Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    29. Kolovoz 2015. 12:26

Moja bebica je vec tjednima glavom prema dolje, ali stucanje osjetim na vise mjesta. Zato mislim da to vise ovisi o zelucu, a ne o glavi. 
    Jer se beba vrti na sve strane i rotira, ali glavica ostaje dolje. 

Zadnji puta kad sam bila na uzv-u doktorica nije mogla izmjeriti opseg trbuscica dobro jer je beba gutala plodnu vodu. A ja sam to osjecala kao pulsiranje. 

LauraPia@
    29. Kolovoz 2015. 12:34

Pozdrav cure, imam pitanje ali nisam nasla otvorenu temu za to pa se nadam da mi nebudete zamjerile; dakle zadnjih par dana mi trnu prsti na rukama.. tlak redovito kontroliram i super je, nekad malo nizi... noge oticu ako puno radim inace budu normalno, na pregledu sve ok.. beba ide 4.9 van, dogovoren carski.. 
    Dali itko ima problema s tim trnjenjem?

Zara6
    29. Kolovoz 2015. 13:29

Sova pa mi se pratimo i po simptomima, a ne samo datumom hehe. Skroz te kuzim za grudnjak, ja sam nekidan bila u gradu i morala ga otkopcati i tako nastaviti obavljati stvari jer sam bas osjecala pritisak, sva srica da je haljina bila donekle cvrsta da drzi grudi ahahah. 

Stucanje bebaca osjecam vise prema dolje, ali znam nekad i po sredini droba, mislim isto sto i Ryanne da to ovisi o zelucu a ne o glavi. Moj frajer je isto zadnji put bio glavicom prema dolje i nadam se da ce tako i ostati. I ja si nekad zafilmam da se opet okrenuo, ali odlucila sam se ne zamarati time. 

LauraPia mislim da je to trnjenje od laganog naticanja al ni sama ne znam, je li osjetis da su ti prsti.malo.nateceni? I kad ih skupljas da su onako malo deblji nego inace?

Cure jeste vi dosta gladne u zadnje vrime? Ja bu svoje stanje sad mogla opisati kao zescu glad, svw bi tamanila, zakljucila sam da se pahuljice prodaju u pre malim kolicinama kao i vecina drugih proizvoda ahahaah! Nekad me dodje sram koliko mesa mogu pojesti a obzirom koliko drugo jedu, ali ustvati bas me briga- samo sa smo mi dobro 

Ocemo slikice da vidimo trbuscice? 

Sanjarica
    29. Kolovoz 2015. 15:20

Hej cure... Ja sam opet prespavala 12 sati skoro u komadu...bez ijednog budenja...sto sam happy... 
    Sad odo malo napravit generalku po stanu i tako...bas se dobro osjecam pa da iskoriatim to...hehe...
     Ja moju takoder osjecam posvuda, udara kamo stigne... Zadnji put je bila glavicom za dolje pa se nadam da je tako i ostala... Jedva cekam ponedjeljak pa da konacno odem na pregled i vidimo kakva je situacija...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Pupa5
    29. Kolovoz 2015. 16:09

Hej cure, umirile ste me sa svojim iskustvima, a i poodne sam stucanje osjetila nize dolje pa vjerujem da je jos uvijek glavica nisko. Ja sam jos uvijek kao malo bolesna, a spremam se na jednu svadbu, nadam se da cu izdrzati bar do ponoci! 
    Od ludih simptoma isto imam divljacku glad, tamanim sve zivo, pogotovo slatko. Do devetog mjeseca sam jela sasvim normalno, kao i prije,  a sad bi samo jela i jela... Takodjer se i nenormalno znojim, al ono - nenormalno. Samo me oblije voda, pogotovo po glavi! Ne znam je li i vama tako.... Strah me posusit kosu a krecemo za dat vremena na svadbu, jer se bojim da cu se cijela preznojit....

megi16
    29. Kolovoz 2015. 19:34

Evo da se i ja malo ubacim :)
    Jucer bili na kontroli,i napokon i ja znam kolika mi je bebica, sada sam 37 ipol tj i imamo 3100kg.. Maleni je i dalje okrenut glavicom za dole i reko je dr da je potpuno spreman za van.. Ja jos nisam otvorena,i jako me strah da cu muku mucit s otvaranjem :( ,ali kaze dr da se cervix skratio za 3/4 i da je jako mekan,te da mi se tijelo priprema za porod.. Sad neznam da li pod tim misli da bi se pomalo trebala pocet i otvarat.. Iducu kontrolu imamo za 8dana, jedva cekam i molim Boga da ce mi rec da sam bar mm otvorena jer ako ne cu izludit..

Sta se tice stucanja,ja sam uvijek osijecala nize,i kad je glavica bila gore i sad kad je dole,tako da mislim da to ne ovisi o tome di je glavica nego kako bebica namijesti ostatak tijela.. :)

Sinoc sam napokon dobro spavala,samo tri puta sam isla u wc i to je rekord.. Vjerujem da sam uspijela ljepo spavat jer nisam popodne spavala i jer smo napokon izasli malo u setnju.. Prije nisam odlazila jer sam morala strogo mirovat,ali sada nema opasnosti :D

Zara6 je spomenula hranu i glad.. Definitivno razumijem sve koje su "ovisne" o hrani.. Moja relacija su kauc,wc i frizider,i to po neznam koliko puta na dan.. Prije kad bi muz ujutro iso radit samo bi se okrenula i nastavila spavat,a sad se dignem,najedem i vratim spavat,jer gladna nikako ne mogu spavat.. Kad rucamo sami kuci nije mi problem pojest koliko me trazi,ali kad je jos netko s nama za stolom onda mi je malo neugodno,ali ipak sad jedemo za dvoje,hehe ;) 

Pupa5 znam kako ti je sta se tice znojenja.. Ujutro cim se dignem odma idem na tus jer ako ne budem ko mrki medo haha.. Po 5 puta u danu se znam samo s vodom istusirat,vecinom i kosu smocim,da ucinak "traje" duze,ali nakon 5min ko da nisam bila na tusu.. Nikad mi nije bilo tako... 

Jos ne mogu vijerovat da su nam termini sve blizi,da neke od nas tako reci svaki tren mogu upoznati svoju bebicu.. Samo neka nam svima porod prode sto brze i bezbolnije kao i oporavak i da onda mozemo bez bolova uzivati u nasim bebicama.. 

Pupa5
    29. Kolovoz 2015. 21:32

Pozdravljam vas sa svadbe, bebica, muz i ja plesemo i uzivamo :) mozda ona i pozuri od ovog divljanja :)

Sova5
    30. Kolovoz 2015. 08:35

Dobro jutro svima 

Pupa, nadam se da ste ne nauživali i isplesali 

Nisam baš nešto spavala (opet) tako da sam malo čitala što mogu očekivati u ovom tjednu trudnoće. Između ostalog pisalo je da vjerojatno ne mogu spavati jer me beba lupa po noći. Ali moram priznati da je moj mali dosta miran po noći. Malo ga tek kad legnem uhvati neko ludilo, pa onda se umiri. Ja ne mogu spavati radi toga što idem na wc i onda jednostavno više ne mogu zaspati, a ne zato što je on nemiran. Jesu vas vaše bebice budile tako po noći ili vas bude? Ne znam jel bi se sad trebala zabrinuti?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.