ajme ryanne, pa ti si trudna isto koliko i ja i vec kreces :D
citam da moze proci od 2 sata do par dana, a sad....i neki preporucuju da se krene u bolnicu za svaki slucaj...javljaj novosti i sretno :)))))))
Cvarak, ne mozes fulati. Ja sam ga primjetila nakon nuzde. Toliko gust i ljepljiv da sam ga jos papirom morala sama izvuci.
Branchi, nemam jos trudova ni bolova pa ne bih bas u bolnicu. Osobito ako potraje i tjedan dana do poroda kako Pupa kaze.
Uglavnom, updejtat cu vas.
Malo me sad strah. Dan poroda mi se uvijek cinio daleko koliko ga god jedva cekala. Sad kad je to stvarnije...jaoo, panicarim malo.
Samo smireno,pripremi si torbu cak i kad dobije trudove stignes sve samo bez panike,sjeti se disanja! Jer i kad dobijes trudove i odes u bolnicu i tamo provedes dosta vremena dok ne dobijes bas jake trudove i dok se ne otvoris! Sve stignes i nemoj panicarit to ti nista nece pomoc,uskoro ces ugledat svoju srecicu!!!! Samo pozitivno!!! 😘😘
da, bas kako cvarak kaze, samo smireno i polako. ako nemas nista dodatno uz to ispadnje, znaci da imas jos dosta vremena :)
brzo je to doslo, ali ces prva vidjeti svoju srecicu, jaoooo :D
Ryanne, ne moraš u bolnicu, pogotovo ako nemaš trudova. Ali možda da sutra nazoveš svog ginekologa i kažeš mu da ti je čep ispao pa vidiš što će ti reći (naravno, ako noćas ne rodiš).
Ryanne ja sam bas nekako osjecala da ces ti biti prva po tvojoj situaciji, jaooo pa ti ces ubrzo upoznati svoju princezicu samo hrabro i updejtaj nas, vidis da smo i mi sad skroz neatepljive i uzbudjene zbog tebe
P.s. frendica je rodila 3 dana nakon sto joj je ispao cep,isla do bolnice pa je poslali doma i kad su je uvatili trudovi i to oni jaci trk u bolnicu
Već par dana imam bolove u donjem dijelu leđa i to je jedino od boluckanja što osjećam. Tako da ne vjerujem da bi to moglo krenuti u idućih 12 sati. Kako Naanaa kaže, sutra ću nazvati doktoricu oa ćemo vidjeti.
Malecka se upravo jako rita, a vele da se bebe umire pred porod.
Branchi, Cvarak, hvala na podrsci. Tko zna, mozda se taj period od ispadanja cepa do poroda kod mene dosta odulji, a mozda stvarno ja prva upoznam svoje malo.
i bolovi u donjm dijelu ledja u naznaka da se dan blizi :)
zvuci blesavo ali ja sam full uzbudjena jer su jesenske bebe krenule :D
....sad malo off - jel i vi imate onako valunge, da vam je uzasno vruce? ja se samo svicam!!!
Daaaa, ja se znojim nenormalno. Uzas! Tocno znam kad legnem malo popodne da cu nakon 15 minuta bit sve izivcirana jer necu moci spavati od vrucine i da cu biti oblivena znojem... Nazalost, kazu da je isto i kad dojis.. Nema spasa, mozemo se samo nadati zahladjenju..
E sad mi je lakse. Kad sam na netu čitala, ispalo je kao da se to svima događa da je beba nemirna po noći i da to zapravo budi trudnice. Ok onda
Ryanne- jeeeejejejejejee Bas mi je drago!! Držim fige da bude uskoro, brzo i da sto manje boli
Branchi, ja se inace ne znojim. Doista mi malo slabije rade te žlijezde, ali danas je nesto specijalno! Cak sam imala orošeno čelo od znoja. Malo me bila i panika uhvatila, jer se ja zbilja nikada skoro ne znojim. Upalila sam klimu i cijeli dan se klimam jer bi u suprotnom valjda umrla od vrućine. Bas mi nekako teško sjeda sada. A da ne pričam o tome da su mi nožni prsti ko debrecinke od ove vrucine. Uzas!!
Sortiraj odgovore
Najstariji