Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    30. Kolovoz 2015. 19:12

meni je i inace vruce, ali sad se bas uz to i svicam :D
    najavljuju zahladjenje od cetvrtka, budemo vidli - iako mi se ne ulazi u tenisice i cipele, nadam se da nece i kisa ( e sad bi ja svasta).

uvijek mi je lijepo cuti da nas ima jos :)))

Cvarak
    30. Kolovoz 2015. 20:16

E pa mogla bi to bit i ljetna bebica....jos nam jesen nije stigla ;)) ma samo da bude sve ok!!   I ja se znojim i vruce mi je i dns se klimam pod klimom ;) bome se i po noci sva uznojim!

kneginja
    30. Kolovoz 2015. 20:53

bok zene
    evo mene nakon par dana pauze...sva tri zadnja dana imam goste...satrana sam...jedva se gibam vise

RYANE glede tog sluznog čepa...frendica koja je rodila dvi bebe..jednu prije mjesec dana...kaze njoj bi uvik isto takor ano ispao...i stvorio se novi...i da joj je dr (u austriji) rekao da je to sasvim normalna pojava...da je to jednostavno sloj sluzi koji štiti bebu i sve unutra..i ako je kojim slucajem prerano ispao...moze se stvoriti novi sloj zastite tj čep....Ali naravno nije ni iskljuceno da mozes rodit..i da je tjelo i bebač spremni :D  Bila bi fora
    Ako je stvar u tome..zelim ti najbrzi najlaksi najljepši porod na svijetu :D

I dalje se pitam di je DIDI sta je sa njom..zasto se ne javlja?

nenana
    30. Kolovoz 2015. 21:11

Hej Ryanne curki koja je čekala ctg samnom je čep ispao prije dva tjedna i jos nista, termin joj je isto kao i meni 2.9. 

Ps.kod mene nikakvih znakova početka :)) samo je sve teze hodat i spavat!!

Sanjarica
    31. Kolovoz 2015. 01:38

Oj cure… Evo mene s koncerta Tonija Cetinskog..bas sam se nauzivala... Mala je imala tulum unutra...heheh... 

Joj Ryane ako se sta slucajno pokrene ubrzo zelim ti sto laksi porod i sve neka prode u najboljem redu... I naravno izvjestavaj nas... 

Ja odo sad spavat konacno i sutra ujutro na pregled...jedva cekam...
    Noc cure...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

plavojka
    31. Kolovoz 2015. 09:28

Uuuu Ryanne, kod tebe je bas uzbudljivooo!! Drzim ti fige, bit ce to super iskustvo nakon kojeg ces imat svoju malu princezicu u rukama! 

Nego, sta s tim sluzavim cepom? Mislim, neki kazu da ga nisu ni skuzili, evo nasa Ryanne kaze da ga nemos falit.. Koliko je to veliko? Tipa velicina tresnje, marelice, cega? ;))

Ja bila za vikend na moru, bilo mi je bas ugodno se kupati, ali sam bila malo zabrinuta jer je bebica bila malo mirnija.. Mislim javljao se, ali malo manje nego inace.. Zato je sinoc kad smo dosli doma nastavio po starom, izgleda da je i njemu doma najljepse :)

U petak sam bila i na onom
    4D.. Kaze dr da se sad skroz okrenuo i da je glava u zdjelici pa da bi trebala tako ostati do kraja. Sad je na nesto sitno iznad 2kg pa kaze dr da racunam na jos jedno kilu i pol.. 
    I nismo ga uspjeli bas dobro razgledati jer je vec veliki, cini mi se da se taj 4D ne isplati nakon tamo 25tt.. Al ja ga dobila na poklon pa reko ajde..

Drzim nam fige svima skupa da izguramo i ovaj toplinski val!

kneginja
    31. Kolovoz 2015. 10:45

kako su meni pričale do sad ženske koje su radjale taj sluzavi čep nije bas Čep u doslovnom smisli...vec nakupina sluzi i sukrvice kojas stiti ulaz...i kad je tjelo spremno ona izlazi..nekome neprimjetno...nekome jako primjetno jer je gusca...Mislim da je to u svakoga nekako drugačije

JA se napokon naspavala...nesto zadnja dva tri dana spavam dobr..ko bebica :D iako je jako vruce

čekam tu srijedu-četvrtak i jesen...meni je dosta ljeta ne mogu vise hahahha :D
    U petak idem u bolnicu na GUK profila zadnji put i vjerovatno ce me onda svu ispipkat i izmučit uf vec vidim.....

Sova5
    31. Kolovoz 2015. 10:59

Haj svima 

Ja sam isto čula da taj čep zna nekim ženama i par dana "izlaziti" van. Ali u principu da ne možemo fulati kad krene.

Opet ja s pitanjem  Hoćete li nositi u bolnicu dudu varalicu? Hoćete li bebici uopće to davati? Voljela bih kad bi mali mogao biti bez toga, a opet ako duda varalica bude sinonim za mirnu bebu, mislim da neću previše razmišljati  Samo me zanima jel se to daje već tako malo bebici, u bolnici već?

Branchi
    31. Kolovoz 2015. 11:03

jutro :)
    isto ko i kneginja, napokon sam se naspavala - tj digla sam se tek sad u 10 (ok, gledala sam film do 2 :) )...nisam spavala u komadu, budila sam se stalno i namjestala, pa wc....ali pasalo mi je lezat i dremuckat iako mi je isto bilo vruce heheheh..ali bas mi je falilo kravit se malo.
    danas cu cijeli dan malo laganini.

mislim da cu i smanjit malo druzenja jer sve imam volje, ali sve manje energije, ne znam kako ste vi po tom pitanju? zadnjih tjedana sam bila stalno posvuda, a sad mi jucer nekako doslo - daj malo uspori :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.