bok svima,
evo da vam se i ja priključim. Kako vidim nisam jedina sa terminom 8.9 :)
zasad sam bila na jednoj kontroli sa 7 tjedana, i sada u petak na drugu da vidimo da li je sve u redu, a nadam se da će biti.
Nego da vas pitam, jesu vam planirane trudnoće ili se kao kod nas dogodilo :) ? (ako je kome bad odgovorit ne mora, ne bih htjela da bude da zabadam nos :) čisto znatiželja
Baš sam sretna da nas se toliko skupilo!
Moj drugi pregled je 11.03, do tada je još cijela vječnost od 3 tjedna. Ali moram priznati da se osjećam sve trudnije i sve me više hvataju napadaji sreće zbog toga. Jutros sam si gledala trbuščić i nisam se više nervirala trebam li ga ili ne trebam imati nego sam se veselila svemu što me još čeka.
Jutro cure!
Ja sam se previše udomaćila na pdf-u želim dijete, predivne žene/djevojke tipkaju tamo, nikako da postanem aktivnija ode... trudit ću se :)
Danas idem na prvi pregled, za sada sam mirna, nadam se najboljem.
Iva kod nas je planirana, dugo iščekivana prva trudnoća.
Kosee sad vidim da imamo praktički isti ticker, morat ću ga promijeniti... Lela sretno na prvom pregledu, vidim ti i ja smo tu negdje po tjednima😄 . Iva ovo je planirana trudnoća, nakon par mjeseci "rada" 😜
Lanči, ma nemamo, samo su slični, nije važno Nek se obje bebice lijepo razvijaju pa ćemo možda jedna drugoj donijeti sreću
Lela, sretno na pregledu i svakako nam se javi Možda je još malo rano da se čuje srčeko, ali nikad se ne zna
Iva, dobrodošla i čestitke :)
Što se tiče planiranosti, ja da sam planirala nikad ne bi to isplanirala do kraja :D skupa smo, volimo se, lijepo nam je, nismo planirali, al nismo se ni pazili tako da je sve to bilo podsvjesno i bez grča i eto sad nas je troje :)
Ako nije planirano ne znači da je neželjeno :) mi smo to sve prirodno i spontano prihvatili, a i nije da nemam neke godine.. u šestom mjesecu punim 29 i planirali smo i prije stan uređivat i sve to.. sad će bit malo ubrzano ali ok.. bez panike i priše samo laganini :)
kosee, i ja sam se malo zaoblila baš sam se jutros vagala i kila isto kao i prije trudnoće.. samo šta se osjećam nekako sva napuhano..i noge i guza i trbuh sve sve :D
Lela, sretno na pregledu! :)
I da Iva, sve nam je isto :D
Termin na isti datum, isto sa 7 tjedana bila na prvom pregledu i sad u petak imam drugi pregled
Pupa baš sam sretna zbog tebe,neka i dalje bude sve ok :)
Ljubav i ja tebi šaljem pusice i zagrljajiće
Naravno i svim ostalim curama
Novim curama želim sve najbolje.
Kosee tako i ja..svaki dan se osjećam sve trudnije ali mislim da cu tek svega biti svjesna nakon drugog pregleda kad vidim bebu
Neznam kako je kod vas ali u Rijeci je danas predivan i sunčan dan.mislim da ću se skitati po vani a ručak ce biti brzinski.ko je vidio kuhati po ovako lijepom vremenu.
Pusa svima a posebno mojim Riječankama
Pozdrav svima, evo samo da javim da smo obavili pregled. Danas je rekao da sam 11tt+3d tako da ispada da je due date 6.9.2015., a ne 8.9. !
Puno mi je lakše kada imam potvrdu da sve je u redu..beba ima glavicu, rukice, nogice, i srčeko kuca 156bm..Od početka trudnoće sam se udebljala 2kg, svaki mjesec 1 kg tak da nije tak strašno..rekao je da na moju konstituciju ne bi smjela ići preko 12kg u cijeloj trudnoći.
Sljedeći tjedan radimo briseve za bakterije, a triple test za 4 tjedna iako je nuhalni nabor ok, dragi želi da obavimo sve pretrage pa ću i njemu ispuniti želju, ipak smo zajedno u tome
U Zagrebu je također predivan i sunačan dan, a navečer idem sa svojim curkama u kino gledati "50 nijansi sive" i papati kokice, baš sam happy i šaljem svima pozitivne vibreeeeee puseki!
Sortiraj odgovore
Najstariji