Pozdrav trudnice,
Prije svega jako sam tužna sto smo jedna manje..
I ja vam svima želim mirnu i lijepu trudnoću..
*Ryanne potpuno te shvacam, i ja cu raditi do kraja i na posli mi je Ka, uvijek neki sendvici i pekare..tako da sam nabujala vec skoro 2,5 kg u 2,5 mjeseca..ali rekla sam si da se neću nervirat, budem to sve skinula jednog dana, a sad cu biti fat and happy 😝
*lollipop drago mi je da je sve ok, ja sam totalno u strahu, neznam zakaj, ali tak se jednostavno osjećam 😞..sutra u 7:40 je pregled pa držite fige da bude sve ok 😊
A cure koje su 8.9. I ja sam!!❤️❤️
Nenana sve ce bit ok sutra,samo pozitivno... i javi se sutra... ja svoj drugi pregled nemogu docekat sljedeci ponedjeljak... uf...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Bok cure, samo da se malo javim.
Prvo, Tena, jako mi je, jako zao! Drzi se i saljem ti zagrljaje i podrsku!
Drugo, dobrodošle nam nove curke, želim vam svima sigurnu i lijepu trudnocu.
I trece, evo nas sa drugog pregleda, nema više hematoma, bebica se lijepo rzvija, taman je po veličini, srčeko kuca, mice rukicama malim. Na slici se sve vidi, bas je prava bebica
aaaaaaa Pupa
Baš jako jako jako lijepe vijesti sad konačno možeš uživat bez grča
šaljem puse i zagrljaje svima, a posebno mojoj Fiumanki Silviji
a gle fiumanki na okupu
kad završimo sve skupa u rađaoni
netko je pitao za Rh faktor...dakle moja krvna grupa je B a Rh faktor je negativan...mm ima pozitivan Rh ako beba ima poz.Rh onda majka treba primiti antitijela...ugl u 20.tt opet moram vaditi Rh
Pupa blago tebi šta sve vidiš na slici ultrazvuka...na mojoj se vidi fleka jedna duza jedna manja tj glava i tijelo...vidjeh danas sliku UTZ-a frendice iz francuske...mislila sam da je u 7.mj koja dobra slika a žena trudna kao i ja...već se vidi i spol i svi prstići i sve...
Možda i hoćemo
Nije ti to sa rh ništa strašno, bitno da dobiješ antitjela i sve ok
Na drugom pregledu se i kod nas vidi sve osim spola .. al iskreno, nekako mi to uopće nije bitno.. samo želim da bude zdravo i da se sve razvija definicijski
Jutro trudnice! Ja ne mogu dočekati ponedjeljak, da vidim što će mi doktor reći. Prije tri godine sam imala izvanmaterničnu i poslije nismo ni pokušavali, do evo zadnjih par mjeseci kad se konačno prije 10 dana pojavio taj plus. 😄 kako sam onda prije imala krvarenje odmah na početku i odmah se vidjelo da nešto nije u redu tako sad stalno gledam u gaćice, i presretna sam jer nema nikakvih smeđih mrlja iako mi je dr rekao na prvom pregledu da je neko krvarenje kraj gestacijske i dao mi duphaston da pijem. Nekako osjećam da bi to moglo biti sve ok, a bilo bi i vrijeme pošto imam 34, a nisam još rodila. Nek nam je svima sretno..😄
Sortiraj odgovore
Najstariji