puseki!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.